Arkadaslar merhaba beni hatirladinizmi ? bu konuyu acan bendim..
evet yillar gecti 3 sene oldu ayrilali...
neler yasadim neler gecti su 3 senede,tabiki suraya sigdiramam ..ama sunu diyebilirim.. COK MUTLUYUM... suan okadar mantikli düsünüyorumki.. Iyiki Ayrilmisim.. iyiki cekmemisim... 2010 Ocakta resmi olarak bosandik.. altinlar bölündü herkes kendisine ait olani aldi.. ama ne yazikki esyalarim ceyizim herseyim orda kaldi ( yalanci sahit tutup götürdügümü söylediler bende götüremedigimi ispatlayamadim ) ama suan bunu bile düsünmüyorum.. bi sekilde acisi cikacak onlarda..
okulum bitmek üzere az kaldi...suan cok büyük bir sirkette calisiyorum.. ailem arkadaslarim sevdiklerim yanimda... Rabbime sükrediyorum..
o insan aklima bile gelmiyor gördügüm zaman icim sizlamiyor nefret bile etmiyorum yani hic birsey hissetmiyorum ona karsi.. bir yabanciymis gibi kafami ceviriyorum...
herkes sasiriyor bana cabuk düzeldim toparlandim en önemlisi okulu ayakta tutabildim diye ama basa gelen cekiliyor... Ailem destegi ile bu durumdayim..
psikolojik destek aldim bosanma esnasinda cok isime yaradi..
onlar zaten yavas yavas cekiyorlar cezalarini...ablasinin birtanesi 10 günlük bebegini kaybetti... diger ablasin terk edildi ama cocuklar icin birlesmisler yani tökezliyor oda..
en önemlisi ex-koca evi bile terk etmis.. dayanamadigi icin oraya... belkide kafasini vurdu duvarlara ama is isten gecti...
3 sene boyunca hic konustummu diye soracak olursaniz ?? HAYIR bir kere bile olsun karsi karsiya oturup konusmadik hersey avukat araciyla oldu.. son konusmam o evde olmustu....
yani anlayacaginiz hersey yolunda cok sükür.... Rabbim kimseye yasatmasin bunlari..... benim gibi durumda olanlara sesleniyorum.... Aci cekecesiniz aglicaksiniz bayilacaksiniz ama sonunda Hersey güzel olacak...[/QUOTE
seni tebrik ederim, balık baştan kokarmış; sen kendini kurtarmışsın. bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.