Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına yavrunu kasık ağrıları ara ara oluyor benimde. Ve bel ağrısı oluyor. Ama normal diye düşünüyorum. Çok şiddetli değil çünkü.
Benim de hiç cesaretim yoktu aslında. Yazın eşim istediginde ben hayır yok olmaz istemiyorum diyordum. Bulantıları her şeyi geçtim kızımda uykusuzluk çok çektim ben.2 yaşına kadar uyumayan bir bebekti ve beni çok zorladı. Ama senin de dediğin gibi çok yalnız kaldı herkesin arkadaşı var kardeşi var daha kreşe okula falan da gitmedi evde. O yüzden yalnız. Ona kıyamadım. Bir de biz 3 kardeşiz çok şükür birbirimize hep destegiz. Onun da bir kardeşi olsun kimsesi olmazsa kardeşi olur birbirilerine sahip çıkarlar destek olurlar diye düşündüm. Böyle düşünürken düşünürken Eylülde daha istemezken... Bir baktım hamileyim ne ara kabul ettim ben de bilmiyorum

Selamlar herkeseeeeee
Totem yapıp ilk mesajı yazayım istedim buraya 26 Ekim'de de tahmini doğum tarihine bir mesaj atarım inşallah
Totem yapip ilk mesajı yazmıştım bu gruba ve bugün güzel haberi aldım. Tahmini doğum tarihi 1 Ağustos ama temmuzun son haftasi da gelebilir Temmuz annesi de olabilirim

Allah'ım sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20241121_112844.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 9
Ayyy hayırlı olsun canım benim
Hoşgeldin aramıza

Doktor verdi .benim zaten tüp bebek . Kızımda da 35. Haftaya kadar kullanmıştım.
anladım canım peki kızınızdan önce düşüğünüz mü vardı ben boş gebelik gecirdim o yüzden kimi kullan diyor kimi gerek yok diyor öyle arada kaldım ama coraspirin aldım ne olur ne olmaz haftada iki defa alayım diyorum sonucta zararı yok faydası olur

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

Biz de 4 kardeşiz ve iyi ki varlar benim kızım kreşe gidiyor ama evde bir kardeşinin olması çok farklı, yakın arkadaşlarımız hep çift çocuk aynı ortama girince yalnız kalıyor ilerde büyüyünce de destekçisi olur inşallah

Hosbuldummmm

Merhaba kan testinden sonra doktora gözüktüğünüzde ilk alttan mı bakıyor karından mı

Amin amin amin bende öyle cinsiyetten ziyade inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum

Evet büyük ihtimalle 2 keseden ötürüdür çünkü ikiz gebelik geçiren arkadaşım öyledi 4.haftası dolduğu gibi sürekli bulantı kusması vardı Allah yardımcınız olsun

Hoşgeldin canım aramıza amin inşallah hepimize inşallah
İnşallah canım benim

Kızlar dün akşam 8 gibi Beta testi verdim 3151 çıktı şimdi cumartesi öğleden sonra doktora gitsem beta tahmini kaç olur ve kese görünür mü??
Sat:17 Ekim

Kızlar dün akşam 8 gibi Beta testi verdim 3151 çıktı şimdi cumartesi öğleden sonra doktora gitsem beta tahmini kaç olur ve kese görünür mü??
Sat:17 Ekim
Şuan 5+0sın zaten. Bu günlerde kese görünür.
Hcg nin de 3 bini geçmesi gerek. Cumartesi net görürsün bence

Çok sevindim gurupta ilk yazın dikkatimi çekmişti ins burda olurum bu ay yazıpta daha sonrada yazını görmeyince demek olmamış diye düşünmüştüm şimdi yazını görünce tebessüm ettim istem dışı hayırlı olsun insallah

Ya teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun. Ucundan yakaladım burayı. Totemim tuttu sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…