Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
ben bayadır yazamıyorum gruba çalışmaktan vs fırsat kalmıyor hepiniz iyisinizdir inşallahh hamiş hanımlarr özlemişim burayıı bir an önce doğum öncesi iznine çıkmayı hayal ediyorumm çalışmak daha şimdiden zor geliyor bana

Detaylı ultrasondan çıktım dr olumsuz bir durum görünmüyor dedi çok şükür, darısı tüm bekleyenlerin başına
Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
A acemianne92 canım sen tekrar kontrole gidecektin, gidebildin mi?
Yok canım cumartesi sabah nasipse o zamana demişti detaylı doktoru gününün gelmesini bekliyoruz işte eşimle. Ama bir stres var anlatamam. İnşallah düşmüştür değer. Yoksa sıkıntı.

selam kızlarr nasılsınız. benim bebiş 20 haftalık oldu arada minik hareket hissediyordum ama bir kaç gündür hissetmiyorum ya normal mi acaba
Çok normal 20.haftada 1 gün hissedip 3 gün hissetmeyebilirsin de bende alışmıştım hareket etmesine bazen gün boyu hareket hissetmeyınce artık endişeleniyordum doktor henüz küçük olduğunu bazen hissetmemeniz normal dedi.

Amin canım sağolasın hepimiz sağlıkla alalım inşallah dualarımdasın

Bu arada biz seninle aynı şehirde yaşıyoruz, hangi doktora gittiğini merak ediyorum, özelden yazabilir misin

Çalıştığım için uzanmaya fırsat yok ama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
ben evde olduğum günler çok iyi hissederken çalıştığım günler pek hissedemiyorum, hareket halindeyken pek hissedilmiyor.
Benim de hareketlerde azalma oldu sanki 10 gündür falan, bugün doktora sordum bu haftalarda böyle olur zaten çok güçlü hissedemezsin dedi

normal o zaman demek kii iyi olsunlarda haftaya detaylı ultroson randevum var benimde bakalım heyecanlı

selam kızlarr nasılsınız. benim bebiş 20 haftalık oldu arada minik hareket hissediyordum ama bir kaç gündür hissetmiyorum ya normal mi acaba
Ben 19-20. Haftalarda çok az belki günde 1 bebeğin hareketimi değil mi ayırt edemicek şekilde hissediyordum. Şuan 24+1 im genelde akşam yemeğinden sonra ve otururken hissediyorum. Her geçen gün daha da güçleniyor gibi gittikçe gün içinde de hissetmeye başladım. Ama benim ki yataken kıpırdamıyor oturmamı bekliyor sanki

Doktorum bebek hareketlerinin zamanla rutine rutüne dönüştüğünü söylemişti böyle bi rutin yoksa ya da aklına takılıyorsa doktora görünmek en azından seni rahatlatır. Çünkü bazen anne de rutininden sapınca bebek hareketleri azalıyor ya da bizim hissedemeyeceğimiz zamanlarda oluyor. Sadece olumlu ol ve kötü düşünme lütfen

Bende okullarin bitmesini iple çekiyorum. Doğumdan sonra da 2 yıl ücretsiz izin alacağım inşallah. Okul öncesi öğretmeni olduğum için yarım gün çalışıyorum ama hamilelikte küçük yaş grubuyla çalışmak ayrı bir yoruyor insanı... Kafam kazan gibi oluyor

Aa ben de okulda çalışıyorum. Memurum ortaokul bizimkisi. Evrak işleri vs benim ama 8/5 ve çok yoğun geçiyor her gün 37 e kadar çalışırım falan diyordum da yok 32 de çıkarım inşallah herşey güzel gitsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…