Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Ayyyy nasıl sevindim senin adına çok şükür

Beni de hep kabız yapıyor en son kan ile karşılaştım dıskıda şimdi de mukus gideceğim genel cerrahiye kan ilaçları bana yaramıyor inş bi yer yoktur kadına yüz kere yalvardım serum olarak alayım diye hep kaçti gıdık oldum şimdi bende en iyisi damar boşver her gün çekiyorum bende hem mide hem bağırsak

Anladım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey olmadan gelecek bebeğin kucağına sapasağlam gerçekten hiç bilmiyordum ve şuan senden öğrendim ne olduğunu. Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Stresini de çok iyi anlıyorum işin ucunda evlat var kolay değil ama inşallah dualarımızla güzelce kavusacaksin evladına
Canım benim artık bir an önce geçer gider inşallah. Stres stres yorulmakta o kadar haklısın ki. Yaptirsan da yaptırmasan da ben evladını sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun inşallah vakti gelince sağlıkla gelsin minik paşam
Kızlar isim düşünmeye başladınız mı
Biz Eda diye düşündük ama değiştirir miyiz bilmiyorum, sanmıyorum siz düşündünüz mü eşinle

Detaylı ultrason için devlette perinatolojiye antenatal tarama ya giden yada bi bilgisi olan yazabilir mi çok acil

Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım p. Tesiye randevu aldım dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek haberleşiriz olmadı ben İstanbul dayım Vadistanbul daki liv Hospital de doktorum sen

Detaylı ultrason için devlette perinatolojiye antenatal tarama ya giden yada bi bilgisi olan yazabilir mi çok acil
Canım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg için
çam sakuradan aldım gitmedim hala pazartesi randevum var
Antenatal tarama için alan arkadaşlarım var mı bilmiyorum

Son düzenleme:
Hehehhehe evet seğirmesi gibi bi anda pıt atma sonra sonra küt sesine dönüşüyor:) artık net hissedersiniz bu haftalardan sonra

Canım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg için
çam sakuradan aldım
Antenatal için alan arkadaşlarım var mı bilmiyorum
Sen ne zaman gideceksin canım doktor ismin nedir bende çam sakuraya gittim arkadaş sormuş ama ben antenatal bilmiyorum yorum yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…