- 10 Aralık 2017
- 1.151
- 2.763
- 133
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.541
Ben bu kadar dikkat etmiyorum bile, 1 dilim ekşi mayalı ekmek yerim, yarım pilav ya da makarna yerim ara öğünün yanında. Meyvem 3-4 porsiyon, ceviz bademin olur. Arada dondurma kek vs kaçırıyorum. 4 kilo aldım görünüyor. Geçen ödem oldu sanırım 4,5 kg idi şimdi azalmış 4 oldu geri. Ben 20-30 dk hafif tempo yürüyorum 3 lt su içiyorum bir deAy inşallah öyledir kahvaltıyı falan ekmekle yemiyorum gün içinde yemek değil ceviz elma falan yiyorum akşam yemeginde bı porsiyon yemek yiyorum, gerisi full su, ilaclarimi limonlu suyla içiyorum, nerden geldi iki kilo bir haftada pes yani, tatlı iştahım yok canım hiç çekmez yutamıyorum bile
Ödemdir dimiii
Bence daha bekle belki büyür daha benim hala kaşıntılarım devam ediyor büyüyor daha kilo da alıcaz bunu sonlara doğru al canımKızlar konu emzirme sütyeni. Şimdi doğuma 3,5 ay var. Ben 85C giyiyorum şimdi. Emzirme sütyeni bedeni ne olmalı ya kom beğeniyorum ama çok pahalı çarçur olursa şimdiden alırsam sığmazsam rahat etmezsem. Bana yol gösterin nolur
Bende yürüyüş yoktu da şükür bugün doktora gittim artık rahat yürüyeceğimBen bu kadar dikkat etmiyorum bile, 1 dilim ekşi mayalı ekmek yerim, yarım pilav ya da makarna yerim ara öğünün yanında. Meyvem 3-4 porsiyon, ceviz bademin olur. Arada dondurma kek vs kaçırıyorum. 4 kilo aldım görünüyor. Geçen ödem oldu sanırım 4,5 kg idi şimdi azalmış 4 oldu geri. Ben 20-30 dk hafif tempo yürüyorum 3 lt su içiyorum bir de
Değişir durumuna göre ya, en az bir beden doğuma kadar buyursun bence, doğumdan sonra da sis olacaklar, benim şimdiye kadar 24haftada bir beden büyüdü ama senin buyumemis, yapın büyümeye müsait değil.mi acaba, ne desek yalan olur, biraz daha bekle onun için bence, onun dışındaki eksiklerini al son haftalarda bı bakarsın durumunaKızlar konu emzirme sütyeni. Şimdi doğuma 3,5 ay var. Ben 85C giyiyorum şu an ve 3-4aydır aynı değişmedi hiç. Emzirme sütyeni bedeni ne olmalı ya kom beğeniyorum ama çok pahalı olursa şimdiden alırsam sığmazsam rahat etmezsem. Bana yol gösterin nolur
Evet canım benim gebeliği öğrendiğim zaman bir anda büyüdü 80den 85e çıktı yeni sütyen almıştım balensiz. Halen onlar devam, başka büyümedi kaşıntı ağrı da olmadı. Umarım bu boyda kalırDeğişir durumuna göre ya, en az bir beden doğuma kadar buyursun bence, doğumdan sonra da sis olacaklar, benim şimdiye kadar 24haftada bir beden büyüdü ama senin buyumemis, yapın büyümeye müsait değil.mi acaba, ne desek yalan olur, biraz daha bekle onun için bence, onun dışındaki eksiklerini al son haftalarda bı bakarsın durumuna
Çok çok sevindim canımBende yürüyüş yoktu da şükür bugün doktora gittim artık rahat yürüyeceğim
Çok küçülmüş artık eski bı alan dediÇok çok sevindim canımgeçti mi kanama alanı? Bugün goygoy yaptım hep burayı pek okumadım ben de 1 - 1,5 aydır yürüyorum evde yatmaktan totom yastık gibi oldu :)
Süt gelince şey gibi oluyor, silikonu basmışlar da kontrolsüz sisirmisler gibi, hava yastığı gibi,Evet canım benim gebeliği öğrendiğim zaman bir anda büyüdü 80den 85e çıktı yeni sütyen almıştım balensiz. Halen onlar devam, başka büyümedi kaşıntı ağrı da olmadı. Umarım bu boyda kalırbeklemek mantıklı dediğin gibi. Peki son ay 1 büyük mü alayım süt gelince şişer diye?
Sizde el ayak şişmeler başladı bir de, ödem kesinlikle ya bende şişme pek yok yüzük hafif sıkıyor şimdilik. Alırsak da veririz bir şekilde ya olsun sağlıklı olalım da bebişlerimizleÇok küçülmüş artık eski bı alan dediilişki serbest sadece korunun enfeksiyona karşı dedi onun dışında zorlanmadan yürüyüşler serbest, çok şükür bunaldım bende havalar da güzel gidiyor, bı parka bahçeye çıkarım oglusumla bol bol yürürüz artık, cidden bir haftada iki buçuk kilo ne demek kilo değil bu yani
Benim elde kolda yokta şimdilik ayaklarımda bı tık var, yine de var işte, oğlumda da balon gibi olmuştum da doğumdan sonra hemen bi beş kilo veriliyor, sonra da bikac haftada 8-10kilo arasında çok rahat gidiyor hele emzirirsen, acayip kalori yaktırıyor, ona güveniyorum yine de çok almak istemiyorum ekmeğe falan abanmiyorum.tatli zaten yemem yine de kilo artışı var, ödeme bağlayıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorumSizde el ayak şişmeler başladı bir de, ödem kesinlikle ya bende şişme pek yok yüzük hafif sıkıyor şimdilik. Alırsak da veririz bir şekilde ya olsun sağlıklı olalım da bebişlerimizle
Sol bosluktan mı bahsediyorsun benim sürekli bı ağrım var ama kasıkta ve yatarken de boşlukta olan bı ağrı sordum bugün, rutin gebelik ağrıları dedi bı sıkıntı yokmuşKızlar bir sorum olacak size sol tarafımda böbreğin olduğu yerde bi baskı hissi var sürekli özellikle yatarken geçmiyor bunu yaşayan var mı ?
Canım rabbim arkadaşına ve bebeğine şifa versin inşallah çok üzüldüm güzel haberlerini alacağızTedbiren koruyucu antibiyotik tedavisi başlamışlar. Çünkü belli ki bi bi delik yada yırtık var ve buna bağlı enfeksiyon oluşması yüksek ihtimal.
Bir hafta kadar tedavi ile bebeği takip edeceğiz.Bir ihtimal kapanabilir o delik ama şu an risk var demişler.
Hayır vermedim. Buraya da cevap yazan arkadaşlar oldu, sağolsun. Eşimle aynı fikirdeydiler. Ne olur ne olmaz diye göndermedim.
Çoğumuz detaylı ultrasona girdik . Bol su ve çikolata yada kahve çikolata. Bebek hareketli olsun diye inş güzel gecerse bizleride haberdar edersin22+5 im Aranızda detyli ultrasona giren varmı 1-2 güne girecem de çok bilgim yok beni ne bekliyor kesin yapmam gereken şeyler var mı mesela detayliya girmeden önce biri anlatablrmi
Dün alıntı yapmıştım ama ancak yazabiliyorum. Kasık ağrısı var, bacak köklerinden vajinaya doğru olan kemiklerde ağrı var (sol bacağımı kaldıramıyorum ve yatakta dönemiyorum), kalçadan bacağa yayılan ve yürürken bir anda takılıp kalmama sebep olan ağrı var, sırt ağrısı var, bütün kemiklerim kütür kütür ses çıkarıyor hattaAmiin inşallahhapşırırken ufak ufak oluyordu Evet benim de ama hani çok ağrımadığı için iki masaj yapıyordum rahatlatıyordu Bu gerçekten bıçak sokmuş gibi oldu o yüzden çok korktum ben de artık hareket ederken babaanne modundayım yavaş yavaş
Tiroid konusunda kafam hâlâ çok karışık. İlk ay 3.14 çıkınca ilaca başlattılar. Her ay kontrole gidiyorum 0.5 ve 1 arasında gidip geliyor artık. Ne kadar kullanacağım diyorum doğum yaptıktan 1 ay sonra bırakacaksın diyor doktor. Ama her ay kontrole çağırıyor. İlaç kullanırken artmaz zaten heralde birdaha. Neden her ay gidip kan vermem gerekiyor anlamıyorum. İlaç yazamıyor çünkü bir kutuda 50 tane ilaç var, 30 günde bir kontrole gidiyorum. İlk ay almaya kalksam eczanedekiler 20 tane ilacınız var veremeyiz diyorlar, 2. Ayı beklesem 10 gün ilaçsız kalıyorum. Sürekli hastaneye gidip uğraşamam ya, bu ay parayla alıcam ilacı muhtemelen.Tiroit ile ilgili bir açıklama düştü önüme denemekten zarar gelmez gibi geldi
@lady peacock arkadaşına acil şifalar diliyorum, Allah bebeği anasına babasına bağışlasın
Oruç tutanların oruçları kabul olsun bravo kızlar ben 5 öğün yiyorum iftarda en çok acıkan ben oluyorum hiç güvenemiyorum
Benimde bugün perinatolog kontrolüm var lütfi kırlarda , dualarınızı güzel dileklerinizi eksik etmeyin lütfen
Alışverişler başlamış ben daha yeni hamile olduğumu kabul ediyorumbeli lastikli şimdi ve sonrasondada giymek için etek arıyorum ama hep karşıma Instagramdan düşüyor ordanda güvenip alamıyorum etek alamadan doğuma gidicem
Yatmayınca hissetmek zorlaşıyor. Eğer tüm gün aktif olduysam akşamları yatıp hareket dinliyorum. Ama ne zaman ne kadar uyuyacakları belli olmadığı için hissedememen normal. Bazen saatlerce ve hatta akşama kadar sürekli uyanık, bazen saatlerce hareket etmiyor. Uyuduğu zamana denk gelmişsindir, çikolata yiyip kahve içip uyandırmanın zamanı gelmiş demektirÇalıştığım için uzanmaya fırsat yokama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
Oyuncağı vermemen iyi olmuş, inşallah bebişi sağlıkla zamanında dünyaya gelir de ördüğün bu güzel oyuncakla bize bebişin fotoğrafını da atmak nasip olurTedbiren koruyucu antibiyotik tedavisi başlamışlar. Çünkü belli ki bi bi delik yada yırtık var ve buna bağlı enfeksiyon oluşması yüksek ihtimal.
Bir hafta kadar tedavi ile bebeği takip edeceğiz.Bir ihtimal kapanabilir o delik ama şu an risk var demişler.
Hayır vermedim. Buraya da cevap yazan arkadaşlar oldu, sağolsun. Eşimle aynı fikirdeydiler. Ne olur ne olmaz diye göndermedim.
Olmazsa olmaz değil tabiki. Ama ben park yatağı yatak odama koydum yeni doğduğunda salonda gündüzleri yanımızda yatarken o minik beşikte yatırıyordum yatak odasına götürmüyordum. Ama olmadaydı koltuğun üstüne yatırırdım problem olmazdı tabikiAynen öyle var onda başkasında var ise bende düşünüyorum çok güzel düşünülmüş bir özellik çünkü.
nasıl canım sonuçlar
öyle mi dersiniz olur ise öyle yaparız çünkü reflü yatağı kusmayı önemli ölçüde azaltıyor.
Canım verdin mi bilmiyorum ama arkadaşında aklım çok kaldı nasıl oldu kadın ?
ben de çok şiddetli var o yüzden endişeliyim canım öyle diyor isen havlu koyarız olur bitertek anlamadığım o setteki küçük beşikti sizce gerekli bi şey mi ? 3 ay kullandım diyorsunuz
kaçıncı haftasında arkadaşın? Aynı durum ilk hamileliğimde benim de başıma geldi 28. Haftada. 2 kez yattım hastaneye antibiyotik tedavisi için. 33. Haftadan sonra 2 günde bir serum alıyordum su sızıntım arttığı için 35 e kadar öyle tuttum hiç kalkmıyordum wc dışında.Günaydın. Sabahı zor ettim
Arkadaşla yazıştım şimdi. Hamileliğin başından beri hiç lekelenme kanama yaşamadı. Ama on gündür kanamam vardı, dr takibindeydim dedi.
Kanamayla birlikte suyu da sızıntı şeklinde geliyormuş.Yatış vermişler. Duruma göre bir haftaya kadar damardan antibiyotik tedavisi, ultrasonla bebek ve suyun takibi yapılacakmış.
İns tedavi ise yarar. Bi sıkıntı olmadan evine gelir.
Yok sol böbrek ve arka kısımSol bosluktan mı bahsediyorsun benim sürekli bı ağrım var ama kasıkta ve yatarken de boşlukta olan bı ağrı sordum bugün, rutin gebelik ağrıları dedi bı sıkıntı yokmuş
Anladım canım tamam bende bakıyorum arada 2 bin fark var değer mi diye tecrübeli annelere sormak istedimOlmazsa olmaz değil tabiki. Ama ben park yatağı yatak odama koydum yeni doğduğunda salonda gündüzleri yanımızda yatarken o minik beşikte yatırıyordum yatak odasına götürmüyordum. Ama olmadaydı koltuğun üstüne yatırırdım problem olmazdı tabikiben alırken bu full set ile beşiksiz olan aynı fiyattı geçen sene o yüzden bunu almıştım ama alt açmayı ben hiiiç kullanmadım bilmiyorum kullanan var mı
kaçıncı haftasında arkadaşın? Aynı durum ilk hamileliğimde benim de başıma geldi 28. Haftada. 2 kez yattım hastaneye antibiyotik tedavisi için. 33. Haftadan sonra 2 günde bir serum alıyordum su sızıntım arttığı için 35 e kadar öyle tuttum hiç kalkmıyordum wc dışında.
Korkma sağ sağlim alacak bebeğini arkadaşın kucağına Allahın İzni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?