Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ay yok artık yani evet yapıcam sanada birer tepsi yapayım deseydiniz yok demezdi bence

. Biraz önce bna telefonda bayrama börek baklava yapacak mısın diye sordu
Yapacak halim var mı dinlenicem deseneee, ay daha ben sana da yapayım demesi gerekmiyor mu ya geçen benim ki yeni baklava tarifi bulmuş, alicam iki kilo bana kim geleeck dedim, ben yapicam ikimize de dedi, yani ben böyle gördüğümden mı bana normali böyle geliyor

Güzel insanlar iyi insanlar merhametli insanlar hep olsun hayatımızda valla ailemden yanada eşimin ailesinden yanına da hamdolsun sıkıntım yok Allah sıkıntı yaşayanlara da sabırlar versin valla

Bana temizliğe gelmeyi bırak bayram temizliği yapılacak camlar falan filan diye her bayram öncesi konuşurken hep arada söylüyor ben pek üstüme alınmıyordum zaten başka sehirdeyim kendi camımı bile silemiyorum artık bu haldeyken demez inşallah

Anladım ya cidden benim ki bı acayipmis o zaman

Tabiiki en önemki yardım eşinki ben de beraber hallederiz sanıyordum ama ben erkeğin de en azından 1 aylık doğum izni oluyordur diye düşünüyordum meğersem 5 günmüş 5 gün olduğunu duyduğumdan beri tek başıma ne yapacağım diye düşünmekten deli olacağım. O günlere ulaşalım da hayırlısıyla, hepsi hallolur bakalım Allah büyüktür
Eşim gerekirse ben yaparım ama kimseyi tutmam temizlik için diyor. Yardım eder sağolsun o konuda sorun yok ama sizce de erkeklerin çoğu yaptığı işi biraz yarım yamalak yapmıyor mu Zaten işe gidiyor sonuçta asla yap da diyemem mecbur yine ben yapıcam bir şekilde. Yavaş yavaş kadın tutma fikrine alıştırmaya çalışayım bence ben son çarem artık
Aynı benim kv. Düğün mevlüt vs olduğunda çıkışta tüm akrabalara hadi oğluma gidelim der. Yanında olduğum halde bana müsait misin, evin müsait mi diye sormaz. İnsanlar anlayışlı, hiç hadi gidelim diyeni duymadım. Ama benim kv zorla davet eder arabalara doluşturur insanları ve yukarı bari çıkmayalım diyenlere de iyi o zaman arabada bekleyin ben çıkar kahvemi içerim der. Mecbur insanlar cümbür cemaat bana doluşurdu. Aramız açık bir süredir de 7 aydır kafa dinliyorum çok şükür. Muhtemelen bayramda aramız düzelir ve benim misafir mesaileri yine başlar hamile vs diyen de olmaz inadına daha çok yormaya çalışır Neyse canımı sıkmayayım anın tadını çıkarayım şimdilik rahatım

Neden kabul etmiyor anlamadım

Neden kabul etmiyor anlamadım
Annesi karşıydı hep, şimdi de eşim sürdürüyor bu geleneği 1,5 yıl önce evlendim evlenirken taşınacağımız ev çok pisti ve badana gerekiyordu. Benim ailem parasını vereceğiz temizlikçi tutalım badanacı tutalım dediler karşı taraf asla kabul etmedi. Benim çeyize aldığım tüm bezleri camlarda yerlerde her yerde kullanarak kirletip atmış, temizlik malzemelerini de bitirip güya temizlik yaptığını iddia etti kv. Tekrar malzeme alıp tekrar temizlemek zorunda kaldım. Daha çok masrafa girdim. Badana konusunda da yardım etmedik diye olay çıkardı.
Geçen sene başka eve taşındım burda da ev büyük ve çok fazla cam var en azından camlar için birini tutalım dedim eşime asla kabul etmedi temmuz sıcağında 130 mt2 evi 2 günde temizledim
İnşallah doğum zamanı bakış açıları değişir biraz

Ya inanılmaz ya. Kendin biraz biriktirip yaptırsan nasıl olur? Anlam veremiyorum niye işkence ediyorlar sana

Allahım mükemmel olmuş eline sağlık

Mesaneyi trambolin yapti pit bı tekme çiş kaçtı kacacak hale geliyorum iki gündür sık.sk, suyu da arttirdim o yüzden de ekstra bı hissettiriyor

Hamile olmasanız tamam ama hamilesiniiz yani kadın ile erkek bir degil ki temizlik konusunda bazı erkekler haric :)
Ben bol bol geziyorum valla 1 haftadır ablamdaydım yarın kayınvalideme geçiyorum 1 haftada orda kalırım:) eşim uzakta olunca malesef
Bayrama bol bir elbise aldım elbise ile daha rahat ediyorum efil efil siz ne giyeceksiniz

bende hala kullanıyorum canım

Bende ince bir tulum ve elbise aldım daha gelmedi ama bakalim insallah havada güzel olur da efil efil giyeriz:)))

İkiside aynı aslında 6in de ek olarak ana kucağı birde alt açma aparati var diye biliyorum ben 6in aldım digerinden farkli gorduklerim bunlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…