Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba cybex’in hangi modeli sizdeki? Balios ile eezy s twist arasında kaldım. Balios cok ağır geldi ama daha derli toplu gibi. Bunlardan birini mi kullanıyorsunuz?
ben yurtdışında küçük bir şehirde yaşıyorum, yaşadığım yerde balios’u denedim fakat yakınlarımdaki mağazalarda eezy s twist yoktu o yüzden onu henüz göremedim. Benim eşim de nöbetli çalışıyor, yalnız olacağım cok zaman olacak. Balios’ta koltuğu çıkarıp sadece çerçeve kısmını katlamama rağmen çok ağırdı ve çok büyük yer kaplıyordu. Her seferinde koltuğu cıkar ayrı ayrı katla vs cok zahmetli geldi bana. Beezy modelini bilmiyorum, onu da inceleyeyim. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

İnşallah kuzucummm. Benim sadece 12. Hafta bir defaya mahsus akıntıyla karışık ince pembe bi leke gelmişti sonra kesildi. O zaman da doktora gittiğimde hiç bi sorun yok yorulmuşsundur demişlerdi.
Kuzum puseti birinin vermesi de çok iyi olmuş. Eşime dolaptan almayı teklif ettim ama istemedi. Maxi de aynı cybex gibi baya beğendik ona karar kıldık çok teşekkür ederim

Ya hapşırmakta sıkıntı yok da şeyy Altıma kaçırdığım oldu 1 sefer
O korkutuyor. Normaldir inş
Valla çok sıkışık olduğum anlarda bir iki kere benim de başıma geldiği oldu. Ama sadece sıkışık olduğum anlarda. Onun dışında şükür olmuyor hapsirdigim zaman. Biraz egzersiz yapmak lazım da ona bile üşeniyorum öyle bir ağırlık üstümde
Kasilmadan bir tık daha farklı kuzum. O kramplardan biraz farklı. Ben alt tarafta hissedince biraz endişelendim açıkcasi ama şükür daha iyiyim şimdilik. Ya bu gebelikte o kadar panik oldum ki en ufak ağrı korkutur oldu. Ha doğdu ha doğacak yok su gelecek modunda geziyorum. İlk hamileligimde bu kadar değildim ya. Nefes alsam batıyor resmen kendime plesanta da bakalım yarın gideceğim şeker yüklemesi ve kontrole yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Bu gebeliğim o kadar çok endişeyle geçti ki. Artık yarından sonra bir oh demek istiyorum. İnşallah bebegimin beyin sivisinda da bir sıkıntı yoktur yukselmemistir inşallah da yarından sonra daha da rahatlarım inşallah.

Kuzum benim eltim vermişti başta başka çocuk düşünmüyorum diye. Sonra hamile kaldı kazara. O da normal bir markaydı iyiydi. Doğum yapmadan önce götürüp verdik kendimiz yeniden aldık artık bir dükkandan. Ama işimi görüyor hala bile şükür iyi çıktı yani. İçine sinen bir şey olur inşallah
Doğumda hastanede ara ara bakıcaklar kaç cm açıklık olduğuna kendinizi kasmamaya rahat bırakmaya calışın o zaman anlamıyosunuz bile
Ah keşke öyle olsa. Kendimi kasmamaya çalışıp rahat bıraktığım halde ebe her baktığında hopladim resmen. Ve kadından özür diledim her seferinde istemeden olduğunu söyledim. Kadın da kolay bir şey olmadığını herkesin acı esiginin farklı olduğunu söyledi. Doğumu da epidural yapmamı önerdi dayanamam diye. Öyle de yaptım. Açılma olup epidural takilana kadar her defasında hopladim. Her Dr muayenesi de bana eziyet. Dayanamıyorum. Ama katlanmak için elimden geleni yapıyorum. Ne güzel rahatsan bu konuda çok şanslısın inan ki
O an kendi derdimize düşeriz eminim bakmışlar bakmamışlar kimin gözü görür ki o anda
İşte kuzum acı eşiğine bağlı. Gelip de baktığı zaman acı esigin yuksek ise anlamazsın ama değilse zor. Şöyle soyleyeyim Dr alttan muayene yaptığı zamanki durumun ne? Rahatsan acımıyorsa ya da az aciyorsa katlanirsin zaten. Ama her seferinde benim gibi eziyet geliyorsa senin dr acı esigin düşük demektir.

Ben de çok üst üste hapşırdığımda birkaç damla kaçırmaya başladım. Kegel egzersizi mi işe yarıyor yine bu konuda?

Dr alttan muayene yaptığı zamanki durumun ne? Rahatsan acımıyorsa ya da az aciyorsa katlanirsin zaten. Ama her seferinde benim gibi eziyet geliyorsa senin dr acı esigin düşük demektir.
Ya elle muayene de zaten kendini sıkıyorsan muayeneyi yapanin da elini sıkıştırıyorsun daha çok zorluyor, en iyisi sal gitsin

Gebelik öncesi zayıf mıydın? Benim karnım sırtıma yapışıktı zaten çocuk nerde büyüyecek diyodum

Evet benimde aynısı oluyor turnusol kağıdı aldım internetten kırmızı öyle düşündüğümde altıma koyuyorum mavi olmadığı için diyorum aminyon sıvısı değil sakinleşiyorum

Doğum öncesi ebe kontrollerinde açıklık varsa alttan elle muayene çok can acitmiyor kızlar hatta neredeyse hissedilmiyor zaten rahim ağzı yumuşamış oluyor merak etmeyin kendini doğuma hazırladığı için bir de derin nefes almak ve gün içinde zaman zaman pelvik tabanı kasma değil de gevşetme egzersizleri çok işe yariyor. Minik bir tavsiye

Herkesin tabiki vardır aklında birşey ama belki fikir olur ben ilk başta travel system aldım kızıma yok özeniyordum onlara ilk başta herşey çok güzeldi ama çocuk büyüdükçe zaten araba ağır birde çocuk ağır çok zorlanmaya başladım. Birde ana kucağından normal pusete geçirince kızı hem araba kasası hem puset arabanın bagajına sığmadı biryere taksi ile gidecek olsam bir elimde çcouk bir elimle onu kapatmaya çalışmak mümkün olmadı.
Pes edip prego lotus aldım hayatımda kendime yaptğım en büyük iyilik oldu keşkee een baita yapsaymışım. İstersen bir incele

İnşallah kuzucummm. Benim sadece 12. Hafta bir defaya mahsus akıntıyla karışık ince pembe bi leke gelmişti sonra kesildi. O zaman da doktora gittiğimde hiç bi sorun yok yorulmuşsundur demişlerdi.
Kuzum puseti birinin vermesi de çok iyi olmuş. Eşime dolaptan almayı teklif ettim ama istemedi. Maxi de aynı cybex gibi baya beğendik ona karar kıldık çok teşekkür ederim
sen hiç telaş yapma tüm her şey güzel olacak. Yarın gidince Rabbim içini rahatlatsın kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah her gebelik birbirinden farklı demek ki. Bu benim ilk gebeliğim. Başlarda çok fazla kusma olduğu için çok zorlanmıştım ve kendimi çok nazlı hissediyordum. İki gün arayla İki tane çok çok yakın arkadaşımın gebelik haberini aldım. Her şeyden şikayet ediyorlar eşim diyor ki sen resmen melekmişsin herkesinki farklı dedim. Şimdi biri 8 biri 5. Haftada. Her şeyi bana soruyorlar. Ben çok profesyonelmişim gibi her şeyi nasıl bu kadar iyi biliyorsun falan diyorlar kadınlar kulübü ailem sayesinde tabikiiii
Gebelik öncesi zayıf mıydın? Benim karnım sırtıma yapışıktı zaten çocuk nerde büyüyecek diyodum
Yıllarca hep 40 kilo dolaştım asla kilo alamadım, hiç bi zaman yaşımı göstermedim insanlar hep çocuk sandılar (32 yaşındayım) sonra baktım hamile kalamıyorum spora gideyim diyetisyene gideyim falan diyip sıkı bi diyete girdim. 47-48 kiloya kadar çıktım ve hamile kaldım ama tabi kusma vs derken 43 e geri dönmüştüm. Şimdi 52 kiloyum. Vücudum gerçekten taşımakta zorlanıyor sanırım bebişi. Aslında bebişten de ziyade memelerimi aşırı büyüdüler sırtım felaket durumda
kuzum pregoyu dün inceledik gerçekten beğendiniz modeller arasındaydı. Ama sonra maxi cosi de karar kıldık en son

Kızlar ben oğlumda travel sistem bebek arabası almıştım uzay üssü gibiydi çok da para vermiştim. Yani konforluydu ama çok ağırdı katlayınca yer de kaplıyordu. Aracım heçbek. Şimdi bunda baston alıp geçicem. Katlanır tek parça yeter bence. Pusete de gerek yok oto koltuğum var diye düşünüyorum. Bastonu katla götür getir sanki mantıklı değil mi?
Travel bana ağır ve yer kaplıyormuş gibi geliyor. Kraftın chicconun filan baston modelleri var. Doğunca 5 6 aylık olunca alıcam gibi araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…