Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminn insAllah çok teşekkür ederim.ben de tavsiyeler üzerine yeditepe universitesi sisli memorial cem celik bunlar İstanbul bursada bahceci degerlendirecegim bakalım en doğruya hayırlıya yonlendirsin Rabbim
Kesinlikle iyi araştırın bu süreçte doktorun yaklaşımı size karşı cok iyi olması lazım ve gereksiz tedavi planlaması yapmamasını lazım

Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah 😍😍❣️❣️

Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı 🙁 9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar
Transferin olmadı mı canım? Benimde 21 çıktı düşük dediler bide hap ilave ettiler

Kesinlikle iyi araştırın bu süreçte doktorun yaklaşımı size karşı cok iyi olması lazım ve gereksiz tedavi planlaması yapmamasını lazım
İnanın aylardır araştırıyorum elimde tel instagram yorumlar vs..😔Bu aşama bile o kadar zor ki Allahim sikayet değil tabiki daha büyük imtihanlar var ama..Rabbim kararlarimizda isabet ettirsin dediğiniz gibi doktorun hemsiresinin hepsinin etkisi o kadar büyükki ben iyice duygusallaştım birde insAllah gönlüme göre olur bu sefer

İnanın aylardır araştırıyorum elimde tel instagram yorumlar vs..😔Bu aşama bile o kadar zor ki Allahim sikayet değil tabiki daha büyük imtihanlar var ama..Rabbim kararlarimizda isabet ettirsin dediğiniz gibi doktorun hemsiresinin hepsinin etkisi o kadar büyükki ben iyice duygusallaştım birde insAllah gönlüme göre olur bu sefer
İnanın herkes aynı duygusallıkta evlat imtihanı çok zor 😢 size tavsiyem çoğu tüp bebek merkezleri ücretsiz ongorusme yapar yüzyüze bi görüşme yapın bence en azından doktorun yaklaşımı hakkında bi fikir verir size

40 yaş... 3. Deneme... 6. Gün embiriyo... tek .. 3 nişan trasfer
Beni de listeye ekleyebilirsin

Hoşgeldin 🤗 canım
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı güzel pozitif haberler almak nasip olsun 🤲❤️
Test günü ne zaman belli olacak ?

Benide eklermisin gecen ki tabloda yoktum 🥹

Tabi ki eklerim canım benim ne demek sende aramıza hoşgeldin 🤗 dilerim hepimiz pozitif çıkarız inşallah topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah 🤲👼🥰
Yaş kaç kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu birde transfer tarihi belli olunca tekrar yaz güncellerim 🫶🏻

Back
X