Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Normalde bir kaç defa oldum ama elle muayene edince çok tedirgin oldum o yüzden ama inşallah sorun olmaz cuma gününü iple çekicem

Alttan muayeneden ben de hiç hoşlanmıyorum eminim doktorlar da sevmiyordur. İleride çatı muayenesini düşünemiyorum videolarını izlerken bile kasılıyorum Kadın olmak...

Alttan muayeneden ben de hiç hoşlanmıyorum eminim doktorlar da sevmiyordur. İleride çatı muayenesini düşünemiyorum videolarını izlerken bile kasılıyorum Kadın olmak...
Doğumda hastanede ara ara bakıcaklar kaç cm açıklık olduğuna kendinizi kasmamaya rahat bırakmaya calışın o zaman anlamıyosunuz bile

Bende hic hoşlanmıyorum. Hic izlemiyorum da açıkcası kendimi korkutmak tedirgin etmek istemiyorum hic bilmeden yaşamak bakalım nasıl olacak :)

Arkadaşlar göbeğimde böyle küçük kabarcıklar çıktı göğüslerimin altına denk geliyor acaba sürtünmeden kaynaklı mi çünkü göğüslerim baya büyük

Klasik ağrılar kramplar işte, dün gittim kontrole bı sıkıntı yok şükür büyüyor, sende dün gittin dimiii birer kilocuk olmuşlar
Maşallah maşallah olmasın bir sıkıntı canım şükür bir sıkıntı yok bebişte 1 kilo olmuş dediğin gibi . Ayak ayak üstüne atmıştı :) şaka filan az kaldı yani bakalım hergün birimizin doğum haberi olacak heyecan dorukta

Arkadaşlar göbeğimde böyle küçük kabarcıklar çıktı göğüslerimin altına denk geliyor acaba sürtünmeden kaynaklı mi çünkü göğüslerim baya büyük
Altını nemlendirip temiz bı bez parcasi koy sürtünmeyi hafifletsin, benimde pişik olmuş gibi benekli benekli kabuklanmis, kuru tutup sürtünmeyi hafifletirsen iyi olur yoksa kaşıntı yapar

Aynen öyle olacak ya günlük doguracagiz birimiz

Tutundu mu tutunacak mı derken kaldı 13hafta, çok şükür sagliklilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…