- 21 Ekim 2024
- 772
- 714
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.141
Güzel haberler alacaksın hic stres yapma bende o doktora gittim perşembe günü hamdolsun birşey cıkmadıPazartesi günü gideceğim inşallah canım az kaldı biraz heyecan stres var
Doktor ismi ışıl turan bakırcı
Ayyy inşallah canım benimGüzel haberler alacaksın hic stres yapma bende o doktora gittim perşembe günü hamdolsun birşey cıkmadı
Işıl ismini görünce ben bayan zannetmiştim:)
Asistan da degildi yani 45 yaşında bi doktor:) güzel geçer inş haberlerini bekliyoruzAyyy inşallah canım benim
Hahah bende öyle düşünüyordum sen söylemeyene kadar
Aminnn canımAsistan da degildi yani 45 yaşında bi doktor:) güzel geçer inş haberlerini bekliyoruz
Bebiş göbek deliğinin biraz altında ama seğirme neden kasıkta oluyor kiHehehhehe evet seğirmesi gibi bi anda pıt atma sonra sonra küt sesine dönüşüyor:) artık net hissedersiniz bu haftalardan sonra
Bebeği kasıktan itibaren hissedersiniz hareketlerini zaten kalp atışı gibi pıt sesi gibi değirme gibi bende Bi bakıyorum saniyelik karnımda orda burda :)Bebiş göbek deliğinin biraz altında ama seğirme neden kasıkta oluyor ki
Selam , bende 2 gün önce gittim detaylıda aynı sorunu söyledi böbrekte genişleme olduğunu sonra kendi doktoruma gittim iyice baktı 1 cmlik kadar olduğunu bunun çok endişe edilecek bi sorun olmadığını 2 haftada bir takipte olalım dedi. Aynı şey ablamın oğlunda da varmış bu arada ve doğunca düzeliyormuş ki şuan 6 yaşındakızlar selam günaydın kadınlar gününüz kutlu olsun
perşembe günü detaylı ultrasona gittim böbreklerdeki büyüme var hala ve suyum yine fazla çıktı hemen yarın gel şeker yüklemesi yapalım dediler dünde şeker yüklemesi yaptırdım orda bekleyemedim akşama kadar sonuc çıkınca dr uma gösterdim gayet iyi dedi ende sordum neden olabilir başa diye şu an bir cevap yok.
cvs ve microarray temiz çıktı biliyorsunuz o gün çam sakuraya gittiğimizde wes testi yaptırabilirsiniz ama devlet karşılamıyor dediler çam sakuranın önerdiği yerden fiyat aldım 22 bin diyorartık test sonucu beklemekten psikolojim bozuldu ama kafamıda sürekli karıştırıyorlar.
şeker yüklemesi ileri haftalarda da yapılabiliyormuş ama teşhis koyup hemen önlem alabilmek için 24. haftada yaptırmayı tavsiye ettiklerini söylediler.
tetanoz aşısı için sağlık ocağındaki hemşireye sordum henüz cevap vermedi bakalım ne diyecek.
Merhaba, doktorunuz kim acaba?Çok geçmiş olsun canım p. Tesiye randevu aldım dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek haberleşiriz olmadı ben İstanbul dayım Vadistanbul daki liv Hospital de doktorum sen
Detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yine de yapıyorlar miCanım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg için
çam sakuradan aldım gitmedim hala pazartesi randevum var
Antenatal tarama için alan arkadaşlarım var mı bilmiyorum
Hadi bakalım inşallah oradan ikimizde güzel haberlerle çıkalımAllah nasip ederse pzrt bende ordayımsanırım peşpeşe randevumuz seninle.
Perinatoloji den randevu baktığımda sadece riskli gecelere bakılmaktadır yazıyordu beni deDetaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yine de yapıyorlar mi
Detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yine de yapıyorlar mi
aryakusum doğru hatırlıyor biz yaptırdık cam ve sakurada yapılmaz yazıyor ama yapılıyor, yoğunluktan öyle yazıyormus, ben ikiliyide orada yaptırdım yapılmaz yazıyordu, detaylida da aynı şey yazıyordu ama yapıldı, derdimi anlatmaya bile gerek kalmadı girince, ikili icin mı geldin dedi sonraki gittigimde detaylı haftamız gelmiş deyip aldı, problem olmadı yani essanli da benden sonraki hafta gitti oda yaptırdı, kafan rahat gidebilirsin bakiyorlar
Perinatoloji den randevu baktığımda sadece riskli gecelere bakılmaktadır yazıyordu beni deVaalbara arkadaşım yönlendirdi sağolsun:) o şekilde randevu aldım direk aldılar. Hicbir sorun yaşamadım
Kızlar çok teşekkür ederim Ümraniye eğitim araştırma hastanesine randevu al dedi doktorum oraya aldım orda da aynı şey yazıyor demek ki hepsine her hastsnede aynı yazıyor
Bu hamileliğimde ben de öyleyim ayakkabılarımı giyemez oldum yeni ayakkabı aldım birkaç güne o da sıkmaya başladıEllerim öyle şişşşş. Açıp kapatırken sanki kaslarıma hükmedemiyorum.
Ayaklarım şiş. Her zaman giydiğim ayakkabıları giymek eziyet. Girmiyor ayağıma.
37den 39a çıkmistim bendeBu hamileliğimde ben de öyleyim ayakkabılarımı giyemez oldum yeni ayakkabı aldım birkaç güne o da sıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?