- 8 Ağustos 2011
- 10.179
- 2.516
Ben aile hekimine geldim. Haber geldi, bugün yarım gün old için kan alınmıyor. Kurye gelmeyecek dedi. Bunda bi hikmet vardır. Beklemek mi gerek acabaÇok mantıklıymış aslında ama yarın sabah gideceğim sanırım
hala bekliyorum ben de ya. testler negatif çıktı toplamda 4 test yaptım. yarını bekliyorum heyecanla bakalımMerhaba şu an ne durumdasınız acaba benim de sat 3 Ekim bat 30 Ekim beklemedeyim..
Ben sabah kan verdim sonucum 650 çıktıBen aile hekimine geldim. Haber geldi, bugün yarım gün old için kan alınmıyor. Kurye gelmeyecek dedi. Bunda bi hikmet vardır. Beklemek mi gerek acaba
Şuan yakındaki devlet hastesine gidiyorum. Ordaki aile hekimliğinde bi soracağım.
Sen ne yaptın ?
Erken mi normal kaset test mi. Ben de regl olacak gibiyimhala bekliyorum ben de ya. testler negatif çıktı toplamda 4 test yaptım. yarını bekliyorum heyecanla bakalımama regl olacak gibiyim
Gözün aydın. Hayırlı olsunBen sabah kan verdim sonucum 650 çıktıRabbim size de hayırlı gönlünüze göre sonuçlar verir inşallah kızlar çok mutluyum
Teşekkür ederimBenim de şimdi çıkmış kan sonucu. 163 diyor.
2-3 gün sonra gidip tekrar mı kan vermeli ?
SaolTeşekkür ederimSenin de gözün aydın hayırlı olsun Evet 2 gün sonra kan vermek gerekiyomuş sanırım sağlıklı arttı mı bakmak için ama haftaya direk doktora mı gitsem diye de düşündüm
ikisini de denedim vallaErken mi normal kaset test mi. Ben de regl olacak gibiyim
Anladımm bazen erkekler bizim gibi bakamıyor aslında gecen yıl benim eşimde hiç istemiyordu bir senelik ikna sonucunda ikna oldu ikinci çocuğa . Rabbim ikinizin de gönlüne ferahlık versin hayırlısını nasib etsin inşallahSaol
Benim kalbim suan çarpıntı şeklinde zorluyor beni. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Cünkü eşim duruma pek sevinmedi.
Allahım sen bize hayırlısını kolaylıkla nasip et.
Senle adet tarihlerimiz aynı sanki di mi ? Ben durup bir iki hafta sonra kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum Suan. Arada regl olmazsam.. öyle bi gitmeli ki.. Hem kese hem bebek kalp atışı varsa duyulsun.
Rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre nasib etsin inşallahHamile arkadaşlarımız biz bebek isteyen adaylar içinde dua edebilir mibenim de reflim bitmek üzere, ovulasyonum 2-12 kasim arasi. Bir dahaki ay bugunlerde bende bebis haberi almak istiyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun kanda beta baktırın benceErken anladim yine cok korkuyorum bir yandan doktora gitmek bir yandanda gitmek istemiyorum
Son kan vermenizin üstünden 5 gün geçmiş bence yine kan verin ufakta olsa artarsa ona göre doktora gidebilirsiniz bat ne zamandıkızlar selammmm
ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;
18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.
18-19 ekimSon kan vermenizin üstünden 5 gün geçmiş bence yine kan verin ufakta olsa artarsa ona göre doktora gidebilirsiniz bat ne zamandı
Tekrar kan testi yaptırın bence ben de yarın tekrarlayacağım sağlıklı artıp artmadıgına bakmak için18-19 ekim