- 8 Ağustos 2011
- 10.449
- 2.989
Yolk saçtır dedim ama sen kesenin dışında soldaki küçük yuvarlağı soruyorsun.Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum 7+1 haftalık gebeyim dün kalp atışını duyduk
Ve ultrason fotoğrafında birşey dikkatimi çekti sol da küçük bir kese dha mi var
Ya da bana mı öyle geldi rica etsem bakarmisiniz
Gittim yeni geldim arkadaşlar. 7. Haftadayım şuan ama 6 haftalık gözüküyor. Ultrasonla baktığında geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün de bebeği ve kalp atışını gördük, ama doktorum dinletmedi. Progestan başladı, kesenin etrafında kanama varmış. 12. Haftaya kadar kullanacağım en az bu ilacı sanırım, cinsel ilişkiyi yasakladı, ağrılarım için de bol bol dinlenmemi söyledi. Yalnız bir sorum olacak doktorum fitil yazıyorum demişti. Eczaneden aldığım ilaç Progestan yumuşak kapsül. Bu ilacı eczacı ağızdan uygulanır dedi. Bu kapsülü fitil gibi kullanabiliyor muyuz?Günaydın
ayesisa
@hayatbeninedenyoruyosun
Çok geçmiş olsun
ayesisa Dr a gideceksin di mi bugün? Rabbim korktuklarından emin eylesin
Hayırlı olsun canım Sat lerimiz aynı tarih artık hangimiz önce hastaneye giderse diğerine söyler neler yapıldığınıSelamlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendimsat 23 Ekim
Plansız ve sürpriz olunca insan nasıl hissedeceğini bilemiyorsağlıkla büyüsün, kolaylıkla gelsin kucağınıza
Canım eczacılar ağızdan alınır diyorlar ama fitil olarak kullanmak çok daha etkili. Vajinadan mümkün olan en derine yerleştiriyorsun. Ağızdan alma hem etkisi azalıyor hem de yan etkisi artıyor. Doktorun nasıl dediyse öyle kullanGittim yeni geldim arkadaşlar. 7. Haftadayım şuan ama 6 haftalık gözüküyor. Ultrasonla baktığında geçen hafta keseyi görmüştük. Bugün de bebeği ve kalp atışını gördük, ama doktorum dinletmedi. Progestan başladı, kesenin etrafında kanama varmış. 12. Haftaya kadar kullanacağım en az bu ilacı sanırım, cinsel ilişkiyi yasakladı, ağrılarım için de bol bol dinlenmemi söyledi. Yalnız bir sorum olacak doktorum fitil yazıyorum demişti. Eczaneden aldığım ilaç Progestan yumuşak kapsül. Bu ilacı eczacı ağızdan uygulanır dedi. Bu kapsülü fitil gibi kullanabiliyor muyuz?
İşte aradığım yorumCanım eczacılar ağızdan alınır diyorlar ama fitil olarak kullanmak çok daha etkili. Vajinadan mümkün olan en derine yerleştiriyorsun. Ağızdan alma hem etkisi azalıyor hem de yan etkisi artıyor. Doktorun nasıl dediyse öyle kullan
Canım ben biraz geç gideceğim. Benim 10 haftalık düşüklerim oldu o yüzden mümkün olduğunca geç gideceğim doktoraHayırlı olsun canım Sat lerimiz aynı tarih artık hangimiz önce hastaneye giderse diğerine söyler neler yapıldığını
bende erken gitme taraftarı değildim 8 haftayı bekliyim diyodum ama benim kan da değer bi tık düşük geldi eşim bunu stres yaptı gidelim bi diyoCanım ben biraz geç gideceğim. Benim 10 haftalık düşüklerim oldu o yüzden mümkün olduğunca geç gideceğim doktoradaha önceki gebeliklerde de aşağı yukarı 7. Haftaları görüyordum gitmeden önce ben kese bebek kalp atışı hepsini bir arada ckartmayi seviyorum
İçiniz rahat edecekse gidin tabi kibende erken gitme taraftarı değildim 8 haftayı bekliyim diyodum ama benim kan da değer bi tık düşük geldi eşim bunu stres yaptı gidelim bi diyo
Yok cnm demedi ama dr dikkatini de çektiYolk saçtır dedim ama sen kesenin dışında soldaki küçük yuvarlağı soruyorsun.
Dr bi şey demedi mi ? Belki kist gibi bi şeydir
Bu konularda çok bilgili değilim.Yok cnm demedi ama dr dikkatini de çekti
Bir şey demedi 3 hafta sonra tekrar gidecem bakalım o zaman belli olur
Selam kızlar, ikinci testte değerim düşük çıktı. Düşük olacak muhtemelen. Hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağına almasını diliyorum. Burdan ayrılıyorum. Kendinize çok iyi bakın. <3
Çok zor gerçekten ağrı sancı olsa dayanılıyor da bulantı benim hayatla bağımı kesmişti ben de kızımda 1 ayda 7 kilo vermiştim doktor hastaneden çıkarmak istememişti artık bıktım deyip imza atıp çıkmıştımKızımda 7 ay yediğimi çıkardım abartısız vücuduma giren yiyecek içeçek max 15 dk kalıyodu zaten hamile olduğumu testten değil bulantılardan anlamıştıkbu durumu bünyem de kaldıramadı zaten 7 ayda 13 kilo vererek 30+5 de doğurdum kızımı.Oğlum da Elhamdülillah rahattım ama kız çocuğu bulantı yapıyo
Kese mi bilmiyorum ama. İkiz gebeligimi 10. Haftamda öğrendim. Ondan önce 2 başka doktora muayene olmuştum. GörünmemiştiKızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum 7+1 haftalık gebeyim dün kalp atışını duyduk
Ve ultrason fotoğrafında birşey dikkatimi çekti sol da küçük bir kese dha mi var
Ya da bana mı öyle geldi rica etsem bakarmisiniz
İlk değer düşük geldi geç döllenme olacağını düşündüm ben ama eşim netten baktım ben herkesin 200-300-500 diyoİçiniz rahat edecekse gidin tabi kiilk kan değeri mi düşük geldi yoksa takip ederken değerin mı düştü?
Bende hastanede yatarak geçirmiştim serumlarla yetmedi üstüne bir de enfeksiyon kaptım doktorlar o dönem rahat görmek için devamlı alttan muayene yapıyolardı ne çektim daha 18 yaşıma girmemiştim bile günlerim ağlamakla geçmiştiÇok zor gerçekten ağrı sancı olsa dayanılıyor da bulantı benim hayatla bağımı kesmişti ben de kızımda 1 ayda 7 kilo vermiştim doktor hastaneden çıkarmak istememişti artık bıktım deyip imza atıp çıkmıştımAllah tüm annelere yardım etsin özellikle bulantılı kız çocuk annelerine
Adet gününüz daha gelmemiş galiba planlı gebelik maşallah 3 ü birlikte sağlıkla büyüsünSelam kızlar. 3.5 yaş ikiz çocuklarım var. Bugün gebelik testi yaptım silik çıktı. Daha doktora gitmedim. Adet günüm geçmediği için.
2021 temmuz anneleri grubundaydim. Bizimkiler erken geldiler tabi. Mayısta doğdular. Şimdi 2025 temmuz annesi olucam inşallah
Aminn inşallah hepimiz için çok güzel haberler alırızAh o ilk kalp atışısağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın
Amin inşallah hepimizinki çok güzel ve rahat geçerMerhabalar tebrik ederim inşallah güzel bir gebelik geçirirsiniz benimde idrar yolları arıza verip duruyor 2 lt içmeme rağmen ya
Çok zormuş gerçekten Şu an kaçıncı haftan peki bulantı başladı mı hiçBende hastanede yatarak geçirmiştim serumlarla yetmedi üstüne bir de enfeksiyon kaptım doktorlar o dönem rahat görmek için devamlı alttan muayene yapıyolardı ne çektim daha 18 yaşıma girmemiştim bile günlerim ağlamakla geçmişti
Planlıydı. SağolunAdet gününüz daha gelmemiş galiba planlı gebelik maşallah 3 ü birlikte sağlıkla büyüsün