• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

valla gelinini birtürlü kabullenemeyen kaynana sıfatlı insanlara acıyorum halbuki onuda kendi evladı gibi görse ne kaybederki.madem oğlunu bu kadar seviyorsun kıskanıyorsun ne demeye evlendiriyorsun.valla kardeşim senin için söyleyebileceğim şey kötüyle gün geçmez tamam yuva yıkmak kolay değil ama olaylar bu şekilde devam ettikçe zararı en başta sen ve ailen göreceksiniz.böyle insanlardan kurtulmayı kendin için şans bil yinede son karar senin bol şans

barışırsan yine aynı şeyler olacak.adam gibi adam karısıyla anasını idare etmeyi bilir.benim kocamdada hafif hatalar var ama bu kadarı yaşamadım şükür.birde siz diyologları çok kötü hale getirmişsiniz saç başa kavgalar falan.döndüğünde hiç bir şey aynı olmaz.onların her yüzüne baktığında yaraların kanar.bence ailenle bu konuyu konuş tartış.allaha emanet ol durumunu bana haber et..

bence sakın birdaha o eve geri dönme sen döndükce bu olaylar sürücek birde nasıl olsa bize muhdaç gitsede geri gelir durumuna düşürme kendini ailende yanındaymış okulunu bitir ekmegini eline al kendi ayaklarının üzerinde dur.daha çok gençsin önüne çok iyi fırsatlar çıkar kendini üzme yıpratma..

şimdi o kocadan sana hayır gelmez desem sadece demiş olurum.insanın sevdiği bu ne yaparsa yapsın,ailesine seni savunmasın,hakaretler etsin ama kahrolası aşk yok mu....tüm benliğini fet ediyo insanın.seni çok ii anlıyorum o yüzden zamana bırak derim kardeşim,belki bi süre sonra pişman olur yine beraber olursunuz ama sana bi tavsiye tekrar dönmen için yalvardığında ona başka eve geçmek istediğini anca bu şartla tekrar döneceğini söyle,yoksa bi süre sonra yine tekrar başa dönersiniz...allah yardımcın olsun üzülme

arada sırada açtığınız topiklere uğrayıp son durumu söyleseniz ne iyi olur..emeğe saygı açısından..

işte bir aile faciası daha....
yeni bir yuva kurulmuşken bu yuvayı kendi haline bırakmayan 3. şahıslar...
senaryolar hep aynı karakterler farklı...
bence bu kocadanda bu aileden de ne köy olur ne kasaba...
sen 2. bir şans vermişsin değerlendirememiş. yaşında genç bence okulunu bitir ve kendine yeni bir hayat kur. daha yolun çok başındasın...

canım balık baştan kokar diye boşuna dememişler:kahve:
eşin akrabanmış ama sen daha önce tanımıyomuydun böyle kişiler olduklarını:1shok:
bence zararın neresinden dönülürse kardır:enbuyukkk:
umarım herşey için hakkında hayırlısı olur:Saruboceq:

Allah yardımcın olsun. üzülme Allah bir yoluna koyar. Her işte bir hayır vardır. Sabret Allah!a du at .

shakaristan kusura bakma bir degisiklik olmadigi icin birsey yazamadim

ama dün avukata gittim olayi anlattim öncelikle ordan ceyizimi ve esyalarimi alabilmek icin dava acicam avukat bu mahkeme cok uzun sürer dedi eger esyalarini vermiyorlarsa ki vermiyorlar...(herhalde kendi kizlarinin ceyizine koyacak benimkilerini ) bakalim artik bazen diyorum dünya mali ne olucak haram olsun onlara ama sonucta el emegi ve servet ordakiler...2. dava acarsam ögrenci oldugum icin devlet bütün masraflari ödüyormus buna sevindim. anlattigim gibi altinlar bankada kasada duruyor anahtar onlarda ama bensiz alamiyorlar avukat alman yasalarina göre onlar ikinize bölünmesi lazim dedi alman vatandasi oldugumuz icin:S ama bir care bulurum diye ekledi. ya sonucta o benim mihir hakkim degilmi ?? neyse durum bundan ibaret ama hala ses seda yok o taraftan esimide okulda hic görmedim.. bayram ziyaretine gelen insanlar anlattigina göre kaynanam hakkimda kötü seyler diyormus iftiralarda bulunuyormus bekliyordum acikcasi ama canimi acitti..yapmadigim demedigim seyler...allaha havale ediyorum ne diyeyim....

Ne kadar uzun sürerse sürsün,mücadeleyi bırakma canım..Senin ne hayallerin ne planların vardı evkenirken..3 ay sonra herşey yıkıldı ,üstünden dozer geçmiş gibi oldu..hele de bi bayan için hiç kolay değil yaşadıkların..gençliğin,insanlara olan güvenin,pskolojin zarar gördü,yıprandı..madem masraflarını da devlet karşılıyo varsın 2-3 sene sürsün..bu kadar kolay harcayamazlar insanları..bunu anlamalılar..senide bi anne doğurdu..seninde baban,kardeşlerin var..seninde emeğin alın terin var...sabırlı ol canım

okurken çok kötü oldum. aynı yaştayız. Allah hakkında hayırlısını versin. Çok acı bir tecrübe ama yaşaman gerekiyormuş belki. Allahtan dileğim bir an önce böyle bir hayattan kurtulman. Kendi ailen arkandayken emin ol sana birşey olmaz. Mahkeme sürecinde belki yeniden barışmak için her yolu denerler. Ama geri dönersen her defasında gittiğin için emin ol dahada kötüsünü yaşarsın. allah kuluna taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş. sabret dua et. Elbet kurtulursun.

arkadaslar....

bugün esimi gördüm okulda ben kütüphanenin kapisinin önünde duruyordum gözüm birden kapiya bakti oda tam iceri giriyordu beni görünce yüzünü cevirdi ve görmemezlikten gelip yanimdan gecti......

allah senin kocana akil fikir versin
gercekden durumuna o kadar üzüldüm ki allah kimsenin basina vermeisn ama sunu unutma arkanda ailen var senin sirtin yere gelmez
buda bir tecrübe allah sana sabir versin arkadasim

arkadaslar....

bugün esimi gördüm okulda ben kütüphanenin kapisinin önünde duruyordum gözüm birden kapiya bakti oda tam iceri giriyordu beni görünce yüzünü cevirdi ve görmemezlikten gelip yanimdan gecti......

Sende tabii üzülmüsündür,
ama inan senin isini kolaylastirmis,
eger sana laf atsaydi belki sende megili olacakdin olay yumusayacakti falan,
bence böylesi daha iyi,
birdahakine gördügün yerde sen basini cevir , ve cok mutlu görün.

aslina bakarsam hic sasirmadim bu hareketine annesi öyle doyurmusturki onu nefret ediyordur simdi benden bugün onu gösterdi...
ama öyle pisman olsun istiyorumki elbette bir gün kafasina dank edecek
ailesi yüznden yuvam yikildi....öyle dua ediyorumki allahim ona gercekleri göstersin...
:(

Canim esinin beyni yok mu? akli melekeleri calismiyor mu? onun bunun sozuyle anne baba sozuyle hareket ediyorsa zaten kisiliksiz insanin teki imis. yani annesi dolduruyor diyorsun da, esinin kafasi olsa bunlarin dogru olmadigini annesinin nasil huylu bir insan oldugunu bilirdi, seni ezdirmezdi.

kayinvaliden kendine kole almak istemis, bakmis degilsin, ben bunu bosatayim, hayatini zindan edeyim de gorsun demis.

Birak canim su akar yolunu bulur, kayinvaliden ne derse desin emin ol, herkes kim ne mal cok iyi biliyor, dinleyen dinler, ama cikarken de kayinvalidenin notunu verir sen merak etme.

Sen simdi esin pisman olsun da geri donsun de falan diye dusunme. Birak biraz pesini.

Aslinda evleriniz ayriydi, polis ile gidip ceyizlerini vs alabilirdin, sonucta senin de vein ama senin en buyuk hatan bu zaman kadar beklemen oldu ya barisirsa diye. Gordugun gibi beyni yikanmis sevgili eski esinin.

KübraSultan canım hakkında hayırlısı neyse o olsun üzme kendini,ben sana yaşadıklarımı bana yaşattıklarını bi anlatsam benden daha kötü durumda olanlarda varmış dersin.8 senelik evliyim 7 yaşında bi kızım var kaynanam gelin geldiğim günden bu yana kan kusturdu.iftiralar attı eşim de sen haklı olsan bile eger annem seni istemiyosa koyarım kapının önüne dedi.kızıma 6 aylık hamileyken intihara kalkıştım midemi yıkadılar oysaki ben ölmek istiyordum,15 günlük lohusayken kay. beni dövdü acile kaldırdılar daha anlatimmi.5 aydır gelmiyodum evine herkez ısrarla git bayramdır deyince geldim yine tartıştık ama eski semra degilim artık ezdirmiyorum kendimi eşime bile isyan edebiliyorum artık çünkü sabrettim dayandım yeri geldi yıkıldım ama eşimi seviyordum bırakmadım o git dedikce oturdum evimde inadına sokuldum .ayrılıpta daha cok üzülecegime dayandım cok zor ama sende dayan eger seviyorsan eşin kactıgında sen yaklaş ,aranızı düzelticek meşajlar at ara bişeyler yap .hayır yapamam gururuma yediremem diyebilirsin bende öyle dedim başlarda ama sonra yaptım muhtelemen eşinin yaşıda kücüktür biraz zaman ver onada yaşı ilerledikce aklı başına gelir anlar herşeyi erkek kadına göre daha gec olgunlaşıyo bunu unutma .sevdiğinin hasretini cekecegine kaynananın dırdırını cek yalandan bile olsa güler yüz göster kızdıgın anlarda dilini ısır sesini cıkarma.bunlar biraz katı oldu ama sen kazanırsın dediklerimi yaparsan.ara eşini hiç bişe kaybetmessin bi yuva kolay kurulmuyo yem etme yuvanı onlara .

canım dediklerimi yapıp yapmamak sana kalmış senin tercihin.ben zaten eger gercekten cok seviyosan onsuz olamam diyosan eger diye yazdım ama yok seviyorum ama katlanamam yenilgiyi kabul ediyorum diyosan sen bilirsin.herşeye ragmen bırakıp gitmeyen bi kadın olarak sana bırak boşver unut diyemem desemde yanlış olur zaten evliligi böyle sorunlarla başlayıpta sonra mutlu olan cok insan tanıdım yazını okudugumda agladım kesin olarak ayrıldık dersen dahada üzülecegim o kaynananı allah bildiği gibi yapsın ne diyim sana bilemiyorumki ama caresizliğini cok iyi anlıyorum .bu gün tartıştık dedim ya kaynanamla ,kızım yüzünden gidemedim eve yalvardı anne burda kalalım diye şuanda kaynanamdayım vede arkamda yatıyo tabi bi gözü bende hangi sitelere giriyorum ne yazıyorum diye .kadınlar kulübündeyim yemek tarifi yazıyorum dedim yemedi geldi gördü az önceki mesajımı biraz söylendi ama olsun kim takar.kızımı üzmemek için sabredicem bu gece ne yapalım alıştık artık .

aslina bakarsam hic sasirmadim bu hareketine annesi öyle doyurmusturki onu nefret ediyordur simdi benden bugün onu gösterdi...
ama öyle pisman olsun istiyorumki elbette bir gün kafasina dank edecek
ailesi yüznden yuvam yikildi....öyle dua ediyorumki allahim ona gercekleri göstersin...
:(

sen yenilgiyi kabul edip sessiz durursan eşin hiç bi zaman pişman olmaz .ama yuvanı kurtarmak için sabredersen ugraşırsan karşılıgında eşin kabul etmesse işte ozaman bi gün gercekten pişman olur haklı oldugun mevzuları ona güzellikle sende dayanamayacagı şeyi ön plana koyup anlat örnegin eşim benim aglayarak gözlerinin içine bakmama dayanamaz sende bunun gibi şeyler yap ve yumuşak bir dille anlatmaya calış yuvanın yıkılmasını istemediğini söyle offffff offfff üzdün beni yaaa şuanda orda olup sizi barıştırmayı ve o kaynananın saclarını yolmayı cok isterdim .bi degişiklik olursa durumunuzda haber ver lütfen.inşallah güzel haberler verirsin allah yardımcın olsun .

Back