- 8 Ağustos 2011
- 11.262
- 6.586
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.261
Ay bi de özel hastaneeee?Erdem hastanesi Gülçin Hanım canım
Sonuclarımı yanıma almamıştım zaten 2 li yaptırdım sadece sonucu iyi cıktı demiştim ona da epey söylendi:))
Biz allahtan umudumuzu kesmeyelim bence çıkar oBugun tam 26.hafta oldu canım
Bu haftaya kadar çıkması lazımdı dedi sadece bana
Ne kadar uygun fiyatlar Avrupa yakasına göre…Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım.
Anadolu yakasında olan varsa bilir. Kadıköy Kozyatağı Central Hospital.
Doğum ücretini sordum.
Zorunlu sezaryen, genel anestezi, 55 bin tl.
(Anestezi tercihi bana ait)
Doğum ayı olarak ağustos, eylül olanlara şu an net fiyat bilgisi veremiyoruz. Yılın ikinci yarısında fiyatlar güncellenecek dedi
İyi doktor olabilir ama bana iyi izlenim vermedi canım o yüzden eledimmmBiz allahtan umudumuzu kesmeyelim bence çıkar ohala vakit var. Çıkmazsa da sezaryen olur napalım. Sağlıkla gelsin de. Kilo konusunda 26. Haftaya gelmişsin zaten bence süper ilerliyorsun neyine yetmemiş kadının anlamadım içine sinen bir doktor bul kuzum bence. Mesleki bilgi ve deneyim kadar iletişim de çok önemli çünkü
Ben bi özel muayenesine gittiğim Dr, bi de bu Central Hospital’den fiyat aldım sadece. Geniş bi fizibilite yapmadım. BilemiyorumNe kadar uygun fiyatlar Avrupa yakasına göre…
Acaba mesafe çok mu önemli gerçekten normal doğumda? Trafik olduğunda en çok 1 saat 30 dk sürer gibi benim evimden bu hastaneye mesela…
Evet canım çok fazla hastası olan bir kadın zaten. Benden kan tahlili istıyor 1 ay sonra gel diyor anlamadım kiAy bi de özel hastaneeee?
Ben Ümraniye Erdem i biliyorum. İyi konuşuyorlar hakkında ama dr tersinden kalkmış demek.
İyi yapıyorsun ciddiye alma. Hersey yolunda
Benimde yüksek ihtimal genel anestzi olacak. İlk doğumda belden yaptılar ama tutmadı doktor tam başlıyorum dedi dur dedim yapma ben elinin dokunduğunu hissediyorum. Mümkün değil dedi bir cimcirdi dedim yapmaaDaha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım.
Anadolu yakasında olan varsa bilir. Kadıköy Kozyatağı Central Hospital.
Doğum ücretini sordum.
Zorunlu sezaryen, genel anestezi, 55 bin tl.
(Anestezi tercihi bana ait)
Doğum ayı olarak ağustos, eylül olanlara şu an net fiyat bilgisi veremiyoruz. Yılın ikinci yarısında fiyatlar güncellenecek dedi
Yani doğru yapılamadığı için mi uyusturmadı?Benimde yüksek ihtimal genel anestzi olacak. İlk doğumda belden yaptılar ama tutmadı doktor tam başlıyorum dedi dur dedim yapma ben elinin dokunduğunu hissediyorum. Mümkün değil dedi bir cimcirdi dedim yapmaahemen genele çevirdiler.
Daha önce hiç duyan oldu mu böyle birşey şimdi yine belden diye tutturacaklar kesin nedense genel anesteziye uzak duruyorlar yine tutmazsa boşuna o iğneyi olmuş olacağım
Yani bilmiyorum ki doğumdan sonra sordum neden tutmadı diye bazen oluyor dediler bilemedim valla. Açıkcası bende uyumak istiyorum. Herşeyi de görmeme gerek yok benceYani doğru yapılamadığı için mi uyusturmadı?
Benimki kendi tercihim. Öyle uyanık olayım herseyi göreyim diye bi hevesim yok. Uyuyup uyanayım istiyorum.
Telefonda görüştüğüm kişi bana spinal anestezi şu fiyat, epidural bu fiyat diyor. Dedim ki ben genel anestezi istiyorum. Şaşırdı. Önceki doğumum da öyleydi dedim. Onun için özel bi fiyat almıyoruz dedi
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen söylediklerinin hepsine İMZA KAŞEeğer tuvaletim varsa ve hapşırdıysam mesela geçmiş olsun
Bi de üstüne her gece yattım Allah kaldır beni tuvalete yetiştir beni feryatları
Evet çatlama yüksek oranla genetik ama annemin her yerinde çatlaklar full olmasına rağmen ablamda hiç çatlak olmadı hamileliğinde hep yağlanmıştı. Yani yine de kullanmaya devam etmeliyiz ve bol su içmeliyizz.Üzgünüm ama tenin çatlamaya meyilli ise istediğini sür bir işe yaramıyor
Kız susss!Kızlar bilin bakalım dün gece kim üşenip pirilam içmedi ve bugün midesi bulanmıyor ??????
Kız ödem de mi tutmadın allaşkınaÜstündeki kıyafetler ne kadar az olursa olsun, ayakkabıyla birlikte bir ağırlığı var. Kafadan 1-1,5 kg düşmesi gerek.
Ay o tersinden kalkmış.Bunun bıdı bıdısını yapmasının anlamı yok.
Çarşamba günleri benim tartı günüm. Az önce tartıldım.
24+3 86.1
25+3 85.4
26+3 85
Ben de 4.6 kg dayım şu an
Ama dün akşam resmen aç yattım.
Normal doğumdan umut kesme. Bu haftalar kesin konuşmak için çok erken
Tutunca ağrı yapıyo bir de meretGerçekten bi de o var eskiden ne güzel tutabiliyodum ahah bez mi taksak
Yavrum, boy 163, zaten 80.4 kilo hamile kaldım. Dana gibiyimKız ödem de mi tutmadın allaşkına
Ben 13 kilo aldım 70e çok yakınım artık hüüüğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?