• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

yerinde olsam evlenebilecekmiyim diye dusunmek yerine okul bitince nereye tatile gitsem diye dusunurun
evlen evlen diyenler halinden cok memnunmus gibi bide herkese evlen evlen evde kalik bilmem ne
kendi evlenmis ne anlamissa boyle insanlara cok sey saymak istiyorum
bence bizim ulkemizde evde kalan biri varsa oda evlenip evde kalanlar :)))
ye ic gez hayatini yaşa arkadaşım
zamani geldiginden istersen evlenirsin

Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?

erken evlendikte ne oldu.26 yaş gecikmiş bir yaşta değil ayrıca.boşver sen milleti.onlar sadece konuşur.gez toz ye iç tıka kulağını keyfine bak.nasibinde varsa zaten bulur seni bir şekilde.

Valla bu evlilik konusu benimde çok sinirimi bozuyor. Annem babam ara sıra dalga geçer bende sinir olurum sizi cok iyi anlıyorum. Kulağınızı bu tür konuşmalara kapayın takmayın hatta cevap bile vermeyin bir süre sonra sıkılıp bırakırlar.

Geç kaldın tabi. Hemen sokağa at kendini iş gördüğün adama yapıl evlenmeye ikna et.

Yav şaka mısınız?
Bir insanı beğenirsiniz karşılıklıdır bu. Belli bir zaman geçirirsiniz. Ortada bi sevgi, aşk vardır. Birbnize uygun olup olmadığınıza, bu büyük sorumluluğu kaldırıp kaldırmycağınza dair fikirleriniz oluşur bunun kararını siz verirsiniz. Ağzı olan konuşur dert mi bu da smdi?
Allah başka dertler vermesin.

• Beğen
Reactions: 000
Okumuş olmak üniversite bitirmek vs. bunlar daha iyi koca bulmak için yapılan şeyler bazıları için. Koca da koca....
boşanana acıyan gözlerle bakıyorlar sanki kendileri kocaları var diye gülücük saçıyor. Anladım ki bu toplum kocayı da evililiği de okulu da başkaları için yapıyor. Ama hala kendi için yaşayan evlenmek için değil de ömür geçirmek için evlenen kadınlar var. Hala benim umudum var.
Dipnot: okumus parası olan kendine güvenen kadın da ben evde kaldım beni kimse almayacak demesin ya. Simdi 30 35 yaşında olan mühendis arkadaşım nişanlandı. Kıskananlar çatlasın yazılı resmi profil resmi yaptı. Kıskanmadım ama üzüldüm. Evlenirsin evlenmek için değil kendini mutlu etmek için sosyalleş, girişken ol, pozitif ol.hayat kısa zaten

Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Afedersin ama bir laf vardır; "sizin burnunuz boka batti diye bizimki de mi batsın ?". Evli olup evlen diye ya da evlilik yokmuş diye dalga geçenlere rahatlıkla soyle canım . Yaş sınırı olmaz kendini hazır hissettiğinde sevdiğin biri olunca evlenirsen acele etme tadını çıkar. Evli olanlar bir yere yetisemedi ki sen evlenip yetişesin. Canını sıkma ;). Yüksek lisans yap gez bu zamanlar geri gelmez. Evliler in mutsuzluktan bekarlari durtmesinden başka birşey değil bu. Batiyor çünkü bekarlar evli olarak rahatlikla söyleyebilirim bunu.

Evlenmek çok da matah birşey değil. Şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim.

Siz insanların dediklerine takılmayın. Aynı insanlar bana yeni evliyken çocuğum olmuyor muamelesi yaptı. (Yaşım genç olduğu için hemen istemedim, 3 sene sonra hamile kaldım.) Çocuğum oldu şimdi de 2. ne zaman? Diye soruyorlar. Onlara göre hayat yaşayacaksak erkenden evlenmemiz, her sene doğurmamız gerekir sanırım. :halay:

1991 Ekim doğumluyum 27 yaşımı bitireceğim. Hala evlenmeyi düşünmüyorum. Başkaları değil buna siz karar verirsiniz.
Erkek arkadaşım da var ayrıca, 2 . yılımızı bitireceğiz. Neden acele edelim? Kim karar veriyor buna? Sizin hayatınız bu, ancak siz geç ya da erken karar verebilirsiniz.
28 i bitirceksin..

Valla simdi linc yicem ama
Erken evlenenler “genelde” hep cahiller, koca meraklilari
Hayattaki tek vasiflari ve gayeleri bi erkegin karisi bi cocugun annesi olmak
Ben vizyonu geniş, görgülü, kültürlü birinin en ama en az 25ten once evlendigini gormedim

Ben vizyonu geniş, görgülü, kültürlü birinin en ama en az 25ten once evlendigini gormedim

Linç değilde erken evlenenlerin çoğuna bakılırsa bir kısmına genelde ailevi sorunlar yüzünden evlenme kararı alıyorlar..

Ya cok tatlısın kuzum sen ya:KK200:

Linç değilde erken evlenenlerin çoğuna bakılırsa bir kısmına genelde ailevi sorunlar yüzünden evlenme kararı alıyorlar..
28 yasinda evlenen bir arkadasim var ama zır cahil . Cocugumu dogurup saltanat kurmami oneriyor bana neyin saltanatiysa :D kocasına masaj yapip isteklerini söylüyormuş etkili oluyormus bir de çoraplarını cikartiyormus kocasi eve geldiginde .bunu muhalefet olsun diye soylemedim ama yasla tabiki alakasi var da insan kendini gelistirmedigi surece hep kiro ve cahil kalmaya mahkum bir varlik ne yazikki

Süperdiniz ya.evlenmeden eğitiminizi tamamlamış olmanız taktir edilir.26 yasimda
Unv bitirir bitirmez kader evlendim çoluk çocuk derken yas oldu 40 is yaşamında geridonmek istiyorum fakat tecrube yok yas var.
Yani en iyisini yapıyorsun es bulunur erken yaşta evlilik gayet zor ve sorumluluk yüklemiyorsun
Dr lar felan ne yapıyor eğitimleri işleri oturunca evleniyorlar.
Gayette guzel rahat bir hayat geçiriyorlar.
Sen kulaklarını dışarı tika
Evlensen cocuk nezaman Allah muhafaza olmasa bunların soruları yer insanı
Yakarasın 2 nezaman
Bana yap telkinleri
Size ne ya hayat bekcisimisiniz

28 yasinda evlenen bir arkadasim var ama zır cahil . Cocugumu dogurup saltanat kurmami oneriyor bana neyin saltanatiysa :KK70: kocasına masaj yapip isteklerini söylüyormuş etkili oluyormus bir de çoraplarını cikartiyormus kocasi eve geldiginde .bunu muhalefet olsun diye soylemedim ama yasla tabiki alakasi var da insan kendini gelistirmedigi surece hep kiro ve cahil kalmaya mahkum bir varlik ne yazikki
Ayy çoraplarını mı çıkartıyormuş :kızgın:Dalga geçmek istemem ama bi hastalık vs olmadıktan sonra kocada kendi çıkarsın çorabını bi zahmet

Back