- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi tabularasaa
-
20 yaşındayken açtığınız evlilik konuları var konu sahibine laf sokacağınıza siz kendinize bakın bence :)Siz yüksek lisans falan yapmayın boşuna .
öyle tabi ki de ama insan bir yerden sonra bıkıyorBu elalem ne der hapishanesinden üniversite okumuş yüksek lisans yapacak genç kadınlar kurtulamayacak da kim kurtulacak ? Evlilik bir hedef olmamalı insanın hayatinda.
24 yaşında evlendim 25 te anne oldum Ablam var 28 yaşında Hale’n bekar ve düşünmüyor da bence nasip kısmet bu işler ama isterseniz biraz aktif olunBak şu evleniyor bu evleniyor aa o senden küçüktü diyorlar. Yaşın geçiyor nasibin yok mu insanlar hep bunları konuşuyor
Vallahi agziniza saglik dedim okurken.
Ben de 26 yaşındayım biz lisedeyken kariyer daha ön plandaydı çevremizdeki evlilikler en erken 28de yapılıyordu. Ama günümüzde neden bilmiyorum erken evliliğe dönüş var ve eğitimlisi eğitimsizi herkes nasibini alıyor bu baskıdan. Özellikle aileyle yaşanınca daha da artıyor etkisi tabi ki, çok bulmuyorum bu tarz bunalımları ben.oyyy ülkemin hali
yüksek lisans yapan eğitimli kızcağıza 26 yaşında evde kalmış psikolojisi yüklüyoruz
yurt dışında Erasmus yapan üniversite öğrencisi delikanlı nişan diye tutturuyor
@sassyassyy seni de çağırayım
evlenince bir şey olmuyor
hani kötü karikatürler vardır ya burada bir b.. yok şeklinde aynen öyle
30 altında evlilik mi kaldı ya
ben 13 yıl önce 26 yaşında evlendim de herkes bana acelen ne dedi
oysa işim gücüm kurulu düzenim vardı zaten
arkadaşlarım 40 üstü evlendi
çevremde oğlumun arkadaşlarının anneleri vs var herkes 30 yaşında ve üstünde anne olmuş
yani özetle bir yere geç kalmıyorsunuz, hayatınızı yaşayın
bu arada evlenmek zorunlu da değil
Bu çok agirdi20 yaşındayken açtığınız evlilik konuları var konu sahibine laf sokacağınıza siz kendinize bakın bence :)
Allah kalbine göre versinBa
na çook büyük destek oldunuz teşekkür ederim
Sizin gibi okuyan eden genç bir kadının, kim kiminle evlenmiş, çocuk yapmış mı, kimin kızı evde kalmış, kimin oğlunun maaşı ne kadarmış şeklinde dedikodu kaynatmaktan başka gayesi olmayan bir takım insanların ne dediklerini kafaya takması cidden iç acıtıcı. İnsanların lafına göre yaşayacak değilsiniz. Yalnız mı öleceğim korkusu da şu bahsettiklerinizden ayrı bir şey. 28 yaşımda evlendim, 2 kızım var, ben bile yalnız ölebilirim. Kimse için garantisi yok bu durumların.Tabiki daha hedeflerim var akademisyen olmak istiyorum dil öğrenmeye vakit ayırıyorum ama gelen giden yaş geçtikten sonra evlenilmez şunun kızı da evlenmedi öyle kaldı gitti diyorlar ister istemez acaba bende yalnız mı öleceğim korkusu sarıyor. Onun bunun açığından beslenen insanlar
27Siz kaç yaşındasınız
20 yaşındayken açtığınız evlilik konuları var konu sahibine laf sokacağınıza siz kendinize bakın bence :)
O zaman yavaş yavaş bende bu duyguya bürünmeli miyim ?Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?