• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

evlendiğin insanda yaşça epey bi küçük sanırım..evlilik sorumluluğu alamamış..karakteri oturmamış henüz...her yöne dönebiliyo..herkese kanabiliyo...bu kadar az bi zamanda bu kadar çikin şeyler nasıl yaşanır ilginç doğrusu..belkide erkenden bitme noktasına gelmesi senin bi zarardan kara geçisşinde olabilir..bana öyle geliyoo

canım yaşadıkların çok kötü şeyler .Ama sen iyi toparlamışsın .Şu evlilik işi tamamen şans insan karşısındakini tanıyamıyor aynı evin içine girmedikçe .onlar küçük hesaplar yapsın altınları verme sende ihtiyacım vardı harcadım de .vermedikleri eşyaların parasınıda talep et faturaları varsa eşyaları kaç aydır ellerinde tutuyorlar.süründür bencede .Allah sana yapılanları yanlarına bırakmaz çıkar bir taraflarından duyarsın.sen güçlü olmaya devam et.

Aman yarrabbi hala lafmı sokuyorlar şuna benziyorlar diye sana. Allah sabır versin. Onlarıda bildiği gibi yapsın. Ne adi basit insanlarmış. Mahhale karısı gibiler hay allah sabah sabah ben sinir oldum. Sen ne kadar üzülmüşsündür.

durumun çok üzcü canım allah yardımcın olsun bu genç yaşında ne sıkıntılar çekiyorsun yazık değilmi gençliğine :gitme: ayrılma konusuna gelince daha çok yenisin canım biraz daha bekle şunuda eklemek istiyorum bu adamdan ne köy olur ne kasaba bunu anlamak zor değil :çok üzgünüm: yapacağın tek şey beklemek ve sabretmek ama bu arada sakın bebek düşünme durum :emir_bebek: durumun dahada zor bir hal alır allah yardımcın olsun cnm

eminimki ayrı bir ev olsa kayınvaldenden uzak tüm sorunlarınız biticektir ..
ama bir sorun var ki eşini annesinden ayırmak ..

bende hemen hemen kübra sultanla aynı problemleri yaşıyorum.ben 36 yaşında gaziantepten aydına gelin geldim.bekarken iyi bir işim rahat ve özgür bir hayatım vardı.3 aylık gelinken kayınvalidemle ayni evde oturmaya başladım.kayın validem eh işte ne çok kötüydü nede çok iyi ama iyi sayılırdı.kayın validem olmasaydı evliliğim bu günlere gelmezdi hakkını yiyemem ama cahil bir insan.ben 1 ay sonra 2 yıllık evli olucam.sorunum eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor.9 aylık evliyken (bekarken her ikimizde dktr gittik onda sorun çıktı) tüp bebek yaptırdık.2 ay arayla 2 kez denedik ama bebekler gelişmedi.dktr sorunun eşimde olduğunu yüzüne söylediği halde kabullenmedi kabullenmiyor.şimdi kayınpederim bize ev aldı.tabi her iki lafında başımıza kalkıyor.evde bazı değişiklikler yaptık buda maddi sıkıntı verdi bize.neyse bende ırsı olarak erken menepoza giricekmişim.eşim dün gece bana benmle evlendiğine pişman olduğunu söyledi benden yaşca daha genç bir bayanla evlenseymiş çocuk olması için önünde uzun yıllar olurmuş.beni seviyormuş ama aşık değilmiş ve ben vazgeçilmez değilmişim.eşim psikolojik yönden hasta (nişanlıyken biliyordum) bu rahatsızlığından dolayı devlet onu polislikten aldı memurluğa geçti.bende yeni evimize taşınana kadar zamanı olduğunu isterse benden boşanabileceğini söyledim.kararını verdikten sonra yani devam derse birdaha boşanma olayını ortaya atarsa senn donuna kadar alırım dedim.oda bana ağzına ..... karısı ben çalışıp kazandım sende benden bunları alacak götü büy.... kardeşlerine verip yiyicen mi dedi.senn kardeşlerinin göt... yar.... varda kazanıp yemiyorlar dediki yemin ederim hiç alakası yok.ayrıca eşim geçen eylül ayında hastalandı beni dödü ağzım burnumu dersiniz kafamı duvarlara vurmakmı kolumdan tutup balkonda atmaya kalkmakmı hepsini küfürlerinde bini bin para tabi 5 yaşındaki yeğenime kadar küfür etti ya.neyse bu istanbulda 25 gün yattı.bende peşinden istanbula tabi 1 ay süründüm oralarda yol bilmem iz bilmem ama başardım.neyse aramız iyiydi.eşimin durumundan dolayı evlatlıkda alamıyormuşuz onuda öğrendim.eşim babasıyla konuşmuş halası hanım babama demiş ki desene abi ocağın söndü.allah senn ocağını söndürsün cadı karı.evlendiğimden beri zaten bu halası yılan hep benm hakkımda dili durmuyor.şimdi ben boşanmak istiyorum işim yok burada tanıdığım yok.zaten küçük bir yer mihrimi alıcam başkada bişey istemiyorum.o kadar şeylerini çektim hakkım yılan olsun soksun onu.arkadaşlar bana bir akıl verin ne olur allaha emanet olunuz

birincisi boşanmayı düşünerek hayatındaki en doğru kararı verirsin çünkü bu şekilde evliliği sürdürmeye çalışmak seni psikolojik yönden mahvedecektir..
senin erken menepoz durumunu düşünceksin
eşinin psikolojik durumunu düşünceksin
eşinin hastalığından dolayı çocuk olmayışını düşünceksin
eşinin kafası bozulursa dayak atışını düşünceksin
çocuğunuz olmayışını düşünceksin en azından çocuğun olsa onun hatrı dersin belki
yetmezmiş gibi birde analarının babalarının birde uzak akrabalarının kahırlarını çekceksin
valla üzgünümde bu yaşta sinir hastası olursun ilerde bir evladında olmazsa bakanında olmaz göreninde sürünürsün vallahi

neyse dedik ya en doğru kararı vermişsin..
evliliğiniz birçok olumsuzluklar üzerine kurulu
bu evliliği ne kadar çabuk bitirirsen okadar çabuk kurtulur kendi yoluna bakarsın belki başka bir evlilik yapıp çocuk sahibi olma olaslığın artar belki daha sağlıklı bir yuvaya sahip olursun
eğer anlaşmalı boşanma sağlanıyorsa anlaşmalı boşan

eğer ailen o şehirde değilse kısa zamanda toparla eşyanı dön ailenin yanına yada nasıl bir plan çizdiysen ona başla
ama herşeyden öncesi çabucak ayakta kalabilmek ve unutmak için bir iş bul ve işe başla

Arkadaşlar ben yeni sayfa açmadım kendi derdimin içinde o kadar boğulmuşum ki farkına varamadım.benm kayınvalidem her zaman bu konuda bana bir anne gibi desdek oldu.dün ve bu sabah arayıp ağzına geleni söyledi,tehdit etti.kayınvalidem eşimi evlendikten 7 yıl sonra doğurmuş bu yüzden çektiklerimi biliyor.ayrıca eşim tek çocuk annem annemci aynı bu sayfayı açan arkadaşın eşi gibiydi.ama ben hep sınırlı ve dik durdum kendimi ezdirmedim.sabah elimi ayağımı öptü yalvardı.ama yok barışmadım bu ayın 26 sına kadar zamanın var boşanacaksan hemen boşanırım mehrimi ver hayatından çıkayım.ama sanma ne kendi aileme nede sana dönerim dedim.tabi korkuyor beni senden başka kimse anlamaz falanda filanda işte diyor.ama ben herzaman her konuda ikinci planı olan bir insanım.mehirimi alıp başka bir şehirde küçük bir ev alıcam sonra işe giricem,okulumu bitirip iş hayatında daha iyi bir yere gelicem ve yaşasın özgürlük diycem.ben güçlüyümdür benm annem çocukluğumdan beri tek başına ayakta kalmayı ve yaşamayı öğretti bana allah ondan razı olsun.bu yüzden ne ağlarım nede üzülürüm.çözüm hazır karşını hamlesini bekliyorum sadece.cvp için çok teşekürler allaha emanet olunuz bu kadar ilgilendiğiniz için sağolun:16:

Arkadaşlar ben yeni sayfa açmadım kendi derdimin içinde o kadar boğulmuşum ki farkına varamadım.benm kayınvalidem her zaman bu konuda bana bir anne gibi desdek oldu.dün ve bu sabah arayıp ağzına geleni söyledi,tehdit etti.kayınvalidem eşimi evlendikten 7 yıl sonra doğurmuş bu yüzden çektiklerimi biliyor.ayrıca eşim tek çocuk annem annemci aynı bu sayfayı açan arkadaşın eşi gibiydi.ama ben hep sınırlı ve dik durdum kendimi ezdirmedim.sabah elimi ayağımı öptü yalvardı.ama yok barışmadım bu ayın 26 sına kadar zamanın var boşanacaksan hemen boşanırım mehrimi ver hayatından çıkayım.ama sanma ne kendi aileme nede sana dönerim dedim.tabi korkuyor beni senden başka kimse anlamaz falanda filanda işte diyor.ama ben herzaman her konuda ikinci planı olan bir insanım.mehirimi alıp başka bir şehirde küçük bir ev alıcam sonra işe giricem,okulumu bitirip iş hayatında daha iyi bir yere gelicem ve yaşasın özgürlük diycem.ben güçlüyümdür benm annem çocukluğumdan beri tek başına ayakta kalmayı ve yaşamayı öğretti bana allah ondan razı olsun.bu yüzden ne ağlarım nede üzülürüm.çözüm hazır karşını hamlesini bekliyorum sadece.cvp için çok teşekürler allaha emanet olunuz bu kadar ilgilendiğiniz için sağolun:16:

canım kendine özel konu açsan daha çok dönüş alırdın
hayırlısı olsun senin içinde, bu devirde mehir veren falan kalmadı valla

Evet ben de katılıyorum Chess'e, kendine ait konu açsaydı daha çok dönen olurdu. Umarım konuyu ilk açan arkadaş da sorunlarını çözmüştür.

Arkadaslar merhaba beni hatirladinizmi ? bu konuyu acan bendim..

evet yillar gecti 3 sene oldu ayrilali...
neler yasadim neler gecti su 3 senede,tabiki suraya sigdiramam ..ama sunu diyebilirim.. COK MUTLUYUM... suan okadar mantikli düsünüyorumki.. Iyiki Ayrilmisim.. iyiki cekmemisim... 2010 Ocakta resmi olarak bosandik.. altinlar bölündü herkes kendisine ait olani aldi.. ama ne yazikki esyalarim ceyizim herseyim orda kaldi ( yalanci sahit tutup götürdügümü söylediler bende götüremedigimi ispatlayamadim ) ama suan bunu bile düsünmüyorum.. bi sekilde acisi cikacak onlarda..

okulum bitmek üzere az kaldi...suan cok büyük bir sirkette calisiyorum.. ailem arkadaslarim sevdiklerim yanimda... Rabbime sükrediyorum..

o insan aklima bile gelmiyor gördügüm zaman icim sizlamiyor nefret bile etmiyorum yani hic birsey hissetmiyorum ona karsi.. bir yabanciymis gibi kafami ceviriyorum...
herkes sasiriyor bana cabuk düzeldim toparlandim en önemlisi okulu ayakta tutabildim diye ama basa gelen cekiliyor... Ailem destegi ile bu durumdayim..
psikolojik destek aldim bosanma esnasinda cok isime yaradi..

onlar zaten yavas yavas cekiyorlar cezalarini...ablasinin birtanesi 10 günlük bebegini kaybetti... diger ablasin terk edildi ama cocuklar icin birlesmisler yani tökezliyor oda..
en önemlisi ex-koca evi bile terk etmis.. dayanamadigi icin oraya... belkide kafasini vurdu duvarlara ama is isten gecti...

3 sene boyunca hic konustummu diye soracak olursaniz ?? HAYIR bir kere bile olsun karsi karsiya oturup konusmadik hersey avukat araciyla oldu.. son konusmam o evde olmustu....

yani anlayacaginiz hersey yolunda cok sükür.... Rabbim kimseye yasatmasin bunlari..... benim gibi durumda olanlara sesleniyorum.... Aci cekecesiniz aglicaksiniz bayilacaksiniz ama sonunda Hersey güzel olacak...

Back