26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

Bu arad ben bosandim herkes dul gözüyle bakiyor düsünün bunu kendi babam bana söyledi!!! Insanlarda ki sig zihniyeti ve düsünceyi kirmak o kadar zor ki. Kadin olarak yasamak gercekten cok zor. Bu yüzden evliligi ciddiye alip ona göre karar vermeli, benim edindigim tecrübe bu, bosandiktan sonra gercekten hersey eskisi gibi kolay olmuyor. Bu yüzden gercekten cok iyi düsünülmesi gereken birsey.

canım nasipte ne varsa onu yaşarsın bu işler nasip ben hıc evlenmem diyordum
17 yaşında nişanlandım 20 yasında evlendım elhamdıllah cokta guzel yuvamız var ama nasıp. bence takma nasıbınde var ise saten o senı bulucak.

tatlım bende 26 yaşında bekarım seninle hem fikirim geç kaldığımı düşünüyorum evlilik için

Bu evlilerin bekarlık sultanlıktır laflarını hiç anlamıyorum . Eğer bekarlık sultanlıksa kolayı var hanımlar , boşanın .

Sanki ağız birliği etmişçesine çoğuevli kadın , evlenmeyenlere '' evlilikte bişey yok bekarlık en guzeli '' diyor , e boşanın o zaman

tatlım bende 26 yaşında bekarım seninle hem fikirim geç kaldığımı düşünüyorum evlilik için
Ben 26 yaşımda evlendim kızlar. 4 aylık evliyken 27yi doldurdum. Tabiki kader kısmet hayırlısı. Insan doğru insanı bulamayınca da geç mi kaldım desek boş. Ama okuyorum buralarda benim yaşımda iki çocuklu insanları ozeniyorum. Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim. Ama bilemiyorsun işte doğru mu değil mi nasip kısmet. Allah dogru insanlarla karşılaştirsin. Evlenmiş olmak icin de evlenilmemeli. Aday var mı ?

Evet ya çok geç kalmışsınız, neden bu kadar beklediniz 16da evlenmeniz lazımdı. Çocuk oyuncağı sanıyorlar evliliği sonra 'ama herkesin kocası var bende istiyorum' triplerine giriyorlar.

Haklısın boşansınlar o zamanŞimdi öncelikle sultanlık mı yoksa değil mi bu kişiye göre degisir ama bence değil. Evlilik dünyanın en güzel şeyi. Tabi gerçekten sizi hak eden adamı bulduysanız.

Evet bekarlik sultanliktir imkanim olsa bosanirim ama bosanmak kolay degil yasamaya calisiyoruz mutlu almaya calisiyoruz

En vahim durum da o ya zaten uzun zamandır aday yok

Bende bebek icin gec kaldigima üzülüyorum sadece. Akli ve kalbi selimiyeti olan biri ciksa evlenirdim bebek yapardim hemen valla.
Yoksa evlenmek zor degil. Önemli olan kisiye uygun bir es.
Evlenmenin kendiside pek matah degil gercekten. Sorumluluklarin artiyor. Ve iyi bir esin olmayinca hayatin zindan oluyor..ozaman neyleyeyim evliligi de bebegide adamida.
Dogru kisi cikmazsa karsima ben pek evlilige sicak bakmiyorum acikcasi. Bekarlik daha tatli.
Hayirlisi olsun hakkimizda kizlar

En vahim durum da o ya zaten uzun zamandır aday yok
Benle yaşıt çok arkadaşım var aday bile yok diyor. Ama geç olsum da güç olmasın gülüm. Bol bol dua et hayırlı kısmet dile. Allah büyük. Insanın kendi evi yuvası gibi yok. Rabbim herkese nasip etsin.

Neden böyle düşünüyorsunuz?
Cunku cogu zaman anlasamiyoruz tartisiyoruz kisilikler olaylara bakis acisi farkli. Cunku ben degistim 10 sene onceki ben degilim tahammulum azaldi yaslandigimi yiprandigimi dusunuyorum ve birseyleri degistiremeyecegimi dusunuyorum hep ayni konulari tartismak boguyor ama cocugum var ve ayrilsam bile o insani gormek zorundayim cunku kucuk.digerleri ekonomik sebepten bosanamiyordur falan bi suru sey kisacasi evlilik kolay degilse ayril durumu hep kolay degil

Severek evlendiniz degil mi?

1. Hemen sosyalleş hemen. Evde anca görücü usulü eş adayı bulursun. O da olur sonuçta görücü usulü görürsün hoşlanırsın olabilir. Ama sosyalleş ki alternatifler artsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…