Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Temmuzda taytla pişmez mi bebeler ya , normal pamuklu altı ilk iki üç hafta giyer yenidoğanken sonra aşırı sıcak basarsa body lerle durabilir gibi geliyor bana
Tayt o kadar kalın değil zaten pamuklu gibi ince, eeee tabi aşırı sıcakta zaten giydiremeyiz bir şey ama bulunduğunuz bölge, evin ısısı da önemli 0/3 ay olduğu içinde kullanışlı oluyor. Yaşayıp göreceğiz

Alt karın ağrısı çok normal daha bugün doktorum söyledi rahim büyüyüp yukarı çıktıkça alttaki kaslar geriliyormuş. Ferritin için de ilaç zaten kullanıyormuşsunuz. Onun haricinde ilacı içtikten sonra bol c vitamini almanızı öneririm. Demir ilacı c vitaminiyle beraber emilir ve o zaman aktif hale gelir. Ben mesela mutlaka bi portakal vs. Yiyorum ilaçtan sonra.

Çok şaşırdım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik inşallah sagljkla alırsın kucağına. Amniyotik bant neymiş tam olarak neredeymis bilmediğim için soruyorum. İnşallah bir an önce geçer gider her neyse
O kadar doğru söylemiş ki. Anne babanın hakkı. Annenin gönül rızası olmadığı ismi koymamak lazım zaten bence de. Ama her kafadan bir ses dediğin gibi. Bitmiyor yani. Olup da koyana kadar bitmeyecek. En iyisi lady peacock in dediği gibi hiç soylemeyeceksin ama kızım küçük olunca ağzından laf alıyorlar tabii.. neyse her türlü bizim istediğimiz olacak o yüzden yormuyorum bunlara kafayı.
Sol kasığım ağrıyor inş normaldir bugün yalandan toz alıp koltuk sildim. Günlük basit temizik de mi yapmiycaz anlamadım ki neyse bebek iyi olsun da yapmayız napalım
Geçmiş olsun canım valla en ufak işi kaldıramaz oldum bende. Bugün tek yaptığım iş kızımı yıkamak ve yemek yapmaktı. Akşam yemek yaparken başım dönüyordu sen dusun tutunacak yer ariyordum. Daha doğuma kaç ay var ne olacak böyle halimiz bilmem

Ağrı dinlenince geçiyor mu? Daha çok yatakta dönerken ve ayakta çorap vs giyerken mi oluyor biraz detay verin, yeri tam nerede ?
Evet geçiyor ama tekrarlıyor çok oturunca atıyorum çok ayakta kalınca yatakta olması azda olsa normal ama gün içerisinde her saat başı olması beni düşündürüyor

Teşekkürler evet bnde efervesan tablet kullanıyorum hergün ona rağmen düşük benim hep böyleydi doğumda acil bişey olur diye endişelendim açıkçası

Kızlar 4-5 saattir derin nefes aldıkca kalbimde agrı oluyor derin nefes alamıyorum agrı gibi de tarif edemiyorum açıkcası bazen olurdu sızlama filan ama epey uzun sürdü normal mi acabaaa

Kızlar 4-5 saattir derin nefes aldıkca kalbimde agrı oluyor derin nefes alamıyorum agrı gibi de tarif edemiyorum açıkcası bazen olurdu sızlama filan ama epey uzun sürdü normal mi acabaaa
Pozisyon değiştirip dinlendikçe geçiyorsa muhtemelen bir sorun yoktur. Ama sırt kol göğüs ağrısı artıyorsa isterseniz bir doktora görünün

Temmuzda taytla pişmez mi bebeler ya , normal pamuklu altı ilk iki üç hafta giyer yenidoğanken sonra aşırı sıcak basarsa body lerle durabilir gibi geliyor bana
Evimiz çok sıcak oluyo mesela ben çok uzun süre zıbınla geçirir diye düşündüm
Akşam dışarda serinlikte pamuklu bir alt anca

Ben geçen sene 10 temmuz da doğum yaptım sanrıım ilk 1-2 gün annemlerin zoru ile alt giydirdim çocuğa. Sonra hep çıt çıtlı body ile durdu. Kızım fazla terleyem bir bebek belki etkisi olmuştur. Ama hiiç alt giymedi desem yeridir. Evde klima da yok bizim. Bçyle gayet mutluydu

Eklentiler

• IMG_7571.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 46
Oyyy canını sevdiğim

Hah ben de böyle düşündüm mis gibi çocuk ferah ferah yatmış maşallah ❤‍

Canım çok sevindim senin adına geçmiş olsun
Kendimi normal doguma adapte etmişken bu bana yapılırmı şimdi rahim duvarını kapatmasın da gerisi hallolur canım o sıkıntıymış
Eğer normal doğum istiyorsanız naçizane tavsiyem mutlaka ikinci bir doktora daha danışın. Benimde ilk hamileligimde bebek kilolu sezeryan olacak mecbur dedi. Sonra diğer doktor sen 4.5 kiloya kadar normal doğum yapabilirsin kemik yapın müsait buna dedi. Meğer ilk doktorun tatil planına uymadığı için bana sezeryan demiş ve kızım normal doğum oldu.
Bir arkadaşima da aynı sizin gibi olmuştu. Kız denilen bebek erkek çıkmıştı. Hatta buraya yazmıştım alışveriş için detayliyi bekliyorum bu yüzden diye. Oğlunuz sağlıkla doğsun inşallah

Zor ya anlayışı kıt insana laf anlatmak nerden biliyorsun diye sormayın bende de mevcut

Amniyotik bantı çoğu kişi bilmiyor genelde kürtaj ya da düşük yapan gebelerde oluyormuş ama ben ilk gebelik olmasına rağmen yapısal olarak da olabilen ve maalesef bebeğin eli kolu ya da herhangi organı o banta yapışırsa uzuv kaybı olabiliyormuş. Hatta daha kötü ihtimali de var/ O ihtimali düşünmek istemiyorum baya stresli bir süreçteyiz o yüzden

Taranta
Yazdığından beri bakıyorum çok güzelmiş hepsi gerçekten 0-3 ay alacağım di mi Temmuz'da giydirilir mi?
H&m'de de çok güzel taytlar var bence kız bebislere. Genel olarak ince ve dokusu da yumuşak güzel geliyor bana yenidogan kıyafetlerinin. Zıbınlar tulumlar da incecik tam yaz bebisleri için oluyor. Ben iyice yazlıkların çıkmasını bekliyorum alışveriş için. Bence oraya da Bi bak :)

Detaylı ultrason icin gittiğim doktor söyledi . Muhtemelen 1 ay sonra kontrole giderim oda başka doktor olur o ne diyecek bakalım. Benim ablamda 4 kilo doğurmuştu normal dogum olarak . İnsanları zaten ameliyata itmek icin ellerinden geleni yapıyor çogu doktor Rabbim merhametli işini hakkıyla yapan doktorlara denk getirsin bizi

Çarpıntı gibi bir şey mii, biraz yorulunca benim de ağrır çarpıntı yapar da ağırlıktan şu aralar, kan değerlerin normal mi vitaminlerden eksilen birşey olabilir, ya da göğsün üşümüşte olabilir, şimdi nasıl hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…