Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Pazartesi günü gideceğim inşallah canım az kaldı biraz heyecan stres var
Doktor ismi ışıl turan bakırcı
Güzel haberler alacaksın hic stres yapma bende o doktora gittim perşembe günü hamdolsun birşey cıkmadı
Işıl ismini görünce ben bayan zannetmiştim:)

Selam , bende 2 gün önce gittim detaylıda aynı sorunu söyledi böbrekte genişleme olduğunu sonra kendi doktoruma gittim iyice baktı 1 cmlik kadar olduğunu bunun çok endişe edilecek bi sorun olmadığını 2 haftada bir takipte olalım dedi. Aynı şey ablamın oğlunda da varmış bu arada ve doğunca düzeliyormuş ki şuan 6 yaşında erkek çocuklarda bu nerdeyse normalmiş çok endişeye gerek yok dedi ve kalbinde de parlama olduğunu söyledi. Bu mesela detaylıda bile çıkmamıştı doktorum iyice bakarak buldu. Endişeliyim evet ama yine de çok önemli sorun değil ilerleme devam etmedikçe hatta googleda bile pek bilgi yok bu konularda . Genelde genetik ve doğumda düzelir dedi daha sık takip ve bebeğin hareketlerinde bi azalma olursa kanama vs olursa ozmn endişenlenmeye başlarız dedi. Fetal dna yaptırmıştın sanırım değil mi? Orda %99 doğru sonuç veriyormuş zaten dedi ama şuan emin olmak için amniyo sentez yaptırabiliriz ancak o da %99.8 doğru sonuç verir dedi.
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse ama yapabileceğimiz en iyi şey şuan sakin olmak ve iyiyi düşünüp iyi olmasını dilemek umarım bir an önce güzel haberlerle gelirsin

Çok geçmiş olsun canım p. Tesiye randevu aldım dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek haberleşiriz olmadı ben İstanbul dayım Vadistanbul daki liv Hospital de doktorum sen
Merhaba, doktorunuz kim acaba?
Vadi İstanbul ve Ulus’taki doktorları araştırıyorum ben de doğum için bir süredir..
Memnun musunuz?

özellikle ilk bebeği olanlar kıyafet için biraz heves ediyor insan ama tavsiyem almayın hem sona doğru çok geliyor her duyan bir zıbın bir tulum alıyor hemde çok hızlı büyüdükleri için çoğu giyilmeden kalıyor.
Temmuz bebeleri olacak, ilk kızım mayıs sonuydu 2-3 hafta birşey giydi sonrası zıbınla geçti
Tavsiyem müslin almanız yada yaptırmanız . Annem kumaşçıdan müslin kestirip kenarlarını işliyor ve herşeyde kullanılıyor uyurken üstüne ört , banyodan sonra önce ona kurulayıp sonra havluya alıyorduk, denizden sonra , biyerde koltuğa koyacaksam fln fln.
Ateş ölçer evlerin olmazı , ebebekteki alt açma sergileri , pamuk (ikiye kesiyordum), pişik kremi, nemlendirici almanızı stok yapmanızı öneririm.

Kendim içinde önü full düğmeli pijama takımları almıştım bir tanede sabahlık çok rahat etmiştim. Özellikle lohusa takımı almadım.
Birde elim ayağım olan emzirme atletleri , sütyen çok kullanamadım sırtın üşür atletsiz gezme gaz yapar lafları bizim evde hiç bitmiyordu

Grip olanlara çok geçmiş olsun ben salgın artık bitmiştir diyordum kafam rahattı ama daha bitmemiş sanırım
Evde de eşim bağırsak enfeksiyonu geçiyor
dün o hasta , kızım oyun istiyor , ev düzen ve yemek bekliyor.. biraz zorlu bir gündü Allah beterinden korusun dedim.

Canım devlette benim aldığım randevu perinatolojiden detaylı usg için
çam sakuradan aldım gitmedim hala pazartesi randevum var
Antenatal tarama için alan arkadaşlarım var mı bilmiyorum
Detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yine de yapıyorlar mi

Detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor yine de yapıyorlar mi
aryakusum doğru hatırlıyor biz yaptırdık cam ve sakurada yapılmaz yazıyor ama yapılıyor, yoğunluktan öyle yazıyormus, ben ikiliyide orada yaptırdım yapılmaz yazıyordu, detaylida da aynı şey yazıyordu ama yapıldı, derdimi anlatmaya bile gerek kalmadı girince, ikili icin mı geldin dedi sonraki gittigimde detaylı haftamız gelmiş deyip aldı, problem olmadı yani essanli da benden sonraki hafta gitti oda yaptırdı, kafan rahat gidebilirsin bakiyorlar

Perinatoloji den randevu baktığımda sadece riskli gecelere bakılmaktadır yazıyordu beni de Vaalbara arkadaşım yönlendirdi sağolsun:) o şekilde randevu aldım direk aldılar. Hicbir sorun yaşamadım
Evet canım yapıyorlar öyle yazıyorlarmış yoğunluktan dolayı
Vaalbara ve essanli da gitmişti oraya almışlar zaten içeriye
Varsa randevu al sende bekleme istersen
Kızlar çok teşekkür ederim Ümraniye eğitim araştırma hastanesine randevu al dedi doktorum oraya aldım orda da aynı şey yazıyor demek ki hepsine her hastsnede aynı yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…