Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Ellerim öyle şişşşş. Açıp kapatırken sanki kaslarıma hükmedemiyorum.
Ayaklarım şiş. Her zaman giydiğim ayakkabıları giymek eziyet. Girmiyor ayağıma.
Yaa bende ellerden çok bacaklarda fazla ca şişme görüyorum çorap giydiğim zaman uzun süre sonra bir çıkarıyorum iz olan kısmın yukarısı şişmiş durumda hala yüzüğümü çıkarmadım bu biraz beni mutlu ediyor ellerimde şiş olmaması zaten normalde de ellerim tombiş küçük yapıya sahip hele birde şişerse düşünemiyorum

Hanımlar merhabalar :)
Sizden bebek arabası ve beşik tavsiyesi istiyorum
İlk gebeliğim çok araştırıyorum çevremede soruyorum pek karar veremedim
Tavsiye verirseniz çok sevinirim

Bacaklarını yükseğe uzatıp dinlen sık sık, bileklerini sıkan corapta giyme bol su içmeye devam

Bebek arabasi olarak Doona, Maxi Cosi ve Cybex kullanan var mı ilk çocuklarında?
Travel sistem kullanamıyoruz, apartmanın en üst katında oturuyoruz ve asansörsüzüz. Taşımam mümkün değil hem bebek hem arabayı. Apartman girişinde de bırakılmıyor.
Kabin boylarda da tekerler çok ufak, berbat bir yerde oturuyoruz.
Bebek arabası konusu biraz kafa karıştırdı.
Bu Doona çok pratik ve hafir gibi..

Doona'nın boyu ve kullanım süresi kısa geldiği için biz eledik. Cybexte de eezy s twist 2 baktık çok hafif travel değil kabin boy fakat tekerlekleri iyiydi. Maxi cosiye hiç bakmadık bir fikrim yok o yüzden

Çok normal canım bebekler hala göbek deliğinin altında büyüdükçe çıkacaklar yukarıya benimde çok baskı ve ağrı yapıyor hala zamanla hafifleyecek tabi sancı olduğunda bol bol dinlen uzan

Ellerim öyle şişşşş. Açıp kapatırken sanki kaslarıma hükmedemiyorum.
Ayaklarım şiş. Her zaman giydiğim ayakkabıları giymek eziyet. Girmiyor ayağıma.
Benim ellerim değil ama ayaklarım çok fena. Normalde 38 giyiyorum dün 39 numara ayakkabı önden parmaklarım fırlayacak gibi sığmadı bende variste var ondan mı bilmiyorum
Kızlar ya akıntım bugün biraz fazla böyle olan var mı acaba şeffaf kokusuz
Benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok akıntım oluyor. Hani regl olduğunuzu sanarsiniz bir ıslaklık hissedersiniz ya o derece

Normal. Çoğu zaman hafif ve hamile değiliz gibi hissediyoruz. O baskı ve ağırlık hissi ya ben hamileyimmm baya da şiştim diye kendini gösteriyor. Zaten 1 dk sonra tuvalettesjndjr

Bende bir yerden okumuştum çatlaklar için aslında genetiğe bağlı ne kadar jel krem vs sürsen de bazılarından olabiliyor bazılarında hiç olmuyor Muş ne kadar doğru bilmiyorum ama
Genetik malesef çatlamayanlarda var 4 aydan itibaren çatlayanlarda var sadece aza indirebiliriz benim annem in vucudu vallahi taş gibiydi inş ona benzemişimdir çatlakları yoktu :)

Doona'nın boyu ve kullanım süresi kısa geldiği için biz eledik. Cybexte de eezy s twist 2 baktık çok hafif travel değil kabin boy fakat tekerlekleri iyiydi. Maxi cosiye hiç bakmadık bir fikrim yok o yüzden
Doona için herkes başka bir yorum yapmış kullanım süresi olarak, aklım karıştı.
Ana kucağı ve sonrasınra geçeceği oto koltuk için isofix de dert olabilir Doona alırsak aslında.
Cybex eezy twistte sanıyorum çift yön kullanım vardı ama bebeği kaldırıp yön değiştirmek gerekiyordu. Tekrar bir bakayım gidip mağazada, sağ olun.
Maxi Cosi’de ağır ama onun oto koltuk için harika bir isofixi var, aracın dışına çıkıyor. O nedenle bir daha bakacağım.

Genetik malesef çatlamayanlarda var 4 aydan itibaren çatlayanlarda var sadece aza indirebiliriz benim annem in vucudu vallahi taş gibiydi inş ona benzemişimdir çatlakları yoktu :)
Yaa ne güzel maşallah umarım sende çekersin annene
Bizde de annemde ablamlarda var hepsi bende de oldu maalesef
Neyse sağlık olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…