- 28 Nisan 2013
- 123
- 164
- 303
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.341
Normalde bir kaç defa oldum ama elle muayene edince çok tedirgin oldum o yüzden ama inşallah sorun olmaz cuma gününü iple çekicem
Doğumda hastanede ara ara bakıcaklar kaç cm açıklık olduğuna kendinizi kasmamaya rahat bırakmaya calışın o zaman anlamıyosunuz bileAlttan muayeneden ben de hiç hoşlanmıyorum eminim doktorlar da sevmiyordur. İleride çatı muayenesini düşünemiyorum videolarını izlerken bile kasılıyorumKadın olmak...
Bende hic hoşlanmıyorum. Hic izlemiyorum da açıkcası kendimi korkutmak tedirgin etmek istemiyorum hic bilmeden yaşamak bakalım nasıl olacak :)Alttan muayeneden ben de hiç hoşlanmıyorum eminim doktorlar da sevmiyordur. İleride çatı muayenesini düşünemiyorum videolarını izlerken bile kasılıyorumKadın olmak...
O an kendi derdimize düşeriz eminim bakmışlar bakmamışlar kimin gözü görür ki o andaDoğumda hastanede ara ara bakıcaklar kaç cm açıklık olduğuna kendinizi kasmamaya rahat bırakmaya calışın o zaman anlamıyosunuz bile
Aynen öyle oluyorO an kendi derdimize düşeriz eminim bakmışlar bakmamışlar kimin gözü görür ki o anda
Klasik ağrılar kramplar işte, dün gittim kontrole bı sıkıntı yok şükür büyüyor, sende dün gittin dimiii birer kilocuk olmuşlarVaalbara sen nasılsın agrın vs varmı canım nasıl gidiyor
Maşallah maşallah olmasın bir sıkıntı canım şükür bir sıkıntı yok bebişte 1 kilo olmuş dediğin gibi . Ayak ayak üstüne atmıştı :) şaka filan az kaldı yani bakalım hergün birimizin doğum haberi olacak heyecan doruktaKlasik ağrılar kramplar işte, dün gittim kontrole bı sıkıntı yok şükür büyüyor, sende dün gittin dimiii birer kilocuk olmuşlar
Altını nemlendirip temiz bı bez parcasi koy sürtünmeyi hafifletsin, benimde pişik olmuş gibi benekli benekli kabuklanmis, kuru tutup sürtünmeyi hafifletirsen iyi olur yoksa kaşıntı yaparArkadaşlar göbeğimde böyle küçük kabarcıklar çıktı göğüslerimin altına denk geliyor acaba sürtünmeden kaynaklı mi çünkü göğüslerim baya büyük
Yaparım Allah'ım inşallah doğumdan sonra önceki haline döner emzirdikceAltını nemlendirip temiz bı bez parcasi koy sürtünmeyi hafifletsin, benimde pişik olmuş gibi benekli benekli kabuklanmis, kuru tutup sürtünmeyi hafifletirsen iyi olur yoksa kaşıntı yapar
Aynen öyle olacak ya günlük doguracagiz birimizMaşallah maşallah olmasın bir sıkıntı canım şükür bir sıkıntı yok bebişte 1 kilo olmuş dediğin gibi . Ayak ayak üstüne atmıştı :) şaka filan az kaldı yani bakalım hergün birimizin doğum haberi olacak heyecan dorukta
Fırsat buldukça da bence kıyafet giymeyin iyileşmeyi hızlandırırArkadaşlar göbeğimde böyle küçük kabarcıklar çıktı göğüslerimin altına denk geliyor acaba sürtünmeden kaynaklı mi çünkü göğüslerim baya büyük
İnşallah öyle olur, benim ilk doğumdan sonra çok kuculmedi l, şimdi de büyüdu aldi başını gidiyor bakalım kaçta duracakYaparım Allah'ım inşallah doğumdan sonra önceki haline döner emzirdikce
Giymiyorum ve göbeğimi açıkta tutacak şeyler giyiyorum genelde çünkü karnım çok sıcak ve terliyorum hemenFırsat buldukça da bence kıyafet giymeyin iyileşmeyi hızlandırır
Çok ağır ben tasiyamiyomİnşallah öyle olur, benim ilk doğumdan sonra çok kuculmedi l, şimdi de büyüdu aldi başını gidiyor bakalım kaçta duracak
Benimkiler büyüdü ister istemez daha büyüyecek miiiii doğuma kadarİnşallah öyle olur, benim ilk doğumdan sonra çok kuculmedi l, şimdi de büyüdu aldi başını gidiyor bakalım kaçta duracak
Önceden de büyüktü o zaman sırt agrısı yapıyor mu bi akrabamız da sırt agrısı yapıyorduÇok ağır ben tasiyamiyomvallahi göğüslerimi böyle çıkarıp bi kenarda dursa diye bakiyorum
Süt dolar olur kafa gibi, emzirirsin boşalır bı suyu çıkmış meyve gibi olur, doğuma kadar büyür daha, sonrasında dolar boşalır değişir de doğuma kadar biraz daha şişerBenimkiler büyüdü ister istemez daha büyüyecek miiiii doğuma kadar
Kız gülme gülme hahhahahaha acemiyim acemi :)Benimkiler büyüdü ister istemez daha büyüyecek miiiii doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?