- 27 Ekim 2023
- 2.480
- 3.469
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.521
İnşallah görürsün canım onun keyfi isterseKızlar merhaba doktor kontrolümüz 25 martta olacak 21 haftalık olacağız detaylı ultrason veya bebeğimin yüzünü görebilir miyim acaba
Aynen öyle var onda başkasında var ise bende düşünüyorum çok güzel düşünülmüş bir özellik çünkü.Bende araştırdım da o eğim verme chicco markasında var sanırım. O da 22 bin tl şuanbaşka markalarda varsa o özellik onu tercih ederim kesin .
nasıl canım sonuçlarGünaydın bugün benim de detaylı randevum var sıradayım şuan, güzel haberler alalım inşallah
Ben ilk hafta tuttum fena da geçmedi aslında ama 7 günün sonunda ciddi bir baş dönmesi yaşadım işe gidemedim. Alakalı mı bilmiyorum şimdi peşpeşe günlerde değil de arada tutuyorum. Açıkçası oruç tuttuğumda daha sağlıklı besleniyorum, bu yüzden de tutmak istiyorum. Yoksa ne yediğimi bilmiyorum
öyle mi dersiniz olur ise öyle yaparız çünkü reflü yatağı kusmayı önemli ölçüde azaltıyor.Reflü yatağı hiç kullanmadım ben ihtiyaç duymadık 2 çocuğumdada. Ama yatağın baş tarafının altına bi bebek yastığı koyunca olur reflü yatağıo eğim verilir yani bence
Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?Ben bunu hastanedeki o arkadaşım için örmüştüm. Şimdi eşim ziyarete gidecek. Bunu da göndersem mi dedim, ama eşim, hastanede kadın daha üzülür verme şimdi diyor. Ne dersiniz ?
ben de çok şiddetli var o yüzden endişeliyim canım öyle diyor isen havlu koyarız olur biterHayır olmuyor ben şuan bebeğime bu yatağı kullanıyorum. O küçük beşiği ilk 3 ay salonda yatarken vs çok kullandım az az da sallanıyor. İçine ince bir battaniye koyuyordum sert gelmesin diye. Alt açma kısmını hiç kullanmadım diye bilirim sürekli yatağa git alt aç zor geldi banaama yatağı çok geniş ve rahat beşik olarak sallanıyor da. Fazla reflü vardı benim kızımda ama reflü yatağında asla yatmadı. Okadar hareketliydi ki hep kaydı o yataktan doktor kendi yatağının altına baş kısmına havlu katla koy demişti o şekilde daha rahat ettik reflü yatağı oldu bildiğin bence baştan reflü yatağı almana gerek yok heer bebekte reflü olacak diye birşey yok inşallah olmaz
Evet görüyorsun foto da veriyorlarKızlar merhaba doktor kontrolümüz 25 martta olacak 21 haftalık olacağız detaylı ultrason veya bebeğimin yüzünü görebilir miyim acaba
Link isterizzzDetaylı ultrasona girecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinleReflü yatağına gelecek olursak biz almıştık kızıma e bebekten altında kemeri vardı hiç kaymadı rahat rahat yattı. Emdikten sonra kusma açısından da iyi oluyor kustu genzine kaçtı derdi olmuyor sigmayana kadar da yatırdık çok da iyi oldu. Beşiğin içine koymuştuk çok kullanisliydi. Gün içinde evin her tarafında kullandım bebeği üstünde gezdirdim durdum hiç sıkıntı olmadı. Linkini birakabilirsem bırakayım buraya ilgilenen arkadaşlar bakar
Ay inşallahEvet görüyorsun foto da veriyorlar
Olmazsa olmaz değil tabiki. Ama ben park yatağı yatak odama koydum yeni doğduğunda salonda gündüzleri yanımızda yatarken o minik beşikte yatırıyordum yatak odasına götürmüyordum. Ama olmadaydı koltuğun üstüne yatırırdım problem olmazdı tabikiAynen öyle var onda başkasında var ise bende düşünüyorum çok güzel düşünülmüş bir özellik çünkü.
nasıl canım sonuçlar
öyle mi dersiniz olur ise öyle yaparız çünkü reflü yatağı kusmayı önemli ölçüde azaltıyor.
Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?
ben de çok şiddetli var o yüzden endişeliyim canım öyle diyor isen havlu koyarız olur bitertek anlamadığım o setteki küçük beşikti sizce gerekli bi şey mi ? 3 ay kullandım diyorsunuz
Sizin 8/5 zor olur tabi. Ben mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarmak için bir aksilik olmazsa 37ye kadar çalışırım herhalde. Bizim iki tarafta uzakta ve çocuk doğduktan sonra bakacak kimse yok. Ne kadar doğum sonrasina kalsa iznim o kadar iyiAa ben de okulda çalışıyorum. Memurum ortaokul bizimkisi. Evrak işleri vs benim ama 8/5 ve çok yoğun geçiyor her gün37 e kadar çalışırım falan diyordum da yok 32 de çıkarım inşallah herşey güzel gitsinde
Tedbiren koruyucu antibiyotik tedavisi başlamışlar. Çünkü belli ki bi bi delik yada yırtık var ve buna bağlı enfeksiyon oluşması yüksek ihtimal.Neden antibiyotik veriyorlar enfeksiyon mu var
Hayır vermedim. Buraya da cevap yazan arkadaşlar oldu, sağolsun. Eşimle aynı fikirdeydiler. Ne olur ne olmaz diye göndermedim.Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?
İşte bu bir haftada gelen o 1-2 kilo hiç mantıklı değil. Ne yedik de 7 günde 2 kilo aldık?Geçen hafta 74kilo idim bu hafta 76bucuk olmuşum, 24.haftadayim altı buçuk kilo almışım toplamda, ama iki buçuk kilosu bir haftada.... İnşallah ikiser ikişer gitmem yoksa işimiz yaş
Ay inşallah öyledir kahvaltıyı falan ekmekle yemiyorum gün içinde yemek değil ceviz elma falan yiyorum akşam yemeginde bı porsiyon yemek yiyorum, gerisi full su, ilaclarimi limonlu suyla içiyorum, nerden geldi iki kilo bir haftada pes yani, tatlı iştahım yok canım hiç çekmez yutamıyorum bileİşte bu bir haftada gelen o 1-2 kilo hiç mantıklı değil. Ne yedik de 7 günde 2 kilo aldık?
Ödem bu.
Ay inşallah öyledir kahvaltıyı falan ekmekle yemiyorum gün içinde yemek değil ceviz elma falan yiyorum akşam yemeginde bı porsiyon yemek yiyorum, gerisi full su, ilaclarimi limonlu suyla içiyorum, nerden geldi iki kilo bir haftada pes yani, tatlı iştahım yok canım hiç çekmez yutamıyorum bile
Ödemdir dimiii
Ahh ahh yapicaz birseyler artık ne yapalımNe tatlı yemişim, ne abur cubur.
Balı pekmezi bile canım çekmiyor. Zorla yiyorum kahvaltıda. Meyve desen günde ya bi elma, ya bi portakal. Yeme düzenimde değişen bi şey yok. Bir haftada 1.5 kg gelmiş. Nerden geldi bu ?
Suyu artırayım dedim. İnan WC den çıkamıyorum. Gündüz kaç kere gidiyorum sayamadım. Gece 4-5 kez kalkıyorum.
Yürüyüşü artırmak lazım.
Öyle gerçekten bu şekilde daha iyi oluyor sankiSağolun kizlar her sey yolunda görünüyor çok şükür
Katılıyorum ya insan daha iyi besleniyor. Ben iki gün mola vereyim dedim bütün gün ağzıma birşey atıyorum yarın devam edeceğimson bi iki saat biraz midem kötü oluyor ama o da normal yani
Hadi inşallah bir hafta sonra çok güzel bir şekilde çıkacaktır Rabbim yardımcısı olsun dularımızda her zaman ladyGünaydın. Sabahı zor ettim
Arkadaşla yazıştım şimdi. Hamileliğin başından beri hiç lekelenme kanama yaşamadı. Ama on gündür kanamam vardı, dr takibindeydim dedi.
Kanamayla birlikte suyu da sızıntı şeklinde geliyormuş.Yatış vermişler. Duruma göre bir haftaya kadar damardan antibiyotik tedavisi, ultrasonla bebek ve suyun takibi yapılacakmış.
İns tedavi ise yarar. Bi sıkıntı olmadan evine gelir.
Olumsuz bir durum yokmuş çok şükür, sizin sonuçlar nasılnasıl canım sonuçlar
Bnde geçen sene mayısta oldum bu sefer ya Haziran sonu yada temmuz başı muhtemelen temmuzun basindaBen ikinci sezeryani olacam biri geçen sene Ocak syinda oldu diğeri de temmuzun ortasında Allah'ın izniyle
Uzun sürüyor işlem inş gösterir canım 20 dk ile 45 dk arasına kadar sürüyorAy inşallahgösterir kendini
elhamdülillah Allah’ıma binlerce kez şükür bi sorun gözükmüyor.Olumsuz bir durum yokmuş çok şükür, sizin sonuçlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?