E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KubraSultan
bıraz kendılerını sızın yerınıze koysalar olmayacak aslında bu tarz seyler.herzaman savunduğum gıbı empatı yapmayı öğrenmeliyiz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar sizlere bir kac sey daha anlatmak istiyorum...
olay böyle devam ediyor...avukatim esimin avukatina mektup yazip esyalar karsiliginda altinlarin bölünecegini söyledi..gecen hafta onlardan mektup geldi hemen bosanmayi kabul edersem yani 3 ay icinde ayrilmayi kabul edersem ozaman vereceklermis esyalarimi...yani hemen bosanmamiz icin benden onay istiyor...sanirim korkuyorlar bosanmam ve uzatirim diye ozamana kadar okulu bitiyor ve ise basliyor mecburende nafaka ödeyecek bana ...avukatim onlari mahkemeye verdi esyalarimdan dolayi .polisle gidilecek evlerine..ben bosanmasam bile esyalarimi alma hakkim var ..ve onlara mektup yazacak bosanmak istiyorsa acsin davasini diye onay almasina gerek yok vs gib seyler yazacak...
süründürmek istiyorum ama bir yandan düsünüyorum nekadar daha cekecegim bunlari...
maddiyatci olduklari belliki hala esyalarimi vermediler...annesi orda burda anlatiyormus oglumu evlendiricem diye hazir eve gelin getirecekler sanirim...sizce ne yapmaliyim ...yardimci olursnaiz sevinirim...saygilarimla
esyalarimi kullanamiyacagimi biliyorum ama yinede onlarin elinden almak istiyorumm...vericem baskalarina..gözümde yok onlar....ama insanlarin bukadar onursuz olmalari gelininin esyalarina tenezzül etmesi beni cildirtiyor...eskisi gibi degilim...alistim ama bir okadarda kínim artiyor...
oglunu evlendirecekmis konusu icin sunu dmek istiyorum...benim kulagima gelecegini biliyor o yüzden söylüyor aci cekmemi istiyor...
ben bosanmicam...bu geriye dönecegim anlamina gelmiyor ama süründürmek degilmi..pasa pasa nafaka ödeyecek...yalniz sebebim olmasi lazimmis bosanmamam icin...bende mahkemede dicem o bosanmak istemiyor ailesinin karari bu dicem..okuldan sahit tutucam..cok mutlulardi aileden uzak olunca desinler- ki gercekten öyleydi....
elbet bir gün kafasina dank edecek...