- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Aynı sizin durumdayım artık evlenemez gözüyle bakılıyorBana da evlenmeden once oyle konusurlardi evde kalmış muamelesi yapiyolardi bende sanirim ben hic evlenemicem saniyodum bunlari dusunurken 25 26 yasindaydim hep bi evlilik baskisi vardi 27 yasina girdim evlendim :) yani bu işler hic belli olmuyo kafana takma
Bu işler kısmet işi canım vardır elbet bi yerde kısmetin benim mesela bi anda oldu 6 7 ay icinde evlendim daha yaşın çok genç 26 nedir ki 30 a kadar yolu var benceAynı sizin durumdayım artık evlenemez gözüyle bakılıyor
Bakışlar değişik imalı sözler isteyen yok mu hmm demeler çook bunalıyorum artık bu sözlerden insan içine çıkmak akrabalarımla bile görüşmek istemiyorum.26 yas nedir ya ?
Evlenemedim diye dusunmek icin cok cok erken, hos bence boyle dusunmek buyuk oranda toplum baskisindan.
Siz milleti bosverin, herkes bi sey der. Evlenince de cocuk da cocuk derler :)
Bas edemezsiniz insanlarla. Siz keyfinize bakin, bu bekar gunlerin tadini cikarin.
Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
İnanın olayların içinde olunca insan takıyorSiz yüksek lisans falan yapmayın boşuna .
Net olmazsanız her şeyi derler. İstemiyorum ben şu an icin, düşünmüyorum deyin gitsin. Elbette beğenen var ama ben beğenmiyorum deyin gerekirse. Evlenmek statu meselesi olmuş bu ülkede artik. Valla evlendim ama bakıyorum üçüncü kolum, üçüncü gözüm falan çıkmadıÇevre etraf çook yoğun baskı yapıyor
İnsanlar herşeyi der önünü tutamazsın der yani. Bana da diyorlar. Ama umurumda mı hayır. Gülüp geçiyorum. Baktım çok üstüme geliyorlar yapıştırıyorum cevabı şaka yollu " Aman sen evlendin de ne oldu başın göğe mi erdi" diye.Akrabalarla toplanılıyor herkes nasibimi yok kimse beğenmiyor mundiye düşünüyor
Tabiki daha hedeflerim var akademisyen olmak istiyorum dil öğrenmeye vakit ayırıyorum ama gelen giden yaş geçtikten sonra evlenilmez şunun kızı da evlenmedi öyle kaldı gitti diyorlar ister istemez acaba bende yalnız mı öleceğim korkusu sarıyor. Onun bunun açığından beslenen insanlarİnsan yüksek lisans yapan birinin hayatta farklı endişeleri, arzuları olmasını bekliyor ister istemez ya. Evde kaldın bilmem ne muhabbeti yapan insanların cehaletini kafasına takmayacak kadar ufkunun açılmış olmasını bekliyor en azından. Evlenmek ısmarlama yapılan, şu yaşta gerçekleştireceğim deyip de planlayacağınız bir hadise değil. Ruh eşiniz hayatınıza ne zaman girerse o zaman bakarsınız o işlere. Yani normal olanı budur. Geç kalıyorum diye 20'lerinizde önünüze çıkan ilk adamla da evlenebilirsiniz, bu da bir seçenek ama bence bunu da ancak "geç kalıyorsun" imasında bulunan o cahil kafalar yapar. Siz o kafada mısınız?
na çook büyük destek oldunuz teşekkür ederim28 yaşında altı aysa tanışıp evlendik 32 yaşındayım 3,5 yaşında ve 8,5 aylık oğullarım var hayatın güzellikleri çok şükür bu günlere hayatın süprizleri bitmemiş Rabbim bi bebiş daha nasip etmiş sürpriz oldu bize de düşün yani 33 yaşın da nasip 3 çocuk annesi olucam hiç bişeye geç değil doğru zaman doğru insan nasip hepsi
Vallahi agziniza saglik dedim okurken.İnsanlar herşeyi der önünü tutamazsın der yani. Bana da diyorlar. Ama umurumda mı hayır. Gülüp geçiyorum. Baktım çok üstüme geliyorlar yapıştırıyorum cevabı şaka yollu " Aman sen evlendin de ne oldu başın göğe mi erdi" diye.
Baktım yine devam ediyor evlilik, evde kaldın muhabbetlerine o kişinin hayatındaki problemlerden konu açıyorum:) Bu problemler de genelde eş çocuk üzerine oluyor. Sonra "amaaa bir de bana evlen diyorsunuz, bin türlü dert "diye bitiriyorum. Konu tamamen kapanıyor böylece
Güzel taktikİnsanlar herşeyi der önünü tutamazsın der yani. Bana da diyorlar. Ama umurumda mı hayır. Gülüp geçiyorum. Baktım çok üstüme geliyorlar yapıştırıyorum cevabı şaka yollu " Aman sen evlendin de ne oldu başın göğe mi erdi" diye.
Baktım yine devam ediyor evlilik, evde kaldın muhabbetlerine o kişinin hayatındaki problemlerden konu açıyorum:) Bu problemler de genelde eş çocuk üzerine oluyor. Sonra "amaaa bir de bana evlen diyorsunuz, bin türlü dert "diye bitiriyorum. Konu tamamen kapanıyor böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?