Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnanın herkes aynı duygusallıkta evlat imtihanı çok zor 😢 size tavsiyem çoğu tüp bebek merkezleri ücretsiz ongorusme yapar yüzyüze bi görüşme yapın bence en azından doktorun yaklaşımı hakkında bi fikir verir size
Evet ön görüşmelere başlayalım bari diyorum ama eşimin şu sıralar yoğunluğu var😔bu ayı da gecirecegiz galiba..hayırlısı güç olmasın da geç olsun🤲🥰

Tabi ki eklerim canım benim ne demek sende aramıza hoşgeldin 🤗 dilerim hepimiz pozitif çıkarız inşallah topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah 🤲👼🥰
Yaş kaç kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu birde transfer tarihi belli olunca tekrar yaz güncellerim 🫶🏻
30 yaş ilk deneme 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu transfer belli olunca yazicam inşallah ♥️

@Paradisee ve morceylan morceylan sabah taransferiniz var bebişlerinizi alın gelin herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun Amin 🤲❤️
Amin inşallah canım benim dualarınıza talibiz 🥹🥹darısı hepimizin başına inşallah

Canım bunu şimdiden bol bol oku yarın da Rabbim kabul etsin inşallah 🤲👼🫶🏻
IMG_7501.webp

Aynı günde transfer oluyoruz. Saat öğlen 12 de benim. Allah yardımcımız olsun canım 🤲
Evet canım ayni gündeyiz 🥰 bana daha saati söylemediler sali günü arayip yarin şu saatte gelin diye soyleyeceklermis bekliyorum bakalim 🥰🥰 birde bana transfer günü yine intralipid serum verilecekmiş benim işim uzun galiba 🤔🤔

Allah bağışlasın masAllah🥰 kusura bakma canm her kesi takip edemiyorum fazla zamanım olmuyor. Bak Allah söyletti inşallah bu da pozitif olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rica ederim canım öyle şey mi olur ben kendimi ifade edememiş olabilirim.😥 Amin inşallah canım hepimizin pozitif olsun ama bu ay ama diğer ay yada ilerde yeter ki Rabbim ol desin 🤲🤲

Hayırlı geceler Güzel arkadaşlarım Allah’a emanet olun herşey gönlümüzce olsun Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin cümlemize inşallah Amin 🤲:KK68:
Benim güzel mayalam sende Allah'a emanet ol Rabbim seninde yüzüne gülsün canım arkadaşım hayırlı geceler sana da 🥰🥰😘😘

Sizinle aynı kaderi yaşıyoruz :( geçen ay tek folikülde boş çıktı. Gelecek aya artık. İnşallah bu sizin altın yumurtanız olur. Rabbim yardım etsin.
Canım geçmiş olsun önümüzdeki ay umarım yumurtaların bol, dolu dolu olsun inşallah 🤲🤲 yemene, içmene birde stres olmamaya bak olur mu ? 🥰🥰

Amin inşallah canım benim dualarınıza talibiz 🥹🥹darısı hepimizin başına inşallah
Canım benim yarin buraya girdiğimde belki transferden çıkmış olursun şimdiden yazmak istedim. Rabbim hayırlısıyla transfere tek girip iki kişi olarak çıkmani nasip etsin.🤲🤲 Bebişinle önce güzel bağ kurup bizim onu sabırsızlıkla bekledigimizi anlatip sonrada bize güzel mujdeli haberlerini ver 🥰🥰🥰 dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲🤲

Çok haklısın canım benim benm sigaradan değildi ben maalesef eş sorunundan dolayı oldu benim ama söylediklerinin hepsinde çok haklısın bende az önce eşimle kahve içtim sigara içtim sonra birden masaya 2 tane bırak paketi yok dedim 2 taneyide inş içmem ama çok strese girersem diye bıraktım
Kahveyle içiyorsun bide ekstra zehir 😡
Birden bırakamazsın zaten canım yavaş yavaş olur vücut alışık çünkü sigaraya birden bırakmanın da zararı var nikotin ister vücut sende günde 2 tane sonra 1 e düşür belki inşallah bi bulantı tiksinti gelir hamillelikte bişi vesile olurda komple birden bırakırsın

Back
X