Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hamilelikte hiç şerbetli tatlı ya da pasta vs yemiyor musun ya da hazır meyve suları falan tüketiyor musun çikolata vs ? Onlardaki şeker de hiç masum değil.
Evet çok eleştiri var ama şeker “yüklemesi” diye anılınca insan korkuyor. Bilinmezlikte yürünmektense mutlaka bu testi yaptır. Kaldı ki şekere düşkünüm demişsin. Mutlaka test sırasında içeceğin sıvıdan çok daha fazlasını alıyorsundur günlük hayatta.

Hamilelikte daha da arttı, tatlı yemediğim gün yok nerdeyse. Yaptıracağım ya yani doktor ailede var mı diye sorunca yoksa bir sorun olmaz yaptırmıyım bari dedim ama kendim çok yiyorum o yüzden yaptırcam 7 Nisanda.

Tatlı yeme isteği bi belirti değil aslında yaptırmak için.
Ama şu konuda için rahat olsun; zaten çok tatlı yiyormuşsun. Testte içeceğin sıvıdaki şeker miktarını çoktan alıyorsundur günlük hayatta. Korkma yani şeker yüklemesinden.
Ben 9 ay boyunca mandalina ve çikolata ile beslendim diyebilirim. Hatta gece kalkıp kalkıp meyve yerdim uyku arasında. Çok şükür testim temiz çıkmıştı. Rahatlamıştım. Bilmekte fayda var. Senin de temiz çıkar umarım

Ah teşekkür ederim, umarım tertemiz çıkarız hepimiz

Duygularıma tercüman olmuşsun resmen söylediklerinin hepsine İMZA KAŞE eğer tuvaletim varsa ve hapşırdıysam mesela geçmiş olsun

Bi de üstüne her gece yattım Allah kaldır beni tuvalete yetiştir beni feryatları

Üzgünüm ama tenin çatlamaya meyilli ise istediğini sür bir işe yaramıyor
Zaten ergenlik döneminde bile kilo alırken kalcam ve bacaklarim gogsum catlamisti yine catlayacagimi biliyordum ama yinede önlem almıştım son zamanlarda badem yağı tüylerimi uzattı gibi geldi bırakmıştım belki devam etsem de bişey farketmeyecekti nasip artık hiçte sevmem karın bölgesinde çatlak görüntüsünü

Kızlarrrr herkes iyidir umarım bana bayram iyi geldi eşim gelmişti 3 günlügüne yarın gidiyor sırt agrılarım ve midemde yanmalar başlamıştı bir çoğunuz biliyorsunuz eşim gelince bana ve bebişe çok iyi geldi ağrılarımdam eser yok anlamadım :) Bugün kontrolüm var plesenta ne durumda aşırı merak ediyorum dualarınıza talibim kızlar

Yok yok için rahat etsin yaramayacaktı benim ikinci hamileliğim ilk gebelikte resmen haftada bir yağ bitiriyordum ne yağlar aldım neler neler karnım dışında heryerin çatladı kollarım bile karnım çok büyümüyor benim o yüzden çatlamadı herhalde. bunda kaşınmadığım sürece aklıma bile gelmiyor sürmek pes ettim

Bennnn!
Sanki 5 kg çocuk taşıyorum. Öyle bi bası. Ayakta olunca daha yoğun hissediyorum. Oturunca biraz daha rahat.
Hormonların sebep old bi şey. Aynı gebelik şekeri gibi, hamileliğin yarısından sonra ortaya çıkıyor. Yüksek tansiyon, şiddetli ödem, idrarda protein kaçağı gibi belirtileri var. Anne için oluşturduğu rahatsızlıklar bi yana. bebek için hayati riske ve erken doğuma varabilen sonuçları olabiliyor.
Eltim dün bizdeydi. Konusu açıldı. Kendi zayıfcana bi kız. Gebeyken de çok az kilo aldı. Ailede hiç şeker hastası yokmuş. Buna rağmen yüklemede değerleri çok yüksek gelmiş. İlaç kullanması gereken gruptaydım. Ama Dr a yalvardım diyete uyuyacağım diye rejim yaptım. Elimde şeker ölçüm cihazıyla geziyordum. Hiç kaçamak yapmadığım halde yükselebiliyordu. Aç kalıyordum. Ağlıyordum vs diye anlattı.

Yaptırmanda büyük fayda var.
Kizlar ben catladim vücudum zaten çok meyilli yağlar falan hak getire alt karnım başlamış çatlamaya
Çatlayacak olam çatlıyor. Bence kaçış yok
Eşin uzakta mı canım ? Allah kavuştursun.

ins Dr dan güzel haberlerle gelirsin.

Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım.
Anadolu yakasında olan varsa bilir. Kadıköy Kozyatağı Central Hospital.

Doğum ücretini sordum.
Zorunlu sezaryen, genel anestezi, 55 bin tl.

(Anestezi tercihi bana ait)

Doğum ayı olarak ağustos, eylül olanlara şu an net fiyat bilgisi veremiyoruz. Yılın ikinci yarısında fiyatlar güncellenecek dedi

Sinirlerim alt üst oldu :) kadının bir beni dövmedigi kaldı. Kaç kilo aldın dedi 4 dedim tartıl dedi 66 cıktımmm eee almıssın kılo diyor almadım demedim ki dedim üzerimde kıyafetlerim ve ayakkabım var dedim 1 bucuk kılo fazlam var diye kadın bi afra bi tafra :) Kızlar sanırım ben evde dogum yapacam doktor bulamıyorum:) bana bezmialem yolları görüldü .plesenta rahime hala yakın daha değişmez gibi görünüyor bu haftaya kadar çıkması lazımmış. Ay ben normal doguma kendimi hazırlamıştım oysa ki. Eşim yurt dışında canım arada geliyor.

Gerçekten herkes mi fırsatçı olur ya 6 ayda bir güncelleme mi nedir .

Kizlar ben catladim vücudum zaten çok meyilli yağlar falan hak getire alt karnım başlamış çatlamaya
Valla benim de
kuzum tam olarak kaçıncı haftaya geldin ki ? Gruptaki herkes nerdeyse minimum 4 kilo aldı zaten e bi zahmet de alalım bebekler nerdeyse 500 gr ı geçti bunun kesesi var suyu var ne bekliyormuş benim de detaylıda hala dahi ağzına az bi şeycik kalmıştı plesenta. Yukarı çıkar dedi ama çıkar mı bilmiyorum 29 a kadar falan çıkıyormuş

Üstündeki kıyafetler ne kadar az olursa olsun, ayakkabıyla birlikte bir ağırlığı var. Kafadan 1-1,5 kg düşmesi gerek.

Ay o tersinden kalkmış. Bunun bıdı bıdısını yapmasının anlamı yok.

Çarşamba günleri benim tartı günüm. Az önce tartıldım.
24+3 86.1
25+3 85.4
26+3 85
Ben de 4.6 kg dayım şu an
Ama dün akşam resmen aç yattım.

Normal doğumdan umut kesme. Bu haftalar kesin konuşmak için çok erken

Son düzenleme:
Dogru söylüyorsun canım gecen dedim ya arkadasım 8 aydan sonra bebek döndü sezeryan olacak ne olacagı belli olmuyor:) eşim yanıma geldi bebegi 2 bucuk aydır görmüyor kadın nasıl ters bakıyor eşime ne geldin der gibi hahahahahah iyi bir doktor olabilir ama gerçekten düz bir kadındı ben bu kadına güvenemem dogum İcin
Suyu kilosu herşeyi normalmiş bebişin

Bugun tam 26.hafta oldu canım
Bu haftaya kadar çıkması lazımdı dedi sadece bana

Hangi hastane hangi Dr o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…