• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

canım benim bence şükret....böyle şeytani bir aileye bide çocuk yapsaydın neler olurdu düşünmek bile istemiyorum....çok şükür ki sana sahip çıkan bir ailen var okuyorsun da yaşında daha çok genç..o insana geri dönsen çok basit bir insan olmayı seçmiş olursun ama sen böyle yapmamalısın bence,herzamankinden daha güçlü ol ve asla taviz verme...öyle bir adamdan ne koca olur ne de baba sadece bugünü düşünme geleceği düşün onun baba olduğunu bi düşünsene Allah koru yarabbi ! valla o kadın en ufak bir hatanda alır çocuğunu elinden sana da göstermez...olan çocuğun ve senin psikolojine olur...hayatının hayırlı yönlerde gelişme göstermesini diliyorum....

ooofff inanamıyorum canım yaaa
Bence senin için en hayrılısı bu olsa gerek
Kendini okuluna vermekle iyi yapmışsın

şaşırdım:çok üzgünüm:n'aptın sen böyle canım ya??sevgin için kendi kendini nasıl bi çıkmaza sürüklemişsin.daha 21 yaşındasın,ki bende öyle.temmuzda 22ime girdim.sev,ilişkin olsun,iyi güzelde evlenmek için bu ne acele böyle?böyle bi adamın diğer kızlar peşinden mi koşacaklar diye korktun Allah aşkına?! annesinin hakaretleri,tuhaf tehditleri..resmen eşinin duygularını sömürmüş.yok yatak odanızı yukarı taşırım,yok cesedimi çiğnersiniz.yok ya!başka?yasakkelime insan cahilde olsa,hadi hiç okumamış bile olsa evladının mutluluğu için gelinini ya da damadını baştacı yapar.hadi baş tacı yapmasını geçtim,en azından susar,karışmaz.sen evlenmemişsinki,resmen eziyet çekmek için ailenden ayrı bi eve ceza çekmeye gitmişsin.bi de okuluna karışmış.tabii okuma,okumada seni hepten eve kapatsın,seni evinin hizmetçisi gibi yapsın.o oğluna eş değil,evine hizmetçi,kendine kukla almış hakaretlerine kötü sözlerine eziyetlerine katlansın ama ona yinede sadık kalsın diye.kendi kızları da varmış.Allah hepsinden çıkarsın inşallah!vicdansız kadın.sende anne evladısın,hiç mi utanmıyolar,hiç mi vicdanları sızlamıyo böyle kadınların?
şimdi duygusal davranmanın zamanı değil bence senin için,mantığınla hareket et.altın konusuna gelince,tamam,zor zamanlarda bende evlensem eşime çıkarır gani gani altınımı,paramı,her şeyimi hiç düşünmeden veririm,ama benim eşim 'onlarda senin garantin,dursun bi kenarda' diye düşünmeli her şeyden önce.senin evlendiğin adam hepten sıfır.tutulur yanı yok,hiç kusura bakmasın:1closedeyes:
sinir oldum yaa!dünyada hala böyle insanlar varya,düşündükçe inanasım gelmiyo!Allah böylelerini hepimizden uzak tutsun!

şaşırdım:çok üzgünüm:n'aptın sen böyle canım ya??sevgin için kendi kendini nasıl bi çıkmaza sürüklemişsin.daha 21 yaşındasın,ki bende öyle.temmuzda 22ime girdim.sev,ilişkin olsun,iyi güzelde evlenmek için bu ne acele böyle?böyle bi adamın diğer kızlar peşinden mi koşacaklar diye korktun Allah aşkına?! annesinin hakaretleri,tuhaf tehditleri..resmen eşinin duygularını sömürmüş.yok yatak odanızı yukarı taşırım,yok cesedimi çiğnersiniz.yok ya!başka?yasakkelime insan cahilde olsa,hadi hiç okumamış bile olsa evladının mutluluğu için gelinini ya da damadını baştacı yapar.hadi baş tacı yapmasını geçtim,en azından susar,karışmaz.sen evlenmemişsinki,resmen eziyet çekmek için ailenden ayrı bi eve ceza çekmeye gitmişsin.bi de okuluna karışmış.tabii okuma,okumada seni hepten eve kapatsın,seni evinin hizmetçisi gibi yapsın.o oğluna eş değil,evine hizmetçi,kendine kukla almış hakaretlerine kötü sözlerine eziyetlerine katlansın ama ona yinede sadık kalsın diye.kendi kızları da varmış.Allah hepsinden çıkarsın inşallah!vicdansız kadın.sende anne evladısın,hiç mi utanmıyolar,hiç mi vicdanları sızlamıyo böyle kadınların?
şimdi duygusal davranmanın zamanı değil bence senin için,mantığınla hareket et.altın konusuna gelince,tamam,zor zamanlarda bende evlensem eşime çıkarır gani gani altınımı,paramı,her şeyimi hiç düşünmeden veririm,ama benim eşim 'onlarda senin garantin,dursun bi kenarda' diye düşünmeli her şeyden önce.senin evlendiğin adam hepten sıfır.tutulur yanı yok,hiç kusura bakmasın:1closedeyes:
sinir oldum yaa!dünyada hala böyle insanlar varya,düşündükçe inanasım gelmiyo!Allah böylelerini hepimizden uzak tutsun!

haklisin herkes gibi sende dogru konustun....
resmen kadin kendine esir almis Ben izin vermezsem sen o sandalyeden bile kalkamazsin bahceden bile disari cikamazsin diyordu...ise bak ya ben bu zamana kadar okadar rahat büyüdümki gelmis bana ne diyor ne saniyor kendini anlamiyorum offf aklima geldikce nefretim artiyor ...simdi beni bulsunda söylesin öyle emirler yagdirsin...hepsi beter olsun..hicmi icleri acimiyor esyalarimi orda görürken...bilhassa esim hicmi duygulanmiyor neyse...
camasirlarimi ipte birakip gelmistim gecen o aklima geldi :))) acaba naptilar ay sinirden gülüyorum vallahi

canım benim merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz...heleki böyle bir günaha sebep olan kişiler naparlarsa yapsınlar senin hakkını ödeyemeyecekler seni bu kadar üzdükleri için ilahi adalet onları elbet yargılayacaktır...

bende aynı durumdayım ve seni çok çok iyi anlıyorum. bazen savaşmalıyım diyorum bazen gitmeliyim daha karar vermedim ama gitsem de kötü kalsam da kötü. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. ailem olaya girip konuşmak istiyor ama öyle bir ilelerki bunlar annemi babamı da rezil rüsva eder çıkarlar. kocamda kendi ailesini savunmaktan başka bişi düşünmez çünkü karısının ailesini karısını haksız bulmayı ve ailesinin yanında olmayı erkeklik sanıyor. yaranmaya çalışıyor onlara. nasıl değiştirirm ne yaparım bilmiyorum ama bir de ben aynı evde oturuyorum düşün sen kapını kapat yüzlerini görme ama ben her daim nemrutlarla başbaşayım ve kalmayı seçtiğimde bir ömür bu böyle devam edecek ayrı ev bir hayal benim için. bir de kayınvalidemin her dediğine giden bir gelindim çok iyiydik baktım ben suyuna gittikçe kullanıyor beni oğlunu bir eline almış beni diğerine istediği gibi akrabalarını da haftanın altı günü topluyor eve hizmet kakarakikiri ben hizmetçi gibiyim. kocama söyledim alış dedi en son kaynanaya söledim "anne kocamla yalnız kalmak isityorum şu ev e misaifr alam olayına bir düzen koysak"diye kadın çıkardı tırnaklarını ne kadınlığımı ne ev hanımlığımı bıraktı hep sustum ya her dediğine tamam dedim ya zoruna gitti zaar. hala kocamı dolduruyorlar bilmiyorum ne olacak kocamda beni suçluyor hep.

arkadaslar yeni bir haber var....

bugün bir mektup aldim....esimin avukatindan gelmis....kasim 2008den beri ondan ayri yasadigimi ve
evliligimizin istedigimiz gibi yürümedigini ve aileler arasindada kavgalarin oldugunu belirtmis
ve bu durumu kabullendigini ve benimde kabul ettigimi yani evliligimizin yürümedigini kabul edecegimden eminmis..avukatina sormasini istedigi sey ise cabuk ayrilmak istiyormuymusum yani burda alman kanunlarina göre 1 sene ayri yasamamiz lazim buna gerek yokmus cünkü benimde ayrilmak istedigim onun gözünde kesinmis..
veeeeee
altinlardan bahsediyorlar.....esim onlarin taktiklarini almak istedigini yani onlarinki onlara bizlerimki bize....son olarakta üstüne basa basa bu konuda kesinlikle kavga olay fln istemedigini hersey medenice olmasini istiyormus...´14 gün icinde haber etmem lazimmis avukatina...

yani arkadaslar bunlar henüz dava acmamis cünkü dava acmis olsalardi mektup avukattan degil mahkemeden gelirdi...yani dertleri altinlar.....inanamiyorum ya vallahi
hemen avukatimi aradim pazartesi gidicem.....ben muhatap olmam onunla avukatlar irtibata gecsinler...

ne düsünüyorsunuz sicze ne yapmaliyim ??? aslinda altinlardan önce bana bir esyalarimi versinler mihirimi ödesinler ay bukadar olmazz ........

avukatına danış bi bakalım o neler söyliycek...anlaşarak boşanmak daha iyi olur..ama geçekten bu kadar pişmiş olur bi aile yaa Allah seni kurtarmış canım yaa...o düğündeki altınları düşünücene sana vericeği nafakayı düşünsün...

avukatına danış bi bakalım o neler söyliycek...anlaşarak boşanmak daha iyi olur..ama geçekten bu kadar pişmiş olur bi aile yaa Allah seni kurtarmış canım yaa...o düğündeki altınları düşünücene sana vericeği nafakayı düşünsün...

anlasarak ayrilirsak yani üc ay icinde..ozaman bana nafaka ödeyemiyor cünkü kendiside ögrenci...
dün avukatima gittim...gercekten cok düsündüm ve onlarin taktiklari anltinlari ben istemiyorum bile....ama haram olsun...iki yakalari bir araya gelmesin...yapacagimiz sey bu..esyalarim ceyizimi harfiyyen zarar görmeden alirsam onlarin taktiklarini geri verecegim cünkü benim ordaki esyalarimin degeri bir kac bilezikten daha fazla...babamin aldigi yatak odasi 2500 euro tuttu ki bütün evi nerdeyse biz dösedik...neyse yani esyalarimi alinca altinlari verecegim...tabi dügünde bana takilan parayida istedim..bosanma konusuna gelince avukatim söz konusu etmiyecekmis mektupta sadece esyalari belirtecek..aciyorsa onlar acsin ve bosanmicam bu sene mezun olucak o sonra ise baslar o yüzden süründürücem onu nafaka taleb edicem...alsinlar altinlarini ama cezasini elbette cekecekler..aglayanin mali gülene hayir getirmez...
bakalim suanki durumlar böyle...

süründür ve altınlarını verme mehirin onlar senin anlasarak ayrılık olmasın çatır çatır nafakanıda al madem bukadarını göze aldı süründür bencede allah yardımcın olsun.

anlasarak ayrilirsak yani üc ay icinde..ozaman bana nafaka ödeyemiyor cünkü kendiside ögrenci...
dün avukatima gittim...gercekten cok düsündüm ve onlarin taktiklari anltinlari ben istemiyorum bile....ama haram olsun...iki yakalari bir araya gelmesin...yapacagimiz sey bu..esyalarim ceyizimi harfiyyen zarar görmeden alirsam onlarin taktiklarini geri verecegim cünkü benim ordaki esyalarimin degeri bir kac bilezikten daha fazla...babamin aldigi yatak odasi 2500 euro tuttu ki bütün evi nerdeyse biz dösedik...neyse yani esyalarimi alinca altinlari verecegim...tabi dügünde bana takilan parayida istedim..bosanma konusuna gelince avukatim söz konusu etmiyecekmis mektupta sadece esyalari belirtecek..aciyorsa onlar acsin ve bosanmicam bu sene mezun olucak o sonra ise baslar o yüzden süründürücem onu nafaka taleb edicem...alsinlar altinlarini ama cezasini elbette cekecekler..aglayanin mali gülene hayir getirmez...
bakalim suanki durumlar böyle...
canım benim geçmiş olsun.hiç üzülme.Allah herşeyi görüyo seni o kadar üzüpde onlar asla mutlu olamazlar.bu insanlar niye böle anlamıyorum malesef bir kadın sadece eşiyle evlenmiyo eşinin ailesiyle evleniyo sanki çok sinir bir durum.mademki evladın bu kadar kıymetli,niye evlendiriyosun madem ki annenin sözünden çıkmıcan niye evlenip karının günahına giriyon.yeni evlendğimde benimde kayınvalidem gittiğin yerden benim habrim olsun dedi.ama eşim annesine uygun bir dille karımdan tek ben sorumluyum herşeyden tek benim hbrm olur dedi ve bidaha bu talep gelmedi.

canim ya ne demek istemiyorum altinlari haram olsun.madem altinlar senden daha degerli biraz surundur bakalim. ayrica tazminat talep edemiyor musun? sonucta 3 aylik bir evlilik ve esinle anlasmamazlik degil kayinvalide yuzunden bitiyor.

canim ya baska bir sey.. o evden gelen esyalarini kullanamazsin.. insanin icine sinmez. gordukce aklina gelir. yani esyalarimi versinler yeter diyorsun da tek cop istemeyeceksin o esyalar geldikten sonra. madem bu kadar maddiyatcilar, senin onlari uzmenin en kolay yolu maddiyatla cezalandirmak.

Esine de pes.

aynı dert bende de var.üstelik benim yanımda kalıyo kaynanam.eltim alt katımda.bıktım bende.daha dün gece dayak yedim hiç sucum yokken.biziz bunlara kul köle olan.seref sahibi olsalar kadına el kaldırılar mı.hepsinden anasından babsından abisinden yengesinden ablasından nefret ediyorum.kocam denen adamdan da.ama ne yazıkki aksam yuzlerini görecegim.Allah hepisinin belasını versin.gül kokulu babam,melek yüzlü annem nerdesiniz.demin konustum MERT ASİL BABAMLA.iyiym diyebildim.
Canim bizde gülecegiz birgün.sabret..güclü ol.sarkıların seni kandırmasına izin verme.bende oyle yapacagım.sabret bitanem.onsuz da hayat sürer.o hayatına girmeden once de sen gene vardın.

bana da yaz ok ?

allahım yardımcın olsun

aynı dert bende de var.üstelik benim yanımda kalıyo kaynanam.eltim alt katımda.bıktım bende.daha dün gece dayak yedim hiç sucum yokken.biziz bunlara kul köle olan.seref sahibi olsalar kadına el kaldırılar mı.hepsinden anasından babsından abisinden yengesinden ablasından nefret ediyorum.kocam denen adamdan da.ama ne yazıkki aksam yuzlerini görecegim.Allah hepisinin belasını versin.gül kokulu babam,melek yüzlü annem nerdesiniz.demin konustum MERT ASİL BABAMLA.iyiym diyebildim.
Canim bizde gülecegiz birgün.sabret..güclü ol.sarkıların seni kandırmasına izin verme.bende oyle yapacagım.sabret bitanem.onsuz da hayat sürer.o hayatına girmeden once de sen gene vardın.

bana da yaz ok ?

allahım yardımcın olsun

çok üzüldüm ya ne insanlar var allah bildiği gibi yapsın onları sizinde yardımcınız olsun.:çok üzgünüm:

Sok oldum gercekten :1shok:
Yaziklar olsun onun gibi adama, adam diyesim bile gelmiyor afedersin arkadasim.. Namusuna bile laf etmisler ya, Allah'in sopasi yoktur illaki bir gün her attiklari iftiranin cezasini cekeceklerdir. Sen sakin üzülme moralini bozma arkadasim, hic degmez böylelerine. Allah yardimcin olsun canim :(

:((( kübra durumuna gerçekten çok üzüldüm....ben kısa bir yorumda bulunucam..

ANNESİ İLE EŞİ ARASINDA DENGEYİ KURAMAYAN KİŞİDEN EŞ OLMAZ.....SİZ TEKRAR BARIŞSANIZ BİLE EMİNİM Kİ TEKRARI GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

kesinlikle katılıyorum
ne olursa olsun eşin gerektirdiği yerde seni gerektirdiği yerde ailesini susturmalı daha en baştan herkesin foyası çıkmış canım böyle ömür geçmez ya esaret hayatı süreceksin yada bitireceksin b uişi

merhaba arkadaslar sizlere bir kac sey daha anlatmak istiyorum...
olay böyle devam ediyor...avukatim esimin avukatina mektup yazip esyalar karsiliginda altinlarin bölünecegini söyledi..gecen hafta onlardan mektup geldi hemen bosanmayi kabul edersem yani 3 ay icinde ayrilmayi kabul edersem ozaman vereceklermis esyalarimi...yani hemen bosanmamiz icin benden onay istiyor...sanirim korkuyorlar bosanmam ve uzatirim diye ozamana kadar okulu bitiyor ve ise basliyor mecburende nafaka ödeyecek bana ...avukatim onlari mahkemeye verdi esyalarimdan dolayi .polisle gidilecek evlerine..ben bosanmasam bile esyalarimi alma hakkim var ..ve onlara mektup yazacak bosanmak istiyorsa acsin davasini diye onay almasina gerek yok vs gib seyler yazacak...
süründürmek istiyorum ama bir yandan düsünüyorum nekadar daha cekecegim bunlari...
maddiyatci olduklari belliki hala esyalarimi vermediler...annesi orda burda anlatiyormus oglumu evlendiricem diye hazir eve gelin getirecekler sanirim...sizce ne yapmaliyim ...yardimci olursnaiz sevinirim...saygilarimla

ya aman allahım, hala böyle kaynanalar var mı ya?

tövbeler olsunki , kaynana hakkında zamanı geldiğinde eşim olucak olan kişi ile görüşürüm hatta evliliğime kanuni bir şart koyarak evlenirim.mesela kaynana bizim evlilik hayatımıza müdahale ettiği anda boşanma hakkına sahip olmak gibi..tabi boşanmak bi çözüm değil ama yani annem babam beni ezmiyecek,, kaynanam beni ezecek haa?

yok öyle cnm..valla ne kadar seversem seveyim olmaz.bende insanım kendimi güvenceye almam lazım.

Back