Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar merhaba kontrole gittim bugün yolunda herşey çok şükür ilk doz tetanozuda oldum bayramdan sonra detaylıya gireceğim dualarınıza talibim
Hamdolsun

Amniyon sıvısının sızması sebebiyle hastaneye yatan arkadaşım da bu gün taburcu oldu. İns hep güzel haberler alalım

Bu hafta iftara birkaç misafir alacağım. Salon camlarını silip perdelerini yıkadım. Bi gün de mutfak dolaplarını dıştan olsa bi silsem banyoyu eşim halleder. Aslında ne kimseye gidesim var, ne kimseyi çağırasım var da ama işte..

Ayyy çok sevindim rabbim şifasını versin annesininde bebişininde

Hamileyken temizlik vs zor oluyor benim kızkardeşlerim sağolsun dipköşe giriştiler dün, Bugünde çaya misafirim var banada tatlı yapmak kaldı Sanada kolay gelsin canım yorma kendini

Kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl?
O kadar uzun süre giremedim ki
Önce ben grip oldum sonra oğlum oldu vs derken hiç zaman olmadı boş duramadım
Herkes nasıl bebişler iyi mi detaylı usgler güzel geçti mi?
Biz çok şükür iyiyiz miniğim gayet hareketli abisi gibi durmak bilmiyor geceleri iki hafta hafta önce hareketini hissedemedim diye doktora gittim kadın doğum acile doktor bana küçük bebek zaten hareketini zor hissedersin dedi hayır dedim ben uzun süredir hareketini hissediyorum hatta dışardan babası arkadaşlarım felan da hissediyor tekmelerin çok güçlü diyince şaşırdı ve inandı
Valla korkar oldum geceleri uyumuyor abisi gibi uykusu zorlayacak beni diye

İyiyiz biz de ne yapalım büyütüyoruz işte git gel, kontrol, aşı, hareketler derken vakit geçiyor

Herkese güzel haftalar
Bugün hastane çıkışımız geldi çok güzel yumuşacık kumaşı var alacak olanlar bu markaya da bakabilir fikir olsun diye paylaşıyorum :) birde yarın şeker yüklemesi var aç gidiyorum onun haricinde yapmam gereken bir şey var mı birde sabah su içebilirim di mi suyun bir zararı olmaz

Eklentiler

• 94ad51db-bedd-41ee-87ea-cdb99283bde2.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 20
İlk gebelik
Ay hiç aklıma gelmedi süt gelmiş olabileceği..

İlk gebelik
Ay hiç aklıma gelmedi süt gelmiş olabileceği..

Çok sevindim hamdolsunn!
Bugün ben de cam sildim saatlerce. Şimdi oturdum ve her yerim ağrıyor bu hafta ili farklı gün misafir ağırlayacağım bende. Allah yardımcımız olsun laydim

Çok guzelll bayıldım.
Bende de bu markanın birkaç ürünü var. Kalitesi çok iyi. Güzel günlerde giysin yavrun
Çok sevindim hamdolsunn!
Bugün ben de cam sildim saatlerce. Şimdi oturdum ve her yerim ağrıyor bu hafta ili farklı gün misafir ağırlayacağım bende. Allah yardımcımız olsun laydim
Haahaha
Senin de eline sağlık bacım.

Kızımı okuldan aldım. Bugün neler yaptın dedi. Camları sildim dedim. Aferin, hamilelerin yapması gereken en birinci seyi yapmışsın, alkışlıyorum seni dedi.

Eve vardık, gök gürlemeye başladı.
Al sana cam silme diyor. Dedim ki temiz cama yağan yağmurla pis cama yağan aynı değil
Eşim gelsin bir posta da ondan azar yiyeceğim dur daha
Uyuyamayınca salonda yatıyor beni dürtsene diyorum uyandırmak istemiyormuş ahah
Ay yazıkkkk
Ee hemen yelkenleri indirme sende, dogurana kadar ayrı mı yatacak, alissin biz onları nasıl dinliyoruz, onlar da bizi dinlesin
Ahahhahahha
Sen de az değilsin

Çok teşekkür ederimmm evet bende sevdim kalitesini beğendim inşallahhh rabbim üzerinde görmeyi de nasip etsin

Gözün aydın lady şükür sıkıntısız hastaneden ayrılmışlar
Bende geçen hafta iki üç misafir ağırladım iftar yemeğinde baya yoruldum ya tek oluncada yorulursun
tabi bayram temizliğini nasıl yapsam diye kara kara düşünüyordum sağolsun iki eltim yardıma gelecekler cuma günü
tek yapma beraber yaparız dedi dip köşe girişirşz artk vallahi onlar yardıma gelmeselerdi ben nasıl işin içinden çıkacaktım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…