Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah girersin canım bende tam 2 ay sonra tekrar transfer olacağım inşallah, kürtajdan sonra, moralini yüksek tutman çok önemli
Vallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor 😣😢 7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be 😞

Maalesef bahçecide ilk görüşmede direkt başlarken anlatıyorlar kalp atışına kadar takip ediyoruz sadece diye

Canım hayırlı olsun çok güzel geçsin transferin sımsıkı tutunsun inşallah bebişin 💖

Allah Allah sende mi bunu bahçeci merkezinde yaşadın canım ne kadar kötüler ya şoktayım
Yok başka yerdi benim

Siz kürtaj oldunuzmu hiç ? Ne kadar zaman sonra tekrar transfer olmak gerek doktorum 3 ay dedi emin değilim 😭

Ayy canım benim sana sımsıkı sarılıyorum seni çok iyi anlıyorum üzüntünü derinden hissediyorum çünkü bende bebeğimi kaybettim onun acısı hâlâ yüreğimde 🫂 sadece alışıyorsun unutmuyorsun dilerim Rabbim bugünleri unutturacak güzel günler göstersin inşallah 🙏
Kürtajdan sonra üç ay ara vermen gerekiyor Rahim toparlanması lazım hem vücudun hem mental olarak toparlan kendini hazır hissedince transfer olursun inşallah dondurulmuş embriyon var mı peki ? 😢💔

Ben pandeminin en şiddetli zamanı transfer olmuştum, transferin 2. günü eşim kovit oldu. Transferin 7. günü eve hemşire arkadaşımı çağırıp kanda beta hcg baktırdım negatif geldi, doktora sonuç gönderdim "böyle böyle muhtemelen ben de kovitim" yazdım, evet testin negatif ilacı kes yazdı sadece, bi daha da ne yazdı ne sordu. O zaman demiştim bu nasıl bi ilgisizlik diye :(
Sahden ertesi gün kovit pozitif çıktım
Doktor seçimi çok önemli canım sen nerde tedavi görmüştün şuan ki durumun nedir ?

Ayy canım benim sana sımsıkı sarılıyorum seni çok iyi anlıyorum üzüntünü derinden hissediyorum çünkü bende bebeğimi kaybettim onun acısı hâlâ yüreğimde 🫂 sadece alışıyorsun unutmuyorsun dilerim Rabbim bugünleri unutturacak güzel günler göstersin inşallah 🙏
Kürtajdan sonra üç ay ara vermen gerekiyor Rahim toparlanması lazım hem vücudun hem mental olarak toparlan kendini hazır hissedince transfer olursun inşallah dondurulmuş embriyon var mı peki ? 😢💔
Çok şükür var o beni ayakta tutuyor ama onuda genetiğe baktıracağım ya tekrar böyle olursa diye

Gönlünü ferah tut canım eski kötü deneyimler aklına geldiğinden böyle oluyor bu yepyeni bir deneyim ve her şey çok daha farklı olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻💕

Ayy 🥰 canım benim gönlümü okudun onun için bu tedirginlik Amin inşallah Allah razı olsun güzel dileklerin için 🫶🥹

Amin amin inşallah canım benim 🙏🏻 peki belirti birşey oldu mu hiç sende olduysa hangi gün başladı
Valla canım benim transfer oldum hemen yarını yani 1. Günü oldu kasıklarımda batma oldu karın ve bel ağrım oldu ama 4 5 6. Gün daha da şiddetli oldu hatta 7. Gün kasıklarımın batmasından kahvaltı yapmamıştım göğüs hassasiyetim olmadı hiç bunlar belirti değil ilaçlardan deniyor ama bence belirti çünkü ben hiç ilaç kullanmıyorum yani sadece vitamin ve progestan fitil o kadar geçen transferimde hiçbirsey hissetmedim yani sanki transfer olmamış gibiydim ama onda da sonucum pozitif geldi onda 8. Gün silik çizgi ile öğrenmiştim beta hcgm 10. Günde 27.79 şu bunda Allah'a çok şükür 7. Gün net çizgi ile 190.49 ile de betayla öğrendim 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 ama belirti arama kendini dinleme canım sen

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum canım aynen kalp atışına kadar kese görünümü falan diye biliyorum ama

Valla canım benim transfer oldum hemen yarını yani 1. Günü oldu kasıklarımda batma oldu karın ve bel ağrım oldu ama 4 5 6. Gün daha da şiddetli oldu hatta 7. Gün kasıklarımın batmasından kahvaltı yapmamıştım göğüs hassasiyetim olmadı hiç bunlar belirti değil ilaçlardan deniyor ama bence belirti çünkü ben hiç ilaç kullanmıyorum yani sadece vitamin ve progestan fitil o kadar geçen transferimde hiçbirsey hissetmedim yani sanki transfer olmamış gibiydim ama onda da sonucum pozitif geldi onda 8. Gün silik çizgi ile öğrenmiştim beta hcgm 10. Günde 27.79 şu bunda Allah'a çok şükür 7. Gün net çizgi ile 190.49 ile de betayla öğrendim 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 ama belirti arama kendini dinleme canım sen
İlk iki gün aramadım ama suan belim ağrıyor ama yatmaktan ağrıyor diye düşünüyorum onu ümitlenmiyorum göğüste hiç hassasiyet yok aksine sanki hisssizleştiler o biraz modumu düşürüyor 🥹

İlk iki gün aramadım ama suan belim ağrıyor ama yatmaktan ağrıyor diye düşünüyorum onu ümitlenmiyorum göğüste hiç hassasiyet yok aksine sanki hisssizleştiler o biraz modumu düşürüyor 🥹
Ayyy göğüslerim benimde öyle kızzz söndüler sanki 🙈🙈 canım hiç modunu düşürme hiç belli olmaz bu işler hep yatma biraz yürüyüş yap kan dolaşımı sağlansın birde bol bol su iç kaçıncı günün bugün

evet kesinlikle doktorun söyledikleri insanı çok etkiliyor o yüzden pozitif olmalı rahatlatıcı olmalı neyse sen kalp atışını dinle sonra git gönlüne göre doktor bul 💖

Bende senin gibiyim bugün transferin 3. Günü çok dikkatli davranıyorum şimdi sadece evde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum yarın acaba dışarı çıkıp bir yürüyüş yapmaya başlasam mı diyorum 🧐 ama kesinlikle niyetim pozitifi görene kadar yemek temizlik yapmamak sadece yaparsam yürüyüşler yapacağım günlük inşallah
Ben norml hayata döndüm kızlar yaa😅 Doktorum 2 günden fazla dinlenmenin bi faydası olmaz dedi bende döndüm normal hayata sadece temkinli hareket ettim uzanmıyorum eğilmiyorum hızlı hareket etmiyorum 🙈İnşallah doğrudur tutunur bebişlerim🥰🙏🏼

Ben norml hayata döndüm kızlar yaa😅 Doktorum 2 günden fazla dinlenmenin bi faydası olmaz dedi bende döndüm normal hayata sadece temkinli hareket ettim uzanmıyorum eğilmiyorum hızlı hareket etmiyorum 🙈İnşallah doğrudur tutunur bebişlerim🥰🙏🏼
Amin Ecmain inşallah tutunacaklar Allah’ın izniyle annelerine sıkı sıkı tutup bırakmasınlar 9 ay boyunca yaramazlık yapmasınlar minnoşlar Amin 👼👼🤲❤️

Yok canım malesef etmiyorlar keşke etseler ama sadece tüp bebek süreci kalp atışı duyulana kadar sonra elveda☺️ zaten bizimkiler hiç foto falan paylaşmaz reklam yok yani ben görmedim🤔
Hmm bilmiyordum. Bu hastaneden hastaneye gore değişiyor mu ? İlk defa duyuyorum da. Ama tüp bebek doktoruyla kadin doğum doktoru farkliysa onu bilemem. Bizimkilerin hep paslasimlarini görüyorum da değişik geldi bu durum 🤔🤔🤔

Back
X