- 27 Ekim 2023
- 2.428
- 3.325
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.481
Hepimiz öyleyiz hepimiz ben bugün gideceğim yine bakalım inşallah içim rahat dönerimBebiş sağlıklı olsun da ağrılara razıyım . Ayda 1 kontrole gittiğimiz için ultrasonla bebişi görmeden içim rahat etmiyor
Amin inşallah canım güzel haberlerle gelHepimiz öyleyiz hepimiz ben bugün gideceğim yine bakalım inşallah içim rahat dönerim
Elele aldim kalkmiyor reflu yatagi gibi bir ozelligi yok ama altina yastik koyup eğim verebilirsinKızlar bu park yatak almayı düşünenler elelenin 6in1 i güzel duruyor bu park yataklar peki reflü yatağı olabiliyor mu bi tarafımı kaldırınca oluyor falan diyorlardı da oluyor mu acaba park yatak alanlar başka hani markaları aldı bir tane de yoyko gördüm
Çoook teşekkürler! Tilya Çerkes ismi, ben de düşünüyorum bebeğime bu ismi bazen.1) katlanabilen park beşik yatakları var canım. Hatta bazen park yatağın yanında hediye veriyorlar. Biz seyahatlere onu da götürdük. Bebek yatağına en başından alışırsa çok iyi oluyor 70x110 bizimki 3.5 yaş hala onda yatıyor, bir yere gidince de hiç sorun yaşamıyoruz uyku konusunda.
2) ben 2 yıl emzirdim bastan itibaren hiç ihtiyacım olmadı, hemen almak mantıklı mı bilmiyorum o yüzden. Ben doğumdan önce elektrikli tekli lansinoh almıştım bu arada ama gerek olmadı. Bir kere merakımdan denedim onda da hem canım yandı hem sagamadim niyeyse :) beceremedim
3) doğum sonrası topuk kanı işitme testi vs için taburcu olmadan bilgi veriyorlar, sağlıklı cocuk izlemi için bence bir pediatrist edinmekte fayda var. Rutin aşıları dogumla başlıyor 1.ayda tekrar aile hekimliginde devam ediliyor. Asi kartı veriyorlar zaten sonrasında ona uygun devam ediyorsun. Boy kilo baş çevresi vs. Ölçümü de yapılıyor.Özel aşılar için cocuk dr.ları yine yönlendirme yapıyor. Bizim aile hekimliği çok da ilgili değildi açıkçası.
Bi de sosyal medyada Osman gönülal diye bi dr takip ediyordum o da baya yardımcı oluyor
Magnezyum iyi geliyor. Benim de belim çok tutuluyor hınk diye kalıyordum. Bir nebze iyiyim gibiKızlar iki gündür çok ciddi bir sırt ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafda daha fazla ne yapabilirim hiç bilmiyorum masa başı çalışıyorum arada kalkıp yürüyorum ayağa kalktığım oluyor ama ağrıyı geçiremiyorum
Bugun Bi arkadasım da krem icin basla filan dedi cok zorlanırsn dedi bana ama gümüş kapaklar daha pratik degil mi pek bilgim de yok ama aşırı işe yaradığını duydum kremsiz iyi olmaz mı deneyenler varmıLansinoh çok iyi geliyor kızlar son haftalarda sürmeye başlayın bence, ben başlayacağım, oğlumda acıdan ağlaya ağlaya nasıl emzirdim, baygınlık geçirirdim acısından, lansinoh çok iyi geliyor anında rahatlatıyor küçük bı tüpü uzun süre gidiyor, emmeye alışana kadar ki süreçte acılı oluyor sonra alışıyor da alisna kadar lansinohu tek geçerim, yıkamaya da gerek kalmıyor direkt emziriliyor
Kontrol icin mi canımHepimiz öyleyiz hepimiz ben bugün gideceğim yine bakalım inşallah içim rahat dönerim
Kapak falan bana kullanışlı gelmiyor denersin ama kapak sürtünmeyi falan min.tutmak için mantıklı, o alışma sürecindeki acı catlaklar falan kremsiz iflah olmuyor, sonradan al istersen diyeceğim ama o acıyı çekmene değmez inan at cantanda bulunsunBugun Bi arkadasım da krem icin basla filan dedi cok zorlanırsn dedi bana ama gümüş kapaklar daha pratik degil mi pek bilgim de yok ama aşırı işe yaradığını duydum kremsiz iyi olmaz mı deneyenler varmı
Evet ya şu kanama alanı meselesi hala iki haftada bir gidiyorumKontrol icin mi canım
Güzel haberlerle dönersin inşEvet ya şu kanama alanı meselesi hala iki haftada bir gidiyorum
Tatlı ekşi birşeyler ye biraz uzan on dk sonra bı tepki alırsın inşallahselam kızlarr nasılsınız. benim bebiş 20 haftalık oldu arada minik hareket hissediyordum ama bir kaç gündür hissetmiyorum ya normal mi acaba
Çalıştığım için uzanmaya fırsat yokTatlı ekşi birşeyler ye biraz uzan on dk sonra bı tepki alırsın inşallah
Bu haftalarda yoğun hareket olmaz, ayaktayken de hissetmen çok zor aksmalari tatlı ekşi ye öyle uzan hissettirir, merak etme bende yirmiden sonra ara ara duymaya başladım, şimdi 24teyim anca yatarken otururken arada hissediyorum öyle sürekli bı durumu yok 28den sonra takip ederiz inşallah hareketleriÇalıştığım için uzanmaya fırsat yokama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
Ayy saol canım içim rahatladıBu haftalarda yoğun hareket olmaz, ayaktayken de hissetmen çok zor aksmalari tatlı ekşi ye öyle uzan hissettirir, merak etme bende yirmiden sonra ara ara duymaya başladım, şimdi 24teyim anca yatarken otururken arada hissediyorum öyle sürekli bı durumu yok 28den sonra takip ederiz inşallah hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?