- Konu Sahibi KubraSultan
bosanma davasi acmak icin neyi bekliyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaşırdım:çok üzgünüm:n'aptın sen böyle canım ya??sevgin için kendi kendini nasıl bi çıkmaza sürüklemişsin.daha 21 yaşındasın,ki bende öyle.temmuzda 22ime girdim.sev,ilişkin olsun,iyi güzelde evlenmek için bu ne acele böyle?böyle bi adamın diğer kızlar peşinden mi koşacaklar diye korktun Allah aşkına?! annesinin hakaretleri,tuhaf tehditleri..resmen eşinin duygularını sömürmüş.yok yatak odanızı yukarı taşırım,yok cesedimi çiğnersiniz.yok ya!başka?yasakkelime insan cahilde olsa,hadi hiç okumamış bile olsa evladının mutluluğu için gelinini ya da damadını baştacı yapar.hadi baş tacı yapmasını geçtim,en azından susar,karışmaz.sen evlenmemişsinki,resmen eziyet çekmek için ailenden ayrı bi eve ceza çekmeye gitmişsin.bi de okuluna karışmış.tabii okuma,okumada seni hepten eve kapatsın,seni evinin hizmetçisi gibi yapsın.o oğluna eş değil,evine hizmetçi,kendine kukla almış hakaretlerine kötü sözlerine eziyetlerine katlansın ama ona yinede sadık kalsın diye.kendi kızları da varmış.Allah hepsinden çıkarsın inşallah!vicdansız kadın.sende anne evladısın,hiç mi utanmıyolar,hiç mi vicdanları sızlamıyo böyle kadınların?
şimdi duygusal davranmanın zamanı değil bence senin için,mantığınla hareket et.altın konusuna gelince,tamam,zor zamanlarda bende evlensem eşime çıkarır gani gani altınımı,paramı,her şeyimi hiç düşünmeden veririm,ama benim eşim 'onlarda senin garantin,dursun bi kenarda' diye düşünmeli her şeyden önce.senin evlendiğin adam hepten sıfır.tutulur yanı yok,hiç kusura bakmasın:1closedeyes:
sinir oldum yaa!dünyada hala böyle insanlar varya,düşündükçe inanasım gelmiyo!Allah böylelerini hepimizden uzak tutsun!
bosanma davasi acmak icin neyi bekliyorsun?
avukatına danış bi bakalım o neler söyliycek...anlaşarak boşanmak daha iyi olur..ama geçekten bu kadar pişmiş olur bi aile yaa Allah seni kurtarmış canım yaa...o düğündeki altınları düşünücene sana vericeği nafakayı düşünsün...
canım benim geçmiş olsun.hiç üzülme.Allah herşeyi görüyo seni o kadar üzüpde onlar asla mutlu olamazlar.bu insanlar niye böle anlamıyorum malesef bir kadın sadece eşiyle evlenmiyo eşinin ailesiyle evleniyo sanki çok sinir bir durum.mademki evladın bu kadar kıymetli,niye evlendiriyosun madem ki annenin sözünden çıkmıcan niye evlenip karının günahına giriyon.yeni evlendğimde benimde kayınvalidem gittiğin yerden benim habrim olsun dedi.ama eşim annesine uygun bir dille karımdan tek ben sorumluyum herşeyden tek benim hbrm olur dedi ve bidaha bu talep gelmedi.anlasarak ayrilirsak yani üc ay icinde..ozaman bana nafaka ödeyemiyor cünkü kendiside ögrenci...
dün avukatima gittim...gercekten cok düsündüm ve onlarin taktiklari anltinlari ben istemiyorum bile....ama haram olsun...iki yakalari bir araya gelmesin...yapacagimiz sey bu..esyalarim ceyizimi harfiyyen zarar görmeden alirsam onlarin taktiklarini geri verecegim cünkü benim ordaki esyalarimin degeri bir kac bilezikten daha fazla...babamin aldigi yatak odasi 2500 euro tuttu ki bütün evi nerdeyse biz dösedik...neyse yani esyalarimi alinca altinlari verecegim...tabi dügünde bana takilan parayida istedim..bosanma konusuna gelince avukatim söz konusu etmiyecekmis mektupta sadece esyalari belirtecek..aciyorsa onlar acsin ve bosanmicam bu sene mezun olucak o sonra ise baslar o yüzden süründürücem onu nafaka taleb edicem...alsinlar altinlarini ama cezasini elbette cekecekler..aglayanin mali gülene hayir getirmez...
bakalim suanki durumlar böyle...
aynı dert bende de var.üstelik benim yanımda kalıyo kaynanam.eltim alt katımda.bıktım bende.daha dün gece dayak yedim hiç sucum yokken.biziz bunlara kul köle olan.seref sahibi olsalar kadına el kaldırılar mı.hepsinden anasından babsından abisinden yengesinden ablasından nefret ediyorum.kocam denen adamdan da.ama ne yazıkki aksam yuzlerini görecegim.Allah hepisinin belasını versin.gül kokulu babam,melek yüzlü annem nerdesiniz.demin konustum MERT ASİL BABAMLA.iyiym diyebildim.
Canim bizde gülecegiz birgün.sabret..güclü ol.sarkıların seni kandırmasına izin verme.bende oyle yapacagım.sabret bitanem.onsuz da hayat sürer.o hayatına girmeden once de sen gene vardın.
bana da yaz ok ?
allahım yardımcın olsun
(( kübra durumuna gerçekten çok üzüldüm....ben kısa bir yorumda bulunucam..
ANNESİ İLE EŞİ ARASINDA DENGEYİ KURAMAYAN KİŞİDEN EŞ OLMAZ.....SİZ TEKRAR BARIŞSANIZ BİLE EMİNİM Kİ TEKRARI GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....