• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

bence sen yol yakinken dön derim bu kadar seyden sonra devam etmez gibi geldi bana , ama tabiki cok iyi karar vermen gerek hayat senin hayatin hakkinda hayirlisi canim ne diyelim

son durumun nedır bılemıyorum canım ama bu noktadan sonra hersey esıne dusuyor aradakı dengeyı saglayamazsa yıpranan ve ezılen hep sen olursun.sen zaten tavrını gostermıs en guzelını yapmıssın bu ona belkı bır ders olur hersey yoluna gırer ıns.doner ve aynı seyler tekrarlanırsa en guzelı herseyı basından bıtırmek.

kübracım yazmıyosun artık ne oldu son durumunuz nedir merak ettim vede dua ediyorum senin için innşş barışmışsındır diye .

bir gelisme yok...durum hala ayni
bugün yine okulda gördüm nerdeyse burun buruna geldik kapidan cikiyordu ben giriyordum yüzüne bakmadan giyindigi kazaktan tanidigim kafami kaldirdigimda yüzünü cevirdi ve bende kafami cevirdim yoluma devam ettim...

bir itirafta bulunucam..pazartesi günü bosanma davasi acmistim ama bugün davayi dondurdum....daha dogrusu dogru zaman oldugunu düsünmüyorum henüz 4 hafta gecti biraz daha zaman gecsin suan kafami tek derslerime veriyorum imtihanlardan sonra avukatimla tekrar irtibata gececegim...daha saglikli karar vermek istiyorum...

yarin türkiyeye ucuyorum iki hafta orda kalacam...degisiklik iyi olur diye düsündüm..uzaklasmak iyi gelecek...umarim ben yokken kötü seyler olmaz

canım benim iyi yapmışsın davayı ertelemekle cünkü ortada dagılıcak olan bi yuva var .biraz uzaklaşmak bulundugun yerden ve herşeyi oluruna bırakmak en iyisi.erkekler kadınlara göre daha inatcı ve kinci mahluklardır saman alevi gibi bianda parlarlar ama inan bana minicik bi damla bile ateşlerini söndürmeye yeter.demek istediğimi umarım anlamışsındır cünkü daha yolun okadar başındasın ki ama herşeyi zamanla öğreniyo insan sen en ağırlarından başladın öğrenmeye ve tek caren dua etmek bide şunu hiç unutma bu dünya bi sınav bilirsin sınavda kolay soru oldugu kadar zor sorularda var başarmanın tek yoluysa mantık .eşinle okulda karşılaşma olanagın var ama sen bunu kullanmıyosun vede bence hata yapıyosun .sen bi adım atsan belki oda corap söküğü gibi sökülecek acılacak sana unutmaki o bi erkek evden ayrılanda sen dolayısıyla bunun icin bile seni suclu görüp yaklaşmıyor olabilir ben kovsamda sövsemde bi kadın evini terkedemez mantıgında bi insandır belki.kübracım abla sözü dinle ilk adımı sen at inan bana hiç birşey kaybetmezsin ama belki cok şey kazanabilirsin .dişiliğinle beraber masumiyetinide takınarak yaklaş dayanamaz o zaman yelkenleri suya iner hemen .hayırlı haberler bekliyorum senden .

senin adina gercekten cok üzüldüm cnm...
Biliyorum seviyorsun ama unutmaki sevmek herseye yetmiyor mutlu olmadigin sürece sevdiginin yaninda hep ezildigin sürece ne anlami varki onun yaninda kalmanin degilmi??

Gittin geldiler tekrar ve esin okadar yalvardi ama sonra daha kötüsünü yapti simdi gittin ve daha uzun süredir ondan ayrisin ve hic umursamiyormus gibi tekrar geri gittiginde daha kötü olmasin sakin ?

Ben SAHSEN tekrar gitmeye korkardim o eve cünkü biliyorum ne arsiz aile oldugunu hepsinin icten pazarlikli oldugunu ve esimin dönek oldugunu arkamda olmadigini ozaman korkardim...

Ama sen ginede esinle son kez konus istersen egerki oda kararini vermisse ve halen bunlari ve böyle olaylara devam edecekse barismanin bir anlami yok bence..

Cok üzüldüm gercekten senin adina

hayir gelisme yok....:( bugün tam 7 hafta oldu babamlara döneli...
ilk günlerdeki gibi degilim toparlandim alistim kendime geldim....iki hafta türkiyede kaldim kafami dagittim yani...aslina bakarsaniz ondan telefonda beklemiyorum onda o anne varken korkusundan aramaz.. nefret etmesini saglamislardir...ama ben allaha havale ettim....zaten kaynanam ileri geri konusuyormus hakkimda bana sunu etti bunu etti diye..yuva yikilmis o hala neyin derdinde...
neyse yani anlayacaginiz hala ses seda yok zaten bir gelisme olsa ben yazarim fikir almak acisindan...
ama aklima geldikce yasadiklarim onlarin bana yaptiklari cok kötü oluyorum etraftaki esyalari kirasim geliyor....kendime hakim olamiyorum...

Kocan tam bir anneciymis. zaten canim o kadinin her zaman eli uzerinizde olurdu. mutlu olmazdiniz, boyle annelere biraz karakterli bir koca lazim ki iki tarafi da idare etsin. annesi atamaz satamaz ama yuvasini da annesi yuzunden yikmamaliydi. neyse canim, daha bekleyecek misin dava icin?

arkadaslar inanirmisiniz.....suan rahatim ailem yanimda icimde SIKINTI flnda yok ama kendimi okadar yalniz hissediyorumki...pc deki dügün resimlerimize bakip agliyorum ne hayallerim vardi...hatiralar gözümde canlaniyor.....hic birseyin anlami yok benim icin...onun sevdigi cikolatayi bile agzima koymuyorum o derece oldum..
neyse biraz icimi dökmek istedim

bu arada kibele arkadasim davayi dedigim gibi durdurdum...ama yakin zamanda avukatimla irtibata gececegim...daha dogrusu mihirimi fln aldiktan sonra davayi tekrar acicam...
allaha sükür o paraya ihtiyacim yok ve elimide sürmiyecegim ..ama onlardan o parayi almak istiyorum canlari acir para lafi duyunca...

Canım ya hayata tutunmaya çalışman ne güzel...

Güçlüsün. Senin adına seviniyorum.

Yüce rabbim daha da güç versin sana inşallah....

canım konunu yeni gördüm
sakın üzülme çok güzel bir karar vermişsin
çok küçüksün daha hayatta yaşayacak çok güzel günlerin olacak :1hug:
zararın neresinden dönsen kardır
eşin gelip tekrar deneyelim deseydi inan bana yaşadıkların yine tekrarlanacaktı bir kısır döngü içersinde heba olacaktın
yarın bir bebe son rasında başka bir engel böylece belli bir yaşa gelmiş sendede çok şeyler yitmiş olacaktı a.s
bırak canım gönlünü hoş etmeye önüne bak
yaşın küçük çok çabuk unutursun :1hug:

arkadaslar inanirmisiniz.....suan rahatim ailem yanimda icimde SIKINTI flnda yok ama kendimi okadar yalniz hissediyorumki...pc deki dügün resimlerimize bakip agliyorum ne hayallerim vardi...hatiralar gözümde canlaniyor.....hic birseyin anlami yok benim icin...onun sevdigi cikolatayi bile agzima koymuyorum o derece oldum..
neyse biraz icimi dökmek istedim

bu arada kibele arkadasim davayi dedigim gibi durdurdum...ama yakin zamanda avukatimla irtibata gececegim...daha dogrusu mihirimi fln aldiktan sonra davayi tekrar acicam...
allaha sükür o paraya ihtiyacim yok ve elimide sürmiyecegim ..ama onlardan o parayi almak istiyorum canlari acir para lafi duyunca...

Canim yanmaz mi? tabi yanar. kader her zaman herkese gulmuyor. ama canim bu sitede cok insan tanidim. ilk evliliklerinden zulum gormusler, dayak, aldatma gormusler, ayrilmislar ama 2. evliliklerinde cok mutlu olmuslar.

yani zor biliyorum ama bakalim o senin icin ayni seyleri dusunuyor mu? kadinlar cok duygusaldir. O annesine inanip ben oglumu yeniden evlendiririm dusuncesine bile girmis olabilir. agladigina deger mi seni boylesine bir durumda birakan adam icin. Seven insan arar, sorardi. en azindan oturur konusurdu. cocuk gibi basini cevirip gitmezdi. canim esin gercekten hic olgun degilmis. sonucta anlasamayabilirsiniz ama nasil evlenirken ortak karar aldiysaniz, eski gunlerin hatirina en azindan konusmaniz gerekirdi. yazik olmus.

burada uzun zamandir devam eden bir konu var. 3,5 aylik evliyim aldatiliyorum diye. O da baska sebepten ayrildi. hatali %100 esiydi ama halinden gayet memnun gorunuyordu esi ayrilirken. ama bosanmanin ertesi gunu kopek oldu kapisinda. affedilmeyecegini bile bile. bazen erkeklerin kafasina dank etmesi icin gercekten gerceklerle yuzyuze gelmesi gerekiyor. Esi beklemiyormus olaylarin bu kadar buyuyecegini.

mihrini nasil alacan bilmiyorum acikcasi. nereden alacaksin ki? bankadaki altinlari kastediyorsan ne sen ne de o dokunabilir. emin misin mihrini alabilecegine.

lutfen dugun resimlerini vs kaldir. Sana onu hatirlatan seylere bakma, okuma. kendine eziyetten baska bir sey olmaz. unutmani geclestirir. emin ol esin olacak bir gidim vicdan azabi cekmiyordur.

Belki simdi babasina gitti ama bosanmayi yemiyor diyorlardir. Zarf atti arkasindan kosacagimizi dusundu ama yanildi diyorlardir. Daha cok bekler diyorlardir. Gercekten donlarina kadar al. parayi da guzelce tatillerde ye. afiyet seker olsun. hic icin acimaz o parayi yerken. genc kizlik hayallerinin mihri olsun o para.

alah yardımcın olsun
hakkında hep en hayırlısı olsun
ne guzelkı aılen var sana sahıp cıkıyolar
su aıleler rahatlık vermıyolar ınsanlara allah bıldıhı gıbı yapsın

inanamıyorum.sanki benim hayatımı anlatıyosun,ne anlattıysan aynısını yaşadım. annemden izin alcan şöle yapcan böle yapcan tabi eşlerinde sucu yok arkadaşım anne işte demogoji yapı bi şekilde cekiyolar birde bed dua almaktan korkuyalar. ama taviz vermedim izin almam dedm gerekirse gitmem dedim bu lafımı annesine dedim nese annemlerin yanına gittim annem rahatsızdı,eşim aradı sen böyle şeyler yapmıssın aynısını yapcaksan gelme falan dedi ben şok oldum yapmadıgım şeyler. arayıp sormadılar hiç.amcalara beni almaya geldi,eşim gelmedi. tabi okadar doldurmuşki annem annem demiş durmş.nese ben geri geldim mecburdum ailemler yanımdaydı ama ne kadarda olsa cok üzülüyolardı annem rahatsızdı daha fazla üzülmesin diye geldim herşeyi acıkladım hatasını anladı artık daha karışmıyo annesininde ne oldugunu anladı annesine laf söletmiyo ama benide onlara kullandırmıyo suanda anne ogul küsler konuşmuyolar ohhhhhhhhhhh daha beter olsunlar
dua et eşinle konuş düzelirse veya ayrı ev tutarsa git.yoksa kalkışma aynısı olur.

evet hersey yolunda yani okuluma gidip geliyorum dedigim gibi kendimi derslere verdim ama o taraftan hala ses yok tam 2 ay ve 1 hafta gecti...herkes sasiriyor ya bu adam seni sevmedimi insan bir arar msj atar seven insan bunu yapardi diye ama ben diyorum o annesinin lafindan cikmaz,neyse hani esinle konus fln diyorsunuz ya onlar simdi onu bekliyorlar kübra ne yapip eder seninle konusur cünkü nisanliyken kavgalarimizda hep ben barismak istedim cünkü cok seviyordum hani ilk babamlara döndügümde gelip yalvarmisti ozamanda döndüm cünkü cok seviyordum esimi..vee ssimdi onlar öyle saniyorlar ama yok artik eskisi gibi degilim o yüzden ben konusmicam aciyorum ona gercekten aciyorum annesi yüzünden karisindan oldu..
ama bir gelisme var aslinda iki aydan beri aramayan yengesi yani amcasinin karisi (bize yakin oturuyorlar) dün aramis annemle konusmak istemis ama annem yokmus. acaba niye aradi esyalarimdan dolayidir kesin bir gelisme varki ariyor iki aydir aramayan kadin...

öyle bir durum varsa eger neden bana gelmiyor direk ,,okulda görüyordur beni niye amcasini araya sokuyor?? yok ya bence esyalarim icin dir barisma olayini düsünemiyorum cünkü daha iki hafta önceye kadar abimlere cuma namazindan sonra laf atmis babasi ,serefsizler birde utanmadan buraya gelmisler su pisliklerden kurtulmaya calisiyoruz fln demis ibrahimde gülmüs yani babasiyla gurur duyar gibi...barismak istedigini sanmiyorum adam bosamiz daha ne barismasi :)))

canım ya ne diyim allah yardımcın olsun.okuyunca aynen eşimi gördüm.aynısını yaşıyorum ama ben susuyorum katlanıyorum.çünkü ailem,çevrem ayrılıp gitmemi olumlu karşılamayacaklar kız evlendip gittimi tamam..çok çektirdiler bana eşim biz böyleyiz annemgil ne serse haklıdır dedi.bende çekiyorum mecburen..allah büyük bunların hesabını çekecekler..üzme kendini eşin gelirse uzak bi eve taşınmayı istediğini söyle..

Back