- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ben 26 yaşımda evlendim kızlar. 4 aylık evliyken 27yi doldurdum. Tabiki kader kısmet hayırlısı. Insan doğru insanı bulamayınca da geç mi kaldım desek boş. Ama okuyorum buralarda benim yaşımda iki çocuklu insanları ozeniyorum. Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim. Ama bilemiyorsun işte doğru mu değil mi nasip kısmet. Allah dogru insanlarla karşılaştirsin. Evlenmiş olmak icin de evlenilmemeli. Aday var mı ?tatlım bende 26 yaşında bekarım seninle hem fikirim geç kaldığımı düşünüyorum evlilik için
Haklısın boşansınlar o zamanBu evlilerin bekarlık sultanlıktır laflarını hiç anlamıyorum . Eğer bekarlık sultanlıksa kolayı var hanımlar , boşanın .
Sanki ağız birliği etmişçesine çoğuevli kadın , evlenmeyenlere '' evlilikte bişey yok bekarlık en guzeli '' diyor , e boşanın o zaman
Evet bekarlik sultanliktir imkanim olsa bosanirim ama bosanmak kolay degil yasamaya calisiyoruz mutlu almaya calisiyoruzBu evlilerin bekarlık sultanlıktır laflarını hiç anlamıyorum . Eğer bekarlık sultanlıksa kolayı var hanımlar , boşanın .
Sanki ağız birliği etmişçesine çoğuevli kadın , evlenmeyenlere '' evlilikte bişey yok bekarlık en guzeli '' diyor , e boşanın o zaman
Neden böyle düşünüyorsunuz?Evet bekarlik sultanliktir imkanim olsa bosanirim ama bosanmak kolay degil yasamaya calisiyoruz mutlu almaya calisiyoruz
En vahim durum da o ya zaten uzun zamandır aday yokBen 26 yaşımda evlendim kızlar. 4 aylık evliyken 27yi doldurdum. Tabiki kader kısmet hayırlısı. Insan doğru insanı bulamayınca da geç mi kaldım desek boş. Ama okuyorum buralarda benim yaşımda iki çocuklu insanları ozeniyorum. Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim. Ama bilemiyorsun işte doğru mu değil mi nasip kısmet. Allah dogru insanlarla karşılaştirsin. Evlenmiş olmak icin de evlenilmemeli. Aday var mı ?
Neden güldünüz
Benle yaşıt çok arkadaşım var aday bile yok diyor. Ama geç olsum da güç olmasın gülüm. Bol bol dua et hayırlı kısmet dile. Allah büyük. Insanın kendi evi yuvası gibi yok. Rabbim herkese nasip etsin.En vahim durum da o ya zaten uzun zamandır aday yok
Aa neden öyle düşünüyorsunuz ki evlenmeyi istemek meraklılık mı?o kadar meraklılar ya kuma alsınlar ya da kuma gitsinler.
Cunku cogu zaman anlasamiyoruz tartisiyoruz kisilikler olaylara bakis acisi farkli. Cunku ben degistim 10 sene onceki ben degilim tahammulum azaldi yaslandigimi yiprandigimi dusunuyorum ve birseyleri degistiremeyecegimi dusunuyorum hep ayni konulari tartismak boguyor ama cocugum var ve ayrilsam bile o insani gormek zorundayim cunku kucuk.digerleri ekonomik sebepten bosanamiyordur falan bi suru sey kisacasi evlilik kolay degilse ayril durumu hep kolay degilNeden böyle düşünüyorsunuz?
Severek evlendiniz degil mi?Cunku cogu zaman anlasamiyoruz tartisiyoruz kisilikler olaylara bakis acisi farkli. Cunku ben degistim 10 sene onceki ben degilim tahammulum azaldi yaslandigimi yiprandigimi dusunuyorum ve birseyleri degistiremeyecegimi dusunuyorum hep ayni konulari tartismak boguyor ama cocugum var ve ayrilsam bile o insani gormek zorundayim cunku kucuk.digerleri ekonomik sebepten bosanamiyordur falan bi suru sey kisacasi evlilik kolay degilse ayril durumu hep kolay degil
Evet ama insan degisiyor iste hayat zorSeverek evlendiniz degil mi?
1. Hemen sosyalleş hemen. Evde anca görücü usulü eş adayı bulursun. O da olur sonuçta görücü usulü görürsün hoşlanırsın olabilir. Ama sosyalleş ki alternatifler artsın.Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Gercekten mi? Ben çok severek evlendim ve beni 10 yıl sonra neler bekleyecek acaba . Allah yardımcın olsun.Evet ama insan degisiyor iste hayat zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?