- 29 Temmuz 2024
- 280
- 86
- 27
Ben arada açıp kendi kendime bakıyorum . Ay olsa şöyle olur diye. Hayal kurmak bedavaNe kadar tatli bi programmmm:))))
Suan 2 haftalik hamilesiniz dedi
15 Temmuz gosterdi bende. 16i olsun ayni dogum gunumuz olsun
Ah güzel kardeşim. Olacak olan olur.Kizlar selam 37 yasindayim 2017 temmuz annelerin de vardım 7 yaşında bir kızım var çalışıyorum kızımi okul çıkışı annem alıyor eşim yeni işten çıktı ilk hamileliğimde de kimse yanimda olmadı eşimde dahil çok yalnız hissettim doğum sonrası maddi olarak sıkıntı çekmiştik sonrasında annemle aynı şehirde olunca o baktı kreş derken ben ise girdim çalışıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda eşimin işten çıkması hariç kendi işini devam ettirmeye çalışıyor işte ne kadar kendine iş bulabilirse. Eşimin korunmasına rağmen bir kaza oldu sonrasinda ertesi gün hapı aldım. Ama bazı belirtiler oldu ve lekelenmem oldu kızımda da üstüne adet görmüştüm. Belirtilerden şüphelenip test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün Dr gittim kan testi istedi ve sonuç iki haftalık hamilesin dedi ertesi gün hapı aldığımı söyleyince iki gün sonra gel artışa bakalım dedi ve bugün gittim 228 den 780 e çıkmış bu iç gebelik gibi iki hafta sonra gel ultrason da bakalım dedi planlamadigim birşey olduğu için sürekli bir aglama halindeyim hepinizin bunu istediğini biliyorum kusuruma bakmayın sadece sizinle dertleşmek istedim.sonrasında bakacak destek olacak kimsem yok işi birakmam mi gerekecek ne olacak nasıl yapacağım eşim işten çıktı nasıl olacak kızımda çok yalnız kaldım simdi hem kızım hem bebek hem eşimin iş durumu hem benim iş durumum doğum sonrası nasıl olacak bilmiyorum aldırmak beni vicdanen çok yorar çok duygusal bir insanım ama sürekli ağlayasim var geleceği çok düşünmeye başladım yaşıma bağlı olarak. herseye rağmen oluyorsa da vardır bir hikmeti diyorum sadece size içimi dökmek istedim umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz. Sizin düşünceleriniz neler
Ah güzel kardeşim endişeni kaygını anlıyorum. Şöyle düşün bebek eve kısmeti ile bereketi ile gelir derler. Belki size hayırlı olacak eşinizin işleri açılacak. Belki ilerde güzel şeyler olacak. Böyle düşünmeye çalışın hamileliğinizin tadını çıkarın.Kizlar selam 37 yasindayim 2017 temmuz annelerin de vardım 7 yaşında bir kızım var çalışıyorum kızımi okul çıkışı annem alıyor eşim yeni işten çıktı ilk hamileliğimde de kimse yanimda olmadı eşimde dahil çok yalnız hissettim doğum sonrası maddi olarak sıkıntı çekmiştik sonrasında annemle aynı şehirde olunca o baktı kreş derken ben ise girdim çalışıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda eşimin işten çıkması hariç kendi işini devam ettirmeye çalışıyor işte ne kadar kendine iş bulabilirse. Eşimin korunmasına rağmen bir kaza oldu sonrasinda ertesi gün hapı aldım. Ama bazı belirtiler oldu ve lekelenmem oldu kızımda da üstüne adet görmüştüm. Belirtilerden şüphelenip test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün Dr gittim kan testi istedi ve sonuç iki haftalık hamilesin dedi ertesi gün hapı aldığımı söyleyince iki gün sonra gel artışa bakalım dedi ve bugün gittim 228 den 780 e çıkmış bu iç gebelik gibi iki hafta sonra gel ultrason da bakalım dedi planlamadigim birşey olduğu için sürekli bir aglama halindeyim hepinizin bunu istediğini biliyorum kusuruma bakmayın sadece sizinle dertleşmek istedim.sonrasında bakacak destek olacak kimsem yok işi birakmam mi gerekecek ne olacak nasıl yapacağım eşim işten çıktı nasıl olacak kızımda çok yalnız kaldım simdi hem kızım hem bebek hem eşimin iş durumu hem benim iş durumum doğum sonrası nasıl olacak bilmiyorum aldırmak beni vicdanen çok yorar çok duygusal bir insanım ama sürekli ağlayasim var geleceği çok düşünmeye başladım yaşıma bağlı olarak. herseye rağmen oluyorsa da vardır bir hikmeti diyorum sadece size içimi dökmek istedim umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz. Sizin düşünceleriniz neler
AA o niye kız yok umudu kaybetmek. Pozitif ol pozitif çıksınGaliba gelemiycem buraya. Umudum gitgide azalaıyor
İnşallah canım bakalım bat yaklaşıyorAA o niye kız yok umudu kaybetmek. Pozitif ol pozitif çıksın
Günaydın. Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de burada olabilirim inşallah 1 gün gecikti ve testim çift çizgi çıktı kan vermek istiyorum ama acilden alırlar mı pazar pazar
Evet ben de cesaret edemedim pazar günleri acil yoğun olduğundan dr lar ne işin var gibi bakışlar atar diye çekiniyorum açıkçası o yüzden yarını mı beklesem ben de kayınvalidemlerde kayserideyim tam da zamanına denk geldiGünaydın. Hayırlı olsun
Ben de aynı durumdayım. Bugün adet gecikeli 2. Gün. Test de yaptım. Başka bi konuda arkadaş acile gidip kan ver, ben yapıyorum dedi. Dr a muayene olmaya gerek de yok, hasta kabule kan tahlili yapıcam de barkod al dedi.
Ben istanbuldayım. En yakınımdan hastane Anadolu yakasının en büyük kompleksi ve her zaman mahşer gibi kalabalık. Ve çevre hastanelerden akın akım hasta gelir. Oraya gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum demeyi kafamda oturtamadım, cesaret edemiyorum.
Şurada pazartesi sabahına ne kaldı ?Bir de
Evet ben de cesaret edemedim pazar günleri acil yoğun olduğundan dr lar ne işin var gibi bakışlar atar diye çekiniyorum açıkçası o yüzden yarını mı beklesem ben de kayınvalidemlerde kayserideyim tam da zamanına denk geldi
Acile gidip "migrenim ya da alerjim var gebelik riskim var ilaç almadan önce kan vermek istiyorum" deyin ben öyle yapmıştımBir de
Evet ben de cesaret edemedim pazar günleri acil yoğun olduğundan dr lar ne işin var gibi bakışlar atar diye çekiniyorum açıkçası o yüzden yarını mı beklesem ben de kayınvalidemlerde kayserideyim tam da zamanına denk geldi
Çok mantıklıymış aslında ama yarın sabah gideceğim sanırımAcile gidip "migrenim ya da alerjim var gebelik riskim var ilaç almadan önce kan vermek istiyorum" deyin ben öyle yapmıştım
Hemen alıyolar 1-2 saat arasında çıkıyor
Merhaba şu an ne durumdasınız acaba benim de sat 3 Ekim bat 30 Ekim beklemedeyim..selam herkese, yazmakla yazmamak arasında çok kaldım aslında umuyorum bu gruba girerim ben de, sat 3 ekim, bat 29 ekim 5 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi de yaptım kaset test de yaptım ikisinde de tek çizgi çıktı silik milik bişey çıkmadı maalesef ama yine de bir umut adet tarihini bekleyeceğim. herkesin gönlüne göre olsun umarım.