- 10 Aralık 2017
- 1.118
- 2.492
- 133
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.121
Ayyyy nasıl sevindim senin adına çok şükürKızlar selam doktoruma gittim. Çok şükür o beyindeki yapı falan oluşmuşdiyo ki niye anksiyeteye girdin dedim böyle böyle siz o yapı oluşmamış demiştiniz dedim. Ben onu hani her şeyin zamanı var mesela 20 haftadan sonra detaylı yapmamız lazım o zamana her şey anca oluşur manasında söylemiştim dedi. Aklında ne varsa hepsini cevaplayacağım sen hiç merak etme dedi. Sağolsun çok rahatlattı. Plesentayı falan sormayı unuttum ben, eşim sordu. Artık rahim ağzından çekilmiş. Yukarı çıkmaya başlamış hareketli dedi. Yakında tamamen çıkar dedi. Çok şükür detaylıyı daha rahat bekleyebilirim artık bi de sürekli burnum kanıyordu günde 4 kere falana çıkmıştı. KBB ye gittim çok alerjiksin ondan dedi. Nazal nem diye bi şey verdi bi de burun spreyi. Şimdilik durumlar bunlar
Beni de hep kabız yapıyor en son kan ile karşılaştım dıskıda şimdi de mukus gideceğim genel cerrahiye kan ilaçları bana yaramıyor inş bi yer yoktur kadına yüz kere yalvardım serum olarak alayım diye hep kaçti gıdık oldum şimdi bende en iyisi damar boşver her gün çekiyorum bende hem mide hem bağırsakKızlar bu alt karın ağrısı sürekli oluyor bende idrar yolları temiz idrar kültürüde temiz ama sürekli çekiyorum özellikle son bir aydır çok yoğun korkuyorum açıkçası sizlerde aynı sorun varmı birde ferritinim çok düşük gebeliğin başında 10 Muş şimdi 6 ki ben bebeği öğrendiğmden beri kan ilacını kullanıyorum bugün Dr. Sordum damar yoluyla alsam dedim belki daha etkili olur oda olur dedi ilaç yeterli gelmiyor belkide dedi sizlerde durum nasıl
Valla bende geçende aynısını yaşadım dedim aha gidiyorum ama gitmedimKızlar 4-5 saattir derin nefes aldıkca kalbimde agrı oluyor derin nefes alamıyorum agrı gibi de tarif edemiyorum açıkcası bazen olurdu sızlama filan ama epey uzun sürdü normal mi acabaaa
Hamilenin derdinden hamile anlarmış :)Valla bende geçende aynısını yaşadım dedim aha gidiyorum ama gitmedim
Anladım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey olmadan gelecek bebeğin kucağına sapasağlamAmniyotik bantı çoğu kişi bilmiyor genelde kürtaj ya da düşük yapan gebelerde oluyormuş ama ben ilk gebelik olmasına rağmen yapısal olarak da olabilen ve maalesef bebeğin eli kolu ya da herhangi organı o banta yapışırsa uzuv kaybı olabiliyormuş. Hatta daha kötü ihtimali de var/ O ihtimali düşünmek istemiyorum baya stresli bir süreçteyiz o yüzden
Canım benim artık bir an önce geçer gider inşallah. Stres stres yorulmakta o kadar haklısın ki. Yaptirsan da yaptırmasan da ben evladını sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun inşallah vakti gelince sağlıkla gelsin minik paşamkızlar selam günaydın kadınlar gününüz kutlu olsun
perşembe günü detaylı ultrasona gittim böbreklerdeki büyüme var hala ve suyum yine fazla çıktı hemen yarın gel şeker yüklemesi yapalım dediler dünde şeker yüklemesi yaptırdım orda bekleyemedim akşama kadar sonuc çıkınca dr uma gösterdim gayet iyi dedi ende sordum neden olabilir başa diye şu an bir cevap yok.
cvs ve microarray temiz çıktı biliyorsunuz o gün çam sakuraya gittiğimizde wes testi yaptırabilirsiniz ama devlet karşılamıyor dediler çam sakuranın önerdiği yerden fiyat aldım 22 bin diyorartık test sonucu beklemekten psikolojim bozuldu ama kafamıda sürekli karıştırıyorlar.
şeker yüklemesi ileri haftalarda da yapılabiliyormuş ama teşhis koyup hemen önlem alabilmek için 24. haftada yaptırmayı tavsiye ettiklerini söylediler.
tetanoz aşısı için sağlık ocağındaki hemşireye sordum henüz cevap vermedi bakalım ne diyecek.
Biz Eda diye düşündük ama değiştirir miyiz bilmiyorum, sanmıyorumKızlar isim düşünmeye başladınız mı
Birkac isim var aklımızda :) herkes ismiyle hitap ediyor cogu alışverişi tamamlamış ben ne isimde netim nede alısveriş yapmıstım yeni yeni basladım benKızlar isim düşünmeye başladınız mı
İsim işi gerçekten çok zorKızlar isim düşünmeye başladınız mı
Mevcut çatlakları da hafifletiyormuş diye duydumBenim maşallah ilk çocuktan kalma haritalar var çatlamayan tek bir yerim yok göbekte . Bunda da sürüyorum eczaneden birşey aldım bari kaşıntım olmasın diye :)))
Nedir oMevcut çatlakları da hafifletiyormuş diye duydum
Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene amin inşallahKızlar detaylı ultrasonu da atlattım binlerce şükürAllahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada, Kanz travel sistem bebek arabasını alan kullanan veya duyan var mı, benim içime sindi galiba onu alacağım
Çok geçmiş olsun canım p. Tesiye randevu aldım dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek haberleşiriz olmadı ben İstanbul dayım Vadistanbul daki liv Hospital de doktorum senBeni de hep kabız yapıyor en son kan ile karşılaştım dıskıda şimdi de mukus gideceğim genel cerrahiye kan ilaçları bana yaramıyor inş bi yer yoktur kadına yüz kere yalvardım serum olarak alayım diye hep kaçti gıdık oldum şimdi bende en iyisi damar boşver her gün çekiyorum bende hem mide hem bağırsak
Canım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg içinDetaylı ultrason için devlette perinatolojiye antenatal tarama ya giden yada bi bilgisi olan yazabilir mi çok acil
Hehehhehe evet seğirmesi gibi bi anda pıt atma sonra sonra küt sesine dönüşüyor:) artık net hissedersiniz bu haftalardan sonraKızlar selam kasıkta damarda pıt pıt atma mı desem seğirme mi desem öyle bişey yaşıyorum ama baya kasıkta yani aşağı tarafta. Bu bebek hareketi midir? İlk hamilelik olduğu için ne yaşıcağımı da bilmiyorum
Sen ne zaman gideceksin canım doktor ismin nedir bende çam sakuraya gittim arkadaş sormuş ama ben antenatal bilmiyorum yorum yapamadımCanım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg için
çam sakuradan aldım
Antenatal için alan arkadaşlarım var mı bilmiyorum
Pazartesi günü gideceğim inşallah canım az kaldı biraz heyecan stres varSen ne zaman gideceksin canım doktor ismin nedir bende çam sakuraya gittim arkadaş sormuş ama ben antenatal bilmiyorum yorum yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?