- 8 Kasım 2024
- 415
- 758
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.181
Yaa bende ellerden çok bacaklarda fazla ca şişme görüyorum çorap giydiğim zaman uzun süre sonra bir çıkarıyorum iz olan kısmın yukarısı şişmiş durumdaEllerim öyle şişşşş. Açıp kapatırken sanki kaslarıma hükmedemiyorum.
Ayaklarım şiş. Her zaman giydiğim ayakkabıları giymek eziyet. Girmiyor ayağıma.
Bacaklarını yükseğe uzatıp dinlen sık sık, bileklerini sıkan corapta giyme bol su içmeye devamYaa bende ellerden çok bacaklarda fazla ca şişme görüyorum çorap giydiğim zaman uzun süre sonra bir çıkarıyorum iz olan kısmın yukarısı şişmiş durumdahala yüzüğümü çıkarmadım bu biraz beni mutlu ediyor ellerimde şiş olmaması zaten normalde de ellerim tombiş küçük yapıya sahip hele birde şişerse düşünemiyorum
Doona'nın boyu ve kullanım süresi kısa geldiği için biz eledik. Cybexte de eezy s twist 2 baktık çok hafif travel değil kabin boy fakat tekerlekleri iyiydi. Maxi cosiye hiç bakmadık bir fikrim yok o yüzdenBebek arabasi olarak Doona, Maxi Cosi ve Cybex kullanan var mı ilk çocuklarında?
Travel sistem kullanamıyoruz, apartmanın en üst katında oturuyoruz ve asansörsüzüz. Taşımam mümkün değil hem bebek hem arabayı. Apartman girişinde de bırakılmıyor.
Kabin boylarda da tekerler çok ufak, berbat bir yerde oturuyoruz.
Bebek arabası konusu biraz kafa karıştırdı.
Bu Doona çok pratik ve hafir gibi..
Ayy su işi beni çok zorluyorBacaklarını yükseğe uzatıp dinlen sık sık, bileklerini sıkan corapta giyme bol su içmeye devam
Ayyyy ben bi bakayım :) sağolasınKızlar özellikle doğum korkusu olanlar bu nefes egzersizi videosunu tavsiye ederim ben epey rahatladım
Çok normal canım bebekler hala göbek deliğinin altında büyüdükçe çıkacaklar yukarıya benimde çok baskı ve ağrı yapıyor hala zamanla hafifleyecek tabi sancı olduğunda bol bol dinlen uzanKızlar merhaba benim bazı zamanlar vajinama aşırı baskı yapıyor ve böyle rahatsızlık hissi veriyor şu an tam tarifleyemiyorum neredeyse 15. Haftadan beri böyle bir his var tam ne olduğunu bilmediğim için tam anlatamıyorum ama baskı hissi ile arada sancı giriyor sizce neden
Lierac jel çatlak onleme ve olan çatlakları bir nebze önlüyormuşNedir o
Doktorum da bana onu tavsiye etti ve yorumlar çok iyiLierac jel çatlak onleme ve olan çatlakları bir nebze önlüyormuş
Çok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorumÇok normal canım bebekler hala göbek deliğinin altında büyüdükçe çıkacaklar yukarıya benimde çok baskı ve ağrı yapıyor hala zamanla hafifleyecek tabi sancı olduğunda bol bol dinlen uzan
Benim ellerim değil ama ayaklarım çok fena. Normalde 38 giyiyorum dün 39 numara ayakkabı önden parmaklarım fırlayacak gibi sığmadıEllerim öyle şişşşş. Açıp kapatırken sanki kaslarıma hükmedemiyorum.
Ayaklarım şiş. Her zaman giydiğim ayakkabıları giymek eziyet. Girmiyor ayağıma.
Benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok akıntım oluyor. Hani regl olduğunuzu sanarsiniz bir ıslaklık hissedersiniz ya o dereceKızlar ya akıntım bugün biraz fazla böyle olan var mı acaba şeffaf kokusuz
Normal. Çoğu zaman hafif ve hamile değiliz gibi hissediyoruz. O baskı ve ağırlık hissi ya ben hamileyimmm baya da şiştim diye kendini gösteriyor. Zaten 1 dk sonra tuvalettesjndjrKızlar merhaba benim bazı zamanlar vajinama aşırı baskı yapıyor ve böyle rahatsızlık hissi veriyor şu an tam tarifleyemiyorum neredeyse 15. Haftadan beri böyle bir his var tam ne olduğunu bilmediğim için tam anlatamıyorum ama baskı hissi ile arada sancı giriyor sizce neden
İlk hamilelikte risk olmuyor dedi doktorÇok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorum
Bende bir yerden okumuştum çatlaklar için aslında genetiğe bağlı ne kadar jel krem vs sürsen de bazılarından olabiliyor bazılarında hiç olmuyor Muş ne kadar doğru bilmiyorum amaDoktorum da bana onu tavsiye etti ve yorumlar çok iyi
Genetik malesef çatlamayanlarda var 4 aydan itibaren çatlayanlarda var sadece aza indirebiliriz benim annem in vucudu vallahi taş gibiydi inş ona benzemişimdir çatlakları yoktu :)Bende bir yerden okumuştum çatlaklar için aslında genetiğe bağlı ne kadar jel krem vs sürsen de bazılarından olabiliyor bazılarında hiç olmuyor Muş ne kadar doğru bilmiyorum ama
Doona için herkes başka bir yorum yapmış kullanım süresi olarak, aklım karıştı.Doona'nın boyu ve kullanım süresi kısa geldiği için biz eledik. Cybexte de eezy s twist 2 baktık çok hafif travel değil kabin boy fakat tekerlekleri iyiydi. Maxi cosiye hiç bakmadık bir fikrim yok o yüzden
Yaa ne güzel maşallahGenetik malesef çatlamayanlarda var 4 aydan itibaren çatlayanlarda var sadece aza indirebiliriz benim annem in vucudu vallahi taş gibiydi inş ona benzemişimdir çatlakları yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?