Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Erdem hastanesi Gülçin Hanım canım
Sonuclarımı yanıma almamıştım zaten 2 li yaptırdım sadece sonucu iyi cıktı demiştim ona da epey söylendi:))
Ay bi de özel hastaneeee?
Ben Ümraniye Erdem i biliyorum. İyi konuşuyorlar hakkında ama dr tersinden kalkmış demek.

İyi yapıyorsun ciddiye alma. Hersey yolunda

Bugun tam 26.hafta oldu canım
Bu haftaya kadar çıkması lazımdı dedi sadece bana
Biz allahtan umudumuzu kesmeyelim bence çıkar o hala vakit var. Çıkmazsa da sezaryen olur napalım. Sağlıkla gelsin de. Kilo konusunda 26. Haftaya gelmişsin zaten bence süper ilerliyorsun neyine yetmemiş kadının anlamadım içine sinen bir doktor bul kuzum bence. Mesleki bilgi ve deneyim kadar iletişim de çok önemli çünkü

Ne kadar uygun fiyatlar Avrupa yakasına göre…
Acaba mesafe çok mu önemli gerçekten normal doğumda? Trafik olduğunda en çok 1 saat 30 dk sürer gibi benim evimden bu hastaneye mesela…

İyi doktor olabilir ama bana iyi izlenim vermedi canım o yüzden eledimmm

Ne kadar uygun fiyatlar Avrupa yakasına göre…
Acaba mesafe çok mu önemli gerçekten normal doğumda? Trafik olduğunda en çok 1 saat 30 dk sürer gibi benim evimden bu hastaneye mesela…
Ben bi özel muayenesine gittiğim Dr, bi de bu Central Hospital’den fiyat aldım sadece. Geniş bi fizibilite yapmadım. Bilemiyorum

Bana mesafesi 10-12 dk. Daha önceki hastanem ve Dr olduğu için güvenilir geliyor. Ama doğumda yakınlık da mühim. Normal doğum gibi bi durumda 1 buçuk saat stres olabilir.

Hoş kız kardeşim doğum başladığında köprü trafiğine girdi. Beşiktaş’tan Kadıköy’deki hastaneye geldi ama mesafe çok uzun da değildi 20 km civarı.

Benimde yüksek ihtimal genel anestzi olacak. İlk doğumda belden yaptılar ama tutmadı doktor tam başlıyorum dedi dur dedim yapma ben elinin dokunduğunu hissediyorum. Mümkün değil dedi bir cimcirdi dedim yapmaa hemen genele çevirdiler.
Daha önce hiç duyan oldu mu böyle birşey şimdi yine belden diye tutturacaklar kesin nedense genel anesteziye uzak duruyorlar yine tutmazsa boşuna o iğneyi olmuş olacağım

Yani doğru yapılamadığı için mi uyusturmadı?

Benimki kendi tercihim. Öyle uyanık olayım herseyi göreyim diye bi hevesim yok. Uyuyup uyanayım istiyorum.

Telefonda görüştüğüm kişi bana spinal anestezi şu fiyat, epidural bu fiyat diyor. Dedim ki ben genel anestezi istiyorum. Şaşırdı. Önceki doğumum da öyleydi dedim. Onun için özel bi fiyat almıyoruz dedi

Yani bilmiyorum ki doğumdan sonra sordum neden tutmadı diye bazen oluyor dediler bilemedim valla. Açıkcası bende uyumak istiyorum. Herşeyi de görmeme gerek yok bence

Kizlar bende Pendik bölge Hastanesi'nde doğum yapmaya karar verdim eltim 3 cocugunuda orda doğurdu normal doğum 30 sezeryan 35 bin uygun olmasinin yanında kapı süsleme ve doğum fotoğrafçısı da paketin içinde biz memnun kalmıştık hastaneden haberiniz ola

Gerçekten bi de o var eskiden ne güzel tutabiliyodum ahah bez mi taksak

Üzgünüm ama tenin çatlamaya meyilli ise istediğini sür bir işe yaramıyor
Evet çatlama yüksek oranla genetik ama annemin her yerinde çatlaklar full olmasına rağmen ablamda hiç çatlak olmadı hamileliğinde hep yağlanmıştı. Yani yine de kullanmaya devam etmeliyiz ve bol su içmeliyizz.

Kızlar günaydın herkese. Benim size bir sorum var bu aralar idrar yolu enfeksiyonu bir tık yüksek çıktı. Bir kaç gündür akıntım azar azar var hatta arife günü acile gittim suyu da herşey de yolunda dedi dr. Bu sabah az evvel uyandım yatakta hapşırınca kasığım sertleşti bıçak kesmiş gibi sertleşip acıdı sonra bir baktım iç çamaşırım baya ıslanmış ama idrar değil çeyrek çay bardağı kadar var hemen hemen başına gelen ya da bilgisi olan varsa sizden haber bekliyorum

Kız ödem de mi tutmadın allaşkına

Ben 13 kilo aldım 70e çok yakınım artık hüüüğğğğ

Kız ödem de mi tutmadın allaşkına

Ben 13 kilo aldım 70e çok yakınım artık hüüüğğğğ
Yavrum, boy 163, zaten 80.4 kilo hamile kaldım. Dana gibiyim

Eltimi en son 15 gün önce görmüştüm. O zaman çok şişmissin demişti bana. Dün geldi. Diyor ki ödemin inmiş epeyce.

Diyet işe yarıyor. Sabahları ilk kalktığımda ellerim odun gibi oluyordu. Şimdi neredeyse o his yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…