Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Screenshot_2025-02-27-23-07-48-169_com_1744067844576.instagram.android.webp
canlarım transfere giricem olan arkadaşlarım attığım duayı girmeden okuyun siz transferdeyken de eşiniz okusun su gibi geçsin inşallah 🤲🏻 bebişlerinizi alın gelin ❤️☺️

Ben elendim arkadaşlar🥺😢çok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻o kadar inanıyordum ki 🥺🥺🥺Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı 🥺😢doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte 🥺🥺çok güzeldi embriyom öğle dediler. 🥺ama yine olmadı 😣😥😓
Doktorunla görüşmediysen yinede bırakma ilaçlarını lütfen. Olabiliyormuş kanamalar, lekelenmeler falan. Kan verdin mi hiç onu kaçırdım.

P Paradisee ve @morceylan sabah taransferiniz var bebişlerinizi alın gelin herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun Amin 🤲❤️
Çok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn🫶🫶

Sebepsiz infertilite hiçbirşey yok ben 2. Tüp bebekte gebe kaldım dış gebelik oldu sağ tüpü de aldılar şu an şansım normal daha da azaldı tek çare tüp bebek 👶 tedavisi dilerim bu sefer nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲😍
Amin canım insAllah amin gerçekten Rabbim hiç birimize o duyguyu yasatmaktan eksik etmesin

Ayy inşallah kuzum tutunuyordur miniklerim🥰🙏🏼 Yani ben ilaç belirtiside hissetmiyorum ya sadece sık sık uykum geliyo sanırım progestrerondan oda 🥺 Ama hiç belirtim yok🙄 Allahım sen yardım et hepimiz miniklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla🙏🏼🙏🏼🥰Aklıma geldikçe Ya Şafi esmasını çekiyorum kuzum Meryem suresinide geçen transferinde dinlemiştim baya bu transferimde henüz dinleyemedim mesaiyede başladım sanırım kalan boşluklarda uyuyorum🙈 Ama haklısın dinlesem çok iyi olcak canım ya😇
Aynenn canım o iğneler bildiğin bayiltiyor insanı ben bı keresinde bayılmıştım 😂😂 hiç arama belirti filan kafandan çıkarmaya çalış.Mesaiye hemen başladın mı beni de düşündüren hep o kalkmaya bile cekinirdim aman birşey olmasın diye ama pozitif haberi alanlar hep gezmiş tozmus ise gitmiş iş yapmış yani herşey bahane sadece nasiple alakalı birşey 🥰

Çok teşekkür ederimm bizi hiç birakmasinlar tek duam bu. Sizinde transferiniz ertelenmesin altin yumurtalar bebis olsunn🫶🫶
Canim benim transferin şimdiden hayırlı olsun 🤲 rabbim yardımcın olsun 🤲 o masadan bebişinle kalk sonra da sana sıkıca tutunsun. Burda da güzel haberinle bizi coştur inşallah 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Allah razı olsunn inşallah olur çok heyecanlıyım ilk olacak benim 🥲
Sakin ol canım stres heyecan yapma olucak Allah'ın izniyle niye olmasın ki olmaması için sebep yok bak buralara da kadar gelmişsin ilerlemiş tedavin neden olmasın ki 12 gün sonra belki daha erken test yaparsan dayanamazsan ☺️ bize güzel haberi burdan vericeksin minnoşunu ordan al evine götür su gibi geçsin inşallah 🤲🏻♥️

Günaydın ☀️ hayırlı sabahlar diliyorum herkese 💕
Transfer olacaklara bol şans diliyorum 🤲👼👼
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşallah 🙏 bugün haber bekleyenlerde güzel haberler alsınlar sevinç gözyaşları 🥹 içinde olsunlar inşallah Amin 🫶🏻

Sakin ol canım stres heyecan yapma olucak Allah'ın izniyle niye olmasın ki olmaması için sebep yok bak buralara da kadar gelmişsin ilerlemiş tedavin neden olmasın ki 12 gün sonra belki daha erken test yaparsan dayanamazsan ☺️ bize güzel haberi burdan vericeksin minnoşunu ordan al evine götür su gibi geçsin inşallah 🤲🏻♥️
Aminn inşallah çok teşekkür ederimm çok iyi geldi mesajınız 🥲 gerçekten çok uzun bir yoldu hepiniz gibi tüplerimde hasar varmış başkada bir şeyimiz yok inşallah doktorlarımız da olur diyor artık nasip🫶 3.gun çift transfer olacak🥰

Back
X