Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Detaylı ultrasona girecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle Reflü yatağına gelecek olursak biz almıştık kızıma e bebekten altında kemeri vardı hiç kaymadı rahat rahat yattı. Emdikten sonra kusma açısından da iyi oluyor kustu genzine kaçtı derdi olmuyor sigmayana kadar da yatırdık çok da iyi oldu. Beşiğin içine koymuştuk çok kullanisliydi. Gün içinde evin her tarafında kullandım bebeği üstünde gezdirdim durdum hiç sıkıntı olmadı. Linkini birakabilirsem bırakayım buraya ilgilenen arkadaşlar bakar

Elele aldim kalkmiyor reflu yatagi gibi bir ozelligi yok ama altina yastik koyup eğim verebilirsin

Çoook teşekkürler! Tilya Çerkes ismi, ben de düşünüyorum bebeğime bu ismi bazen.

Magnezyum iyi geliyor. Benim de belim çok tutuluyor hınk diye kalıyordum. Bir nebze iyiyim gibi

Bugun Bi arkadasım da krem icin basla filan dedi cok zorlanırsn dedi bana ama gümüş kapaklar daha pratik degil mi pek bilgim de yok ama aşırı işe yaradığını duydum kremsiz iyi olmaz mı deneyenler varmı

Bugun Bi arkadasım da krem icin basla filan dedi cok zorlanırsn dedi bana ama gümüş kapaklar daha pratik degil mi pek bilgim de yok ama aşırı işe yaradığını duydum kremsiz iyi olmaz mı deneyenler varmı
Kapak falan bana kullanışlı gelmiyor denersin ama kapak sürtünmeyi falan min.tutmak için mantıklı, o alışma sürecindeki acı catlaklar falan kremsiz iflah olmuyor, sonradan al istersen diyeceğim ama o acıyı çekmene değmez inan at cantanda bulunsun

Çalıştığım için uzanmaya fırsat yok ama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
Bu haftalarda yoğun hareket olmaz, ayaktayken de hissetmen çok zor aksmalari tatlı ekşi ye öyle uzan hissettirir, merak etme bende yirmiden sonra ara ara duymaya başladım, şimdi 24teyim anca yatarken otururken arada hissediyorum öyle sürekli bı durumu yok 28den sonra takip ederiz inşallah hareketleri

Ayy saol canım içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…