Çoook üzüldüm benim de ilk gebeliğimdi ve 8 aylık deneme sonrasında olmuştu oğluşumBir ay ara ile gidiyormuş önceki hamileliğimiz demek mirmirkız, benim ilk gebeliğimdi.Normal doğum ile aldılar benden bebeğimi 20küsür haftada inşallah tüm üzüntülerimizi geride bırakacak müjdemizi alırız sağlıkla
Mırmırım salı veya çarşamba yapalım mıÇoook üzüldüm benim de ilk gebeliğimdi ve 8 aylık deneme sonrasında olmuştu oğluşumhangi gün test yapacaksınız belki birbirimize uğurlu geliriz
Ben dayanamadım bugün yaptım negatif elendim bata 5 kala erken testte çıkardı herhaldeMırmırım salı veya çarşamba yapalım mı
Seni hatırladım ben de o gruptaydım. 2 aylıkken kaybetmiştim bende. Başın sağ olsun kaybın için çok üzgünümAhhh ahhh. Buraya içim giderek geldim kızlar. Selamlar hepinize. Ben 2024kasım annelerindendim ama bebeğimi 5 aylıkken kaybettim. Bir sürü zor zamanlar işte. Şimdi bu ay ben de bu grupta olurum umarım. Doktorun korunma için verdiği süre bitti. Biliyor musunuz kızlar anne olma isteğim içimde ölmedi veya korku ağır basmadı.
Sizlerle hep birlikte bu heyecanı yaşarız inş.
YaaBen dayanamadım bugün yaptım negatif elendim bata 5 kala erken testte çıkardı herhaldeumarım salı günü kocaman bir pozitif görürsün sana dua ediyorum
Merhaba SedSeni hatırladım ben de o gruptaydım. 2 aylıkken kaybetmiştim bende. Başın sağ olsun kaybın için çok üzgünümben de bu ay gebelik planlıyorum. Her şey gönlümüzce olur inşallah
Canım benim ... ayrıca birbirimizi anlarız şimdi.Seni hatırladım ben de o gruptaydım. 2 aylıkken kaybetmiştim bende. Başın sağ olsun kaybın için çok üzgünümben de bu ay gebelik planlıyorum. Her şey gönlümüzce olur inşallah
inşallah hepimiz birbirimize çok güzel haberler verecegiz inanıyorumYaaüzülme tamam mı, sağlıklı şekilde gelecek inşallah yakın zamanda. Ben daha testi bile alamadım, cok cok saol inş güzel sevinçli haber olur. Ama şuan test yapmaya çekiniyorum sanki
Geçen yıl bende aynı durumu yaşadım canım gerçekten bu yılda aynı tarihlere denk gelmesine çok şaşırdımİlk kaybettiğim gebeliğimde de doğum temmuz olacaktı ekimde hamile kalmıştım.
Bu sene de manidar bi şekilde ekimde korumayı bıraktım, 2-4 haftaya görüşürüz inşallaaah
InsAllah bende burda olurumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Onu nasil hesapliyorsunuz? Benim SAT 6 Ekim, BAT 1 KasimAllahım bu ay denememizin altıncı ayı bana da bu güzel ve müjdeli haberi nasip et SAT 10-10-2024 BAT 9-11-2024 olursa 17 Temmuz gözüküyor.
Gebelik hesaplama yazın son adet tarihinizi yazınca tahmini doğum zamanı tarihi veriyorOnu nasil hesapliyorsunuz? Benim SAT 6 Ekim, BAT 1 Kasim
Burada olmanız daha iyi onlar çoktan doktor kontrolüne başlamış. Buradan takip edersiniz hem erken de doğsa geçde doğsa daha iyiBenim bat ım bugün.1 hafta önce test yaptım önce silik ikinci çizgi gösterdi.Sonra çizgi gittikçe koyulaştı artık tam iki çüzgi:) henüz doktora gitmedim iki hafta sonrasına gitmeyi planlıyorumdoğum tarihi 30 haziranı gösteriyor ama haziran anneleri çok ilerde.Sat ımda 23 eylül.Bence ben anca temmuza doğururum.Bi kızım var 6 yaşında o da temmuz 16 da doğdu
Benimde sat 21 Eylül ve hala hasta olmadım, alt karın kısmında ara ara şiddetli ağrım oluyor, bel ağrısı başkada bir belirtim yok hamilemiyimdir acaba?Kizlar öncelikle merhaba. Normalde cocuk dusunmuyordum ama tam yumurtlama gunumde kaza yasandi.Sat 20 eylul. Bugun adet olmam gereken gun. Ama olacagimi zannetmiyorum. 2 cocugum var. Henuz test vs yapmadim. Bugun olmazsam yarin test yaparim buyuk ihtimalle. Erken ogrenmek istemiyorum, sonrasinda gunler gecmek bilmiyor cunku eger hamileysem suan 4+0 sezeryan olacagim icin haziranin ortalarinda dogum gorunuyor..
Ne kadar tatli bi programmmm:))))Gebelik hesaplama yazın son adet tarihinizi yazınca tahmini doğum zamanı tarihi veriyor
Gözün aydın canım benimKizlar merhaba, ben 2024 ekim annesi olacaktim, 9.hafta bebegimin kalbinin durmasiyla kurtaj oldum. Doktor 6 ay yasak koydu rahmimdeki damar probleminden dolayi. 6 ayim bitti, dogum kontrol hapini biraktim. Bugun soyle bi sey yasandi, henuz beta baktirmadim, pers beta baktirsam sonucu cuma cikar. Bi yandan doktora hemen gitmiyim diyorum, bi yandan hormonlarima baktirayim aman bi sey olmasin allah korusun diyorum. Bi yandan icim icime sigmiyo, bi yandan kimseye anlatamiyorum. Valla daha esimin bile haberi yoksabahtan beri ne yerdeyim ne gokte