• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

bıraz kendılerını sızın yerınıze koysalar olmayacak aslında bu tarz seyler.herzaman savunduğum gıbı empatı yapmayı öğrenmeliyiz....

hem kişilik hemde maddi yönden özgürlüğünü elde edememiş bir erke ve yine koloni halinde yaşayan bir aile
birde sizin fazla düşünmeden yaptığınız bir evlilik,sonuç hüsran..
eski eşyalar size sıkıntı verir,iç rahatlığıyla onları kullanmak zor artık,ama maddi olarakta tazminat ödemeliler,sonuçta yıprandınız.inşallah herşey bundan sonra daha güzel olur..

Of yaaa yaşadıklarını okuyunca sanki göğsüme bir ağırlık çöktü.Allah sabır versin tez zamanda kurtulduğun için şanslısın canım.Umarım bundan sonra hayırlı insanlar çıkar karşına.

canim ya uzun zamandir aklimdaydin ama uzmemek icin konuyu acmamistim tekrar.

canim madem polisle alabiliyorsun al esyalarini. bekleme. kacirabilirler bile esyalari. aslinda gec bile kaldin. biz ilk dedigimizde yapsaydin keske. ama esine sans tanidin iste.

neyse canim umarim esyalarini alabilirsin, her ne kadar kendin kullanamayacak olsan bile. onlara yar etmemek acisindan. ayrica altinlari da verme. verecem de verme.

bosanma davasini da cama. surundur. evlendirsin bakalim. etrafta soylenenlere bakma sen. neden sana halen laf getiriyorlar analamdim bence onlar da ayni sekilde senden ona goturuyorlardir. olaylar siddetlensin bakalim kim ne diyecek diye.

boylelerine prim vermemeni tavsiye ederim. iyi mutluluklar, de gec.

merhaba arkadaslar sizlere bir kac sey daha anlatmak istiyorum...
olay böyle devam ediyor...avukatim esimin avukatina mektup yazip esyalar karsiliginda altinlarin bölünecegini söyledi..gecen hafta onlardan mektup geldi hemen bosanmayi kabul edersem yani 3 ay icinde ayrilmayi kabul edersem ozaman vereceklermis esyalarimi...yani hemen bosanmamiz icin benden onay istiyor...sanirim korkuyorlar bosanmam ve uzatirim diye ozamana kadar okulu bitiyor ve ise basliyor mecburende nafaka ödeyecek bana ...avukatim onlari mahkemeye verdi esyalarimdan dolayi .polisle gidilecek evlerine..ben bosanmasam bile esyalarimi alma hakkim var ..ve onlara mektup yazacak bosanmak istiyorsa acsin davasini diye onay almasina gerek yok vs gib seyler yazacak...
süründürmek istiyorum ama bir yandan düsünüyorum nekadar daha cekecegim bunlari...
maddiyatci olduklari belliki hala esyalarimi vermediler...annesi orda burda anlatiyormus oglumu evlendiricem diye hazir eve gelin getirecekler sanirim...sizce ne yapmaliyim ...yardimci olursnaiz sevinirim...saygilarimla

canım çok zor bi durum,

hazır eve gelin getirecekmiş öylemi?

yok öyle yağma deseydin..

bütün eşyalarını çeyizini bardağına kadar al hayatım, bırakma hiçbişe,, kullanmak istemezsende bir hayır yapar fakir zor durumda bir aileye verirsin herşeyi..

onlara kalmamış olur..

ayrıca demmekki bu kaynananın akılnda başka birisi varmış..

pat diye gelin bulunmaz yoksa

eşinle evlenmene müsade etmiş.. olaylar çıkarıp boşanmanızı sağlamış..

veee oğlunun sevdiği kızı istemeyen anne değil, geliniyle anlaşamayan kötü geline düşen anne rolü yapmış... bu kadar açık...

allah yardımcın olsun canım erkek tarafın annelerinin sinir oluyorum sende onun bi kızısın sana destek olucana yapttığına bak şuan biricik oğluyla başı arşa değmiştir. sen skaın üzülme arkadaşım okulunu oku eşşek kocan hatasını elbet anlar...

Allahım akıl fıkır ver sen su kullarına
annelerınden ayrılamayan adamlar evlenmesın ne olur yaaa
zehır etmesınler kımsenın hayatlarınıı
ayyy sınır oldum sabah sabahh yaa

Cnm yaa bunları okuduktan sonra insanın evlenesi de gelmiyor. Allah yardımcın olsun

ANNESİ İLE EŞİ ARASINDA DENGEYİ KURAMAYAN KİŞİDEN EŞ OLMAZ.....SİZ TEKRAR BARIŞSANIZ BİLE EMİNİM Kİ TEKRARI GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
aynen katılıyorum bu yoruma balık başdan kokar yinede sen bilirsin
ben de 3 aylıkken boşandım şimdi kafam rahat karışan yk birşeye zorlayan yok hesap yok
rahatım
barışsan bile yine kaynana rahat vermez ailesi hep öyle geçecek ömrün tatlım
birde ileriyi bebeğin felan olursa o zamanı düşün tam bir hapis hayatı olur senin ki
biz hapis hayatı yaşamak için gelmedik bu dünyaya unutmaaaa

aslinda cok guzel bir sey soylerdm onlara ama banlanmak istemiyorum
arkadaslar yasamayan bilemz inanki kalbim sizladi bu arkadasimza kimbilir ne acilar cekiyor esinide seviyor belki neden bu erkekler boyle ailesi etkisinde kaliyor ya hicmi vicdan yok bunlardaaaaaaaaaaa

uzatcaksin boyle insanlara canim cok cektireceksin seni hayallerin duygularin ne olacak
inat et vazgecme sakin

ben tek çıkış yolunun o evden taşınmak olduğunu düşünüyorum şuan için

ama gelgelelim taşındınız ettiniz daha sonra olaylar yine aynı şekilde devam ediyorsa o zamn tek çıkış yoluda o aileyi o kocayı terketmektir..
elinde anladığım kadarıyla mesleğin vaar yada okuduğun için olucak kesinlikle kaynananın bu okul olayıjna el atmasına izin verme okulunu tamamla

çünkü gelecekte seni neler beklediğni bilemiyorsun canım..

canım benim sen üzülme ..daha bebek felan yokken bu alayların ortaya çıkması iyi olmuş..ya bide bebek olsaydı ..yine Rabbim korumuş seni..sen daha hayatının baharındasın elini sallasan ellisii..sen boşver eşin üzülsün ve üzülecekte elbet..senin gibi gelin bulamayacak kaynanan..okuluna devam et canım benim..Allah yar ve yardımcın olsun..amiiinn..

canım kısa zamanda çok zor şeyler yaşamşsın ama bunların erken ortaya çıkması iyi olmuş madem çocukta yok hiç bekleme derin kii sen kocana güvenip evleniyorsun seni koruyup kollayacağına o da ailesiyle beraber olup seni dışlamış..belki aileden uzakta olsaydınız farklı olurdu dicem ama dediğin gibi annesine bu kadar bağlı insan uzakta olsa yapardı yapacağını.sen hiç sıkma o tatlı canını kaybedecek hiçbişeyin yok canım..Allahım sana bol bol sabırlar versin

esyalarimi kullanamiyacagimi biliyorum ama yinede onlarin elinden almak istiyorumm...vericem baskalarina..gözümde yok onlar....ama insanlarin bukadar onursuz olmalari gelininin esyalarina tenezzül etmesi beni cildirtiyor...eskisi gibi degilim...alistim ama bir okadarda kínim artiyor...

oglunu evlendirecekmis konusu icin sunu dmek istiyorum...benim kulagima gelecegini biliyor o yüzden söylüyor aci cekmemi istiyor...
ben bosanmicam...bu geriye dönecegim anlamina gelmiyor ama süründürmek degilmi..pasa pasa nafaka ödeyecek...yalniz sebebim olmasi lazimmis bosanmamam icin...bende mahkemede dicem o bosanmak istemiyor ailesinin karari bu dicem..okuldan sahit tutucam..cok mutlulardi aileden uzak olunca desinler- ki gercekten öyleydi....
elbet bir gün kafasina dank edecek...

Demek ki evlenirken kör aşık olarak evlenmemek,mantığının da sesine kulak vermek gerekiyormuş...:delphin:

Allah yardımcınız olsun...:Saruboceq:

esyalarimi kullanamiyacagimi biliyorum ama yinede onlarin elinden almak istiyorumm...vericem baskalarina..gözümde yok onlar....ama insanlarin bukadar onursuz olmalari gelininin esyalarina tenezzül etmesi beni cildirtiyor...eskisi gibi degilim...alistim ama bir okadarda kínim artiyor...

oglunu evlendirecekmis konusu icin sunu dmek istiyorum...benim kulagima gelecegini biliyor o yüzden söylüyor aci cekmemi istiyor...
ben bosanmicam...bu geriye dönecegim anlamina gelmiyor ama süründürmek degilmi..pasa pasa nafaka ödeyecek...yalniz sebebim olmasi lazimmis bosanmamam icin...bende mahkemede dicem o bosanmak istemiyor ailesinin karari bu dicem..okuldan sahit tutucam..cok mutlulardi aileden uzak olunca desinler- ki gercekten öyleydi....
elbet bir gün kafasina dank edecek...

bencede hemen boşanma hatta mahkemede '' hala seviyorum'' falan da diyebilirsin hakimin boşamaması için... sürünsünlerki görsünler hatalarını

Allah yardımcın olacaktır canım sen hiç üzülme çok güçlüsün çok akıllısın !!!

merhaba arkadaslar
uzun zamandir yazmiyordum kusura bakmayin ama inanin bu konuyla alakali artik fazla konusmak istemiyordum...hersey oldugu gibi hala ayriyim tam 7 ay oldu esimi okulda devamli görüyorum ama ikinci yabanci gibiyiz hic göz göze gelmedik öyle günler oluyorki koridorda tek ikimiz karsi karsiya yürüyoruz ve hic göz göze gelmeden es geciyoruz birbirimizi..ama alistim bu duruma artik icim acimiyor...hayat devam ediyor derslerime okuluma gelecegime verdim kendimi...ailem herzamanki gibi arkamda..
esyalarimi vermediler hala ,kiyafetlerimi gecen kendi avukatinin bürosuna birakmis hep calmislar ayakkabilarimi gömleklerimi...vs vs... benim gömlegime tenezzül eden ceyizime kim bilir napmistir mahkemeye verdik bakalim, hala bosanma davasini acmadlar ben acmadim adam gibi gitsin acsin ayrilmak istiyorsa... benim acelem yok ..bazen ailesiyle karsilasiyorum laf atiyorlar mesela kiz kardesleri domuza benziyor ayni diyorlar ama ben yinede aldiris etmiyorum gülüp gectim.ama icim öyle doluki kelimeler dügümleniyor ama susuyorum....anlayacaginiz üzülmüyorum artik allahin sevdigi kuluymusumki tez zamanda kurtuldum onlardan....sevmis olsaydi mücadele edip bi sekilde kurtardi yuvamizi ama olmadi... gitsin layigini bulsun....

Back