- 24 Temmuz 2024
- 677
- 1.104
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.281
Bende öyleyim ya sürekli baskı hissi çok yorduBennnn!
Sanki 5 kg çocuk taşıyorum. Öyle bi bası. Ayakta olunca daha yoğun hissediyorum. Oturunca biraz daha rahat.
Hormonların sebep old bi şey.Aynı gebelik şekeri gibi, hamileliğin yarısından sonra ortaya çıkıyor. Yüksek tansiyon, şiddetli ödem, idrarda protein kaçağı gibi belirtileri var. Anne için oluşturduğu rahatsızlıklar bi yana. bebek için hayati riske ve erken doğuma varabilen sonuçları olabiliyor.
Eltim dün bizdeydi. Konusu açıldı. Kendi zayıfcana bi kız. Gebeyken de çok az kilo aldı. Ailede hiç şeker hastası yokmuş. Buna rağmen yüklemede değerleri çok yüksek gelmiş. İlaç kullanması gereken gruptaydım. Ama Dr a yalvardım diyete uyuyacağım diye rejim yaptım. Elimde şeker ölçüm cihazıyla geziyordum. Hiç kaçamak yapmadığım halde yükselebiliyordu. Aç kalıyordum. Ağlıyordum vs diye anlattı.
Yaptırmanda büyük fayda var.
Çatlayacak olam çatlıyor. Bence kaçış yok
Eşin uzakta mı canım ? Allah kavuştursun.
ins Dr dan güzel haberlerle gelirsin.
Ben henüz daha bebek arabasına geçemedim canım:)Canlarr hazır eşim evdeyken bugün bi bebek arabası incelemeye gidelim dedik. Normalde cybex düşünüyorduk ama nerdeyse 50-60 bin civarı fiyatlar pusetle beraber. Tamam uzun süre kullanacağız iyi olsun kaliteli olsun ama 50-60 bin de çok değil mi yaaaşimdi biraz daha Mac 30-35 bine çıkalım gibi düşünerek tekrar bir arayışa girdik. Maxi cosi diye bi marka varmış ona bakacağız. Bagi neo, yoyko, kanz, prego ve kraft. Bunlara bakacağız bugün. Bu konular daha önce konuşuldu ama ekran görüntüsü almamışım şimdi de bulamıyorum ne önerirsiniz canlarımmm özellikle tecrübeli anneler
Kuzum geç oldu ama girip de bir türlü yazamadım. Plesanta ile alakalı değil bence bu durum. Magnezyum çok etkiliyor ne eksikliği berbat ağrı sancı acı yapıyor. Off çıldırıcam bende var ya kuzum. Afedersiniz büyük tuvaletim var hissi var ama yok ön tarafımdan arka tarafıma doğru vuran ince ince bir sancı var. Anlayamadım. Deliricem artık.. daha doğuma var en ufak sancı korkutur oldu beni. İnşallah güzelce zamanları gelir de sağlıkla kucağımıza alırız bu bıdıkları. İlk hamileligimde bu kadar panik değildim. Sürekli panik geziyorum bunda.Sağol kuzucumm. Bu acaba plesenta aşağıda diye mi yoksa normal herkeste olan bi şey mi acabaartık her yaşadığım şeyi plesentaya bağlamaya başladım çünkü çevremden gördüğüm kadarıyla hamile arkadaşlarım hiç bu kadar acı çekmiyordu ya da hiç belli etmiyorlarmış
Valla şunu öneriyorum diyemiyorum canım ben. Bu markalardan hiç biri değil bendeki. Orta halli bir şey. Ama kızımda çok işimi gördü. Yeri geliyor hala bindiriyorum. Nasipse kardeşi ona binecek.Canlarr hazır eşim evdeyken bugün bi bebek arabası incelemeye gidelim dedik. Normalde cybex düşünüyorduk ama nerdeyse 50-60 bin civarı fiyatlar pusetle beraber. Tamam uzun süre kullanacağız iyi olsun kaliteli olsun ama 50-60 bin de çok değil mi yaaaşimdi biraz daha Mac 30-35 bine çıkalım gibi düşünerek tekrar bir arayışa girdik. Maxi cosi diye bi marka varmış ona bakacağız. Bagi neo, yoyko, kanz, prego ve kraft. Bunlara bakacağız bugün. Bu konular daha önce konuşuldu ama ekran görüntüsü almamışım şimdi de bulamıyorum ne önerirsiniz canlarımmm özellikle tecrübeli anneler
Şekerim dolapta cybex sıfır etiketli ürünler fiyat olarak daha uygun tabi Türkiye garantisi yok ama ben sorun yaşamadım 4 yıldır kullanıyorum. Bu bebise de yine ordan aldım sorunsuz geldi :) arkadaşımda maxi cosi leona 2 var o da çok memnun, bagi easyfold ve neolar da cok tutuluyor. Nasılsa gezeceksin kolay açılıp kapanmasına, sürüş rahatlığına, tam yatabilmesine, hafif olmasina, az yer kaplamasına dikkat et en hoşuna gideni al ♡Canlarr hazır eşim evdeyken bugün bi bebek arabası incelemeye gidelim dedik. Normalde cybex düşünüyorduk ama nerdeyse 50-60 bin civarı fiyatlar pusetle beraber. Tamam uzun süre kullanacağız iyi olsun kaliteli olsun ama 50-60 bin de çok değil mi yaaaşimdi biraz daha Mac 30-35 bine çıkalım gibi düşünerek tekrar bir arayışa girdik. Maxi cosi diye bi marka varmış ona bakacağız. Bagi neo, yoyko, kanz, prego ve kraft. Bunlara bakacağız bugün. Bu konular daha önce konuşuldu ama ekran görüntüsü almamışım şimdi de bulamıyorum ne önerirsiniz canlarımmm özellikle tecrübeli anneler
Tebrik ederim bitti mi yoksaKızlar bilin bakalım dün gece kim üşenip pirilam içmedi ve bugün midesi bulanmıyor ??????
Fitil kullanıyor musun progestan falan da sulu kremsi karışık akıntı yapar. Eğer kullanmıyorsan bi doktora görün tekrar istersenKızlar günaydın herkese. Benim size bir sorum var bu aralar idrar yolu enfeksiyonu bir tık yüksek çıktı. Bir kaç gündür akıntım azar azar var hatta arife günü acile gittim suyu da herşey de yolunda dedi dr. Bu sabah az evvel uyandım yatakta hapşırınca kasığım sertleşti bıçak kesmiş gibi sertleşip acıdı sonra bir baktım iç çamaşırım baya ıslanmış ama idrar değil çeyrek çay bardağı kadar var hemen hemen başına gelen ya da bilgisi olan varsa sizden haber bekliyorum
Ben de son zamlardan sonra cybexten vazgeçtim, ankara'dayın sanırım yerinde gidip bakabilirsin bebekhousetan lakin dediğin gibi çok pahalı şuanCanlarr hazır eşim evdeyken bugün bi bebek arabası incelemeye gidelim dedik. Normalde cybex düşünüyorduk ama nerdeyse 50-60 bin civarı fiyatlar pusetle beraber. Tamam uzun süre kullanacağız iyi olsun kaliteli olsun ama 50-60 bin de çok değil mi yaaaşimdi biraz daha Mac 30-35 bine çıkalım gibi düşünerek tekrar bir arayışa girdik. Maxi cosi diye bi marka varmış ona bakacağız. Bagi neo, yoyko, kanz, prego ve kraft. Bunlara bakacağız bugün. Bu konular daha önce konuşuldu ama ekran görüntüsü almamışım şimdi de bulamıyorum ne önerirsiniz canlarımmm özellikle tecrübeli anneler
Saçmalama lütfen şurda herhangi birimiz 30 kilo da alsa hepimiz ona taş gibisin dicez çünkü taşşş gibi ❤Yavrum, boy 163, zaten 80.4 kilo hamile kaldım. Dana gibiyim
Eltimi en son 15 gün önce görmüştüm. O zaman çok şişmissin demişti bana. Dün geldi. Diyor ki ödemin inmiş epeyce.
Diyet işe yarıyor. Sabahları ilk kalktığımda ellerim odun gibi oluyordu. Şimdi neredeyse o his yok.
Merhaba cybex’in hangi modeli sizdeki? Balios ile eezy s twist arasında kaldım. Balios cok ağır geldi ama daha derli toplu gibi. Bunlardan birini mi kullanıyorsunuz?Şekerim dolapta cybex sıfır etiketli ürünler fiyat olarak daha uygun tabi Türkiye garantisi yok ama ben sorun yaşamadım 4 yıldır kullanıyorum. Bu bebise de yine ordan aldım sorunsuz geldi :) arkadaşımda maxi cosi leona 2 var o da çok memnun, bagi easyfold ve neolar da cok tutuluyor. Nasılsa gezeceksin kolay açılıp kapanmasına, sürüş rahatlığına, tam yatabilmesine, hafif olmasina, az yer kaplamasına dikkat et en hoşuna gideni al ♡
Canım bi bilgim yok ama doktora görün derim.Kızlar günaydın herkese. Benim size bir sorum var bu aralar idrar yolu enfeksiyonu bir tık yüksek çıktı. Bir kaç gündür akıntım azar azar var hatta arife günü acile gittim suyu da herşey de yolunda dedi dr. Bu sabah az evvel uyandım yatakta hapşırınca kasığım sertleşti bıçak kesmiş gibi sertleşip acıdı sonra bir baktım iç çamaşırım baya ıslanmış ama idrar değil çeyrek çay bardağı kadar var hemen hemen başına gelen ya da bilgisi olan varsa sizden haber bekliyorum
Bence yaz ayları. Yıkadık üşüdü, giydirdik terledi derdi yok. Rahat ve hızlı büyüyorlarSaçmalama lütfen şurda herhangi birimiz 30 kilo da alsa hepimiz ona taş gibisin dicez çünkü taşşş gibi ❤❤ ❤
Sanırım çocuk doğurmak için en uygun aylar mart nisan ve mayısmış
Ödemimiz az olurdu güzel bacımBence yaz ayları. Yıkadık üşüdü, giydirdik terledi derdi yok. Rahat ve hızlı büyüyorlar
Evet Progestan kullanıyorum. Az önce acile gittim alttan muyaene etti su değil akıntı dedi. Ama normalde kendi doktorum alttan muayene etmiyodu çok tedirginim inşallah sorun yaşamam cuma günü kontrolüm varFitil kullanıyor musun progestan falan da sulu kremsi karışık akıntı yapar. Eğer kullanmıyorsan bi doktora görün tekrar istersen
Şimdi geldim acilden alttan muayene de etti ekstra suyu yeterli dedi ama şimdi de alttan muayene etti diye içime kurt düştüCanım bi bilgim yok ama doktora görün derim.
Evet Progestan kullanıyorum. Az önce acile gittim alttan muyaene etti su değil akıntı dedi. Ama normalde kendi doktorum alttan muayene etmiyodu çok tedirginim inşallah sorun yaşamam cuma günü kontrolüm var
Geçmiş olsun.Şimdi geldim acilden alttan muayene de etti ekstra suyu yeterli dedi ama şimdi de alttan muayene etti diye içime kurt düştü
Çok teşekkür ederim. Ben ilk gebeliğimi 15 haftada su gelmesi ile kaybettim. O sebeple korkuyorum. Ama bugünkü akıntım da kokusuz renksiz sadece su dökülmüş gibiydi 3 defa çamaşırım su gibi oldu. Acile gittim alttan muayene de ultrason cihazı ile de yapmadı elle baktı su değil akıntı dedi ondan korktum açıkçasıGeçmiş olsun.
Acilde prosedür bu. Zaten şikayetin de o bölgeyle ilgili. Dolayısıyla bakmadan bilemezdi. Bir sorun olmaz ins
Şu haftaya geldim. Hala günde 2-3 kez çamaşır değiştiyorum. Genelde sadece duru berrak kokusuz bi su, nadiren hafif beyaz akıntı gibi bi kısım da oluyor.
Bazen o ıslaklığı görünce, bu normal bi akıntı değil de acaba amniyon sıvısı mı diyorum.Ama muayeneye gidince hiç suyuyla ilgili olumsuz bi şey demiyor Dr. Suyu İyi yeterli diyor. Demek diyorum bu da böyle bi hamilelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?