Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Bende araştırdım da o eğim verme chicco markasında var sanırım. O da 22 bin tl şuan başka markalarda varsa o özellik onu tercih ederim kesin .
Aynen öyle var onda başkasında var ise bende düşünüyorum çok güzel düşünülmüş bir özellik çünkü.
nasıl canım sonuçlar
Reflü yatağı hiç kullanmadım ben ihtiyaç duymadık 2 çocuğumdada. Ama yatağın baş tarafının altına bi bebek yastığı koyunca olur reflü yatağı o eğim verilir yani bence
öyle mi dersiniz olur ise öyle yaparız çünkü reflü yatağı kusmayı önemli ölçüde azaltıyor.
Ben bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?
ben de çok şiddetli var o yüzden endişeliyim canım öyle diyor isen havlu koyarız olur biter tek anlamadığım o setteki küçük beşikti sizce gerekli bi şey mi ? 3 ay kullandım diyorsunuz

Link isterizzz

Olmazsa olmaz değil tabiki. Ama ben park yatağı yatak odama koydum yeni doğduğunda salonda gündüzleri yanımızda yatarken o minik beşikte yatırıyordum yatak odasına götürmüyordum. Ama olmadaydı koltuğun üstüne yatırırdım problem olmazdı tabiki ben alırken bu full set ile beşiksiz olan aynı fiyattı geçen sene o yüzden bunu almıştım ama alt açmayı ben hiiiç kullanmadım bilmiyorum kullanan var mı

Sizin 8/5 zor olur tabi. Ben mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarmak için bir aksilik olmazsa 37ye kadar çalışırım herhalde. Bizim iki tarafta uzakta ve çocuk doğduktan sonra bakacak kimse yok. Ne kadar doğum sonrasina kalsa iznim o kadar iyi

Neden antibiyotik veriyorlar enfeksiyon mu var
Tedbiren koruyucu antibiyotik tedavisi başlamışlar. Çünkü belli ki bi bi delik yada yırtık var ve buna bağlı enfeksiyon oluşması yüksek ihtimal.

Bir hafta kadar tedavi ile bebeği takip edeceğiz.Bir ihtimal kapanabilir o delik ama şu an risk var demişler.
Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?
Hayır vermedim. Buraya da cevap yazan arkadaşlar oldu, sağolsun. Eşimle aynı fikirdeydiler. Ne olur ne olmaz diye göndermedim.

Son düzenleme:
Geçen hafta 74kilo idim bu hafta 76bucuk olmuşum, 24.haftadayim altı buçuk kilo almışım toplamda, ama iki buçuk kilosu bir haftada.... İnşallah ikiser ikişer gitmem yoksa işimiz yaş
İşte bu bir haftada gelen o 1-2 kilo hiç mantıklı değil. Ne yedik de 7 günde 2 kilo aldık?

Ödem bu.

İşte bu bir haftada gelen o 1-2 kilo hiç mantıklı değil. Ne yedik de 7 günde 2 kilo aldık?

Ödem bu.
Ay inşallah öyledir kahvaltıyı falan ekmekle yemiyorum gün içinde yemek değil ceviz elma falan yiyorum akşam yemeginde bı porsiyon yemek yiyorum, gerisi full su, ilaclarimi limonlu suyla içiyorum, nerden geldi iki kilo bir haftada pes yani, tatlı iştahım yok canım hiç çekmez yutamıyorum bile

Ödemdir dimiii

Ne tatlı yemişim, ne abur cubur.
Balı pekmezi bile canım çekmiyor. Zorla yiyorum kahvaltıda. Meyve desen günde ya bi elma, ya bi portakal. Yeme düzenimde değişen bi şey yok. Bir haftada 1.5 kg gelmiş. Nerden geldi bu ?

Suyu artırayım dedim. İnan WC den çıkamıyorum. Gündüz kaç kere gidiyorum sayamadım. Gece 4-5 kez kalkıyorum.

Yürüyüşü artırmak lazım.

Ahh ahh yapicaz birseyler artık ne yapalım

Öyle gerçekten bu şekilde daha iyi oluyor sanki yoksa sürekli bir şey yeme isteği oluyor bende zorlandığım yerde bırakarım dedim bakalım artık

Hadi inşallah bir hafta sonra çok güzel bir şekilde çıkacaktır Rabbim yardımcısı olsun dularımızda her zaman lady

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…