Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ben bu kadar dikkat etmiyorum bile, 1 dilim ekşi mayalı ekmek yerim, yarım pilav ya da makarna yerim ara öğünün yanında. Meyvem 3-4 porsiyon, ceviz bademin olur. Arada dondurma kek vs kaçırıyorum. 4 kilo aldım görünüyor. Geçen ödem oldu sanırım 4,5 kg idi şimdi azalmış 4 oldu geri. Ben 20-30 dk hafif tempo yürüyorum 3 lt su içiyorum bir de

Kızlar bir sorum olacak size sol tarafımda böbreğin olduğu yerde bi baskı hissi var sürekli özellikle yatarken geçmiyor bunu yaşayan var mı ?

Kızlar konu emzirme sütyeni. Şimdi doğuma 3,5 ay var. Ben 85C giyiyorum şu an ve 3-4aydır aynı değişmedi hiç. Emzirme sütyeni bedeni ne olmalı ya kom beğeniyorum ama çok pahalı olursa şimdiden alırsam sığmazsam rahat etmezsem. Bana yol gösterin nolur

Bence daha bekle belki büyür daha benim hala kaşıntılarım devam ediyor büyüyor daha kilo da alıcaz bunu sonlara doğru al canım

Bende yürüyüş yoktu da şükür bugün doktora gittim artık rahat yürüyeceğim

Değişir durumuna göre ya, en az bir beden doğuma kadar buyursun bence, doğumdan sonra da sis olacaklar, benim şimdiye kadar 24haftada bir beden büyüdü ama senin buyumemis, yapın büyümeye müsait değil.mi acaba, ne desek yalan olur, biraz daha bekle onun için bence, onun dışındaki eksiklerini al son haftalarda bı bakarsın durumuna

Evet canım benim gebeliği öğrendiğim zaman bir anda büyüdü 80den 85e çıktı yeni sütyen almıştım balensiz. Halen onlar devam, başka büyümedi kaşıntı ağrı da olmadı. Umarım bu boyda kalır beklemek mantıklı dediğin gibi. Peki son ay 1 büyük mü alayım süt gelince şişer diye?

Çok çok sevindim canım geçti mi kanama alanı? Bugün goygoy yaptım hep burayı pek okumadım ben de 1 - 1,5 aydır yürüyorum evde yatmaktan totom yastık gibi oldu :)
Çok küçülmüş artık eski bı alan dedi ilişki serbest sadece korunun enfeksiyona karşı dedi onun dışında zorlanmadan yürüyüşler serbest, çok şükür bunaldım bende havalar da güzel gidiyor, bı parka bahçeye çıkarım oglusumla bol bol yürürüz artık, cidden bir haftada iki buçuk kilo ne demek kilo değil bu yani

Süt gelince şey gibi oluyor, silikonu basmışlar da kontrolsüz sisirmisler gibi, hava yastığı gibi, sen bı beden büyük al, süt gelince biraz da sıksa şakır şakır akar sıkılıktan

Sizde el ayak şişmeler başladı bir de, ödem kesinlikle ya bende şişme pek yok yüzük hafif sıkıyor şimdilik. Alırsak da veririz bir şekilde ya olsun sağlıklı olalım da bebişlerimizle

Sizde el ayak şişmeler başladı bir de, ödem kesinlikle ya bende şişme pek yok yüzük hafif sıkıyor şimdilik. Alırsak da veririz bir şekilde ya olsun sağlıklı olalım da bebişlerimizle
Benim elde kolda yokta şimdilik ayaklarımda bı tık var, yine de var işte, oğlumda da balon gibi olmuştum da doğumdan sonra hemen bi beş kilo veriliyor, sonra da bikac haftada 8-10kilo arasında çok rahat gidiyor hele emzirirsen, acayip kalori yaktırıyor, ona güveniyorum yine de çok almak istemiyorum ekmeğe falan abanmiyorum.tatli zaten yemem yine de kilo artışı var, ödeme bağlayıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yürüyüşle de biraz rahatlayacagim.diye düşünüyorum

Kızlar bir sorum olacak size sol tarafımda böbreğin olduğu yerde bi baskı hissi var sürekli özellikle yatarken geçmiyor bunu yaşayan var mı ?
Sol bosluktan mı bahsediyorsun benim sürekli bı ağrım var ama kasıkta ve yatarken de boşlukta olan bı ağrı sordum bugün, rutin gebelik ağrıları dedi bı sıkıntı yokmuş

22+5 im Aranızda detyli ultrasona giren varmı 1-2 güne girecem de çok bilgim yok beni ne bekliyor kesin yapmam gereken şeyler var mı mesela detayliya girmeden önce biri anlatablrmi

Canım rabbim arkadaşına ve bebeğine şifa versin inşallah çok üzüldüm güzel haberlerini alacağız

22+5 im Aranızda detyli ultrasona giren varmı 1-2 güne girecem de çok bilgim yok beni ne bekliyor kesin yapmam gereken şeyler var mı mesela detayliya girmeden önce biri anlatablrmi
Çoğumuz detaylı ultrasona girdik . Bol su ve çikolata yada kahve çikolata. Bebek hareketli olsun diye inş güzel gecerse bizleride haberdar edersin

Dün alıntı yapmıştım ama ancak yazabiliyorum. Kasık ağrısı var, bacak köklerinden vajinaya doğru olan kemiklerde ağrı var (sol bacağımı kaldıramıyorum ve yatakta dönemiyorum), kalçadan bacağa yayılan ve yürürken bir anda takılıp kalmama sebep olan ağrı var, sırt ağrısı var, bütün kemiklerim kütür kütür ses çıkarıyor hatta Magnezyuma başladım 2 hafta oldu ama hiçbir değişiklik yok. Yürüyüşümü görsen sürekli kendimle dalga geçiyorum tam bir babaanne oldum diyorum. Sen de babaanne modundayım deyince komik geldi Eşim diğer odadan beni çağırınca "bekle yavaş yürüyebiliyorum yoldayım az kaldı" diye sesleniyorum ben de
Tiroid konusunda kafam hâlâ çok karışık. İlk ay 3.14 çıkınca ilaca başlattılar. Her ay kontrole gidiyorum 0.5 ve 1 arasında gidip geliyor artık. Ne kadar kullanacağım diyorum doğum yaptıktan 1 ay sonra bırakacaksın diyor doktor. Ama her ay kontrole çağırıyor. İlaç kullanırken artmaz zaten heralde birdaha. Neden her ay gidip kan vermem gerekiyor anlamıyorum. İlaç yazamıyor çünkü bir kutuda 50 tane ilaç var, 30 günde bir kontrole gidiyorum. İlk ay almaya kalksam eczanedekiler 20 tane ilacınız var veremeyiz diyorlar, 2. Ayı beklesem 10 gün ilaçsız kalıyorum. Sürekli hastaneye gidip uğraşamam ya, bu ay parayla alıcam ilacı muhtemelen.
Durduk yere hastaymışım gibi ilaca bağımlı olmak garip geliyor sinirim o yüzden. Neyse tek derdimiz bu olsun, halimize şükür yine de Çörek otu yiyeyim ben de. İlacı bırakmayacağım o belli ama şifa olsun yine de inşallah.

Çalıştığım için uzanmaya fırsat yok ama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
Yatmayınca hissetmek zorlaşıyor. Eğer tüm gün aktif olduysam akşamları yatıp hareket dinliyorum. Ama ne zaman ne kadar uyuyacakları belli olmadığı için hissedememen normal. Bazen saatlerce ve hatta akşama kadar sürekli uyanık, bazen saatlerce hareket etmiyor. Uyuduğu zamana denk gelmişsindir, çikolata yiyip kahve içip uyandırmanın zamanı gelmiş demektir

Oyuncağı vermemen iyi olmuş, inşallah bebişi sağlıkla zamanında dünyaya gelir de ördüğün bu güzel oyuncakla bize bebişin fotoğrafını da atmak nasip olur Çok üzüldüm duyunca, allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah ikisine de. Dualarımda olacaklar. Lütfen bizi habersiz bırakma

Olmazsa olmaz değil tabiki. Ama ben park yatağı yatak odama koydum yeni doğduğunda salonda gündüzleri yanımızda yatarken o minik beşikte yatırıyordum yatak odasına götürmüyordum. Ama olmadaydı koltuğun üstüne yatırırdım problem olmazdı tabiki ben alırken bu full set ile beşiksiz olan aynı fiyattı geçen sene o yüzden bunu almıştım ama alt açmayı ben hiiiç kullanmadım bilmiyorum kullanan var mı
kaçıncı haftasında arkadaşın? Aynı durum ilk hamileliğimde benim de başıma geldi 28. Haftada. 2 kez yattım hastaneye antibiyotik tedavisi için. 33. Haftadan sonra 2 günde bir serum alıyordum su sızıntım arttığı için 35 e kadar öyle tuttum hiç kalkmıyordum wc dışında.
Korkma sağ sağlim alacak bebeğini arkadaşın kucağına Allahın İzni ile

Anladım canım tamam bende bakıyorum arada 2 bin fark var değer mi diye tecrübeli annelere sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…