Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah size de sağlıkla Rabbim gönlünüze göre nasib etsin

Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versin

Ben bırazdan gidip kan vericem bakalım inş güzel artmıstır ya
Aa pardon seni yosun gözlü ile karıştırdım bi an demek. 1255 hcg sonuç senin sandım. Senin ilk 650 civarıydı ya.

Hadi güzel sonuçlar gelsin ins
Bugün sağlık ocağında 9 senelik hemşirem kan aldı. Gebelik haberine çok sevindi. İstiyor muydun dedi. Dedim ki içten içe istiyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum. Artık ilk gebelik yaşı 30 küsürlerde, 40 da korkulacak bi yaş değil. Her şey yolunda gidecek. Güzel düşün güzel olsun. Test sonucunu beni ara bildir dedi.

Çıktım eve yürürken içimi bi huzur kapladı. Hakikatten düşüncemi değiştirmem gerektiğini fark ettim. Neyi düşünürsem onu çağırıyorum çoğaltıyorum çünkü. Artık güzel ve olumlu düşüneceğim. Allah bana daha evvel sağlıklı güzel bi evlat verdi. Yine verecek

İnşallah içinizi ferah tutun bol dua

Oy oyyy oooyyy !
Maşallah çift çizgiler çok koyu ve net.
Adet ne kadar geçti ?
Aslında 2 gün geçti erken gebelik testi diye mi böyle oldu bilmiyorum ben de çok şaşırdım
İlk gebeliğim (düşüşle sonuçlandı) regl geçtikten 5 gün sonra bile çıkmamıştı
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Evet benim ilk verdiğim 650 ydi bekliyorum şimdi sonucu. Benim çevremde 40 ta 42 de bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu merak etme İnsan her seyde kaygılanabiliyor ama içimizi ferah tutmaya çalışmalıyız Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar testlerinizi hastane de mi yaptiriyorsunuz sağlık ocağında mi kızımı dogurdugum hastane özeldi baya fiyatlar artmış ne yapsam bilemedim keseyi görmek için önümüzdeki hafta gideceğiz iki hafta sonra gelin iki buçuk üç haftalık demişti ilaç konusundan dolayı keseye bakalım demişti oluşacak mi diye Senin değerlerine de bakarız demişti Dr ona göre vitamin vs verecekti sanirim bilemedim ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…