Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Çok şükür bacım ya hamdolsun
Valla ben de anlamadım. Hatta biz 20. Hafta olsun demiştik detaylıyı. 21 çok daha iyi dedi doktor. Vardır bir bildiği

Benim burun zaten çok alerjikti doktor da kamerayla bakınca burnun perişan halde dedi ama fışkırır tarzda kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Öyle olursa acile başvurmak lazım gebelerde diye belirtti aklında olsun kuzucum. Corasprin de kanamanın geç durmasına sebebiyet verebilir. Bi de demir de kullanıyoruz zaten tam combo

Canım bana da dua eder misin benimki de yukarıya çıksın 15 haftadayken aşağaıdahdı rahim ağzına yakındı
Kuzum benimki de tam yukarı çıkmamış zaten daha ama artık rahim ağzını kapatmıyormuş kenara doğru çekilmiş yavaşça ordan yukarı çıkıyor dedi. Seninki de çıkar bence merak etme benim bu kadar harekete çıkıyorsa

Gözün aydın bütün endişelerin kalkmıştır artık eee plesanta da artık yukarı çekilmiş güzel haberlerle gelmişsin şükür artık güzel haberler detaylıya

Benim de rahime yakın plesanta. Böyle devam ederse normal dogum olmazmış kızlar inş ama ilk hamilelik ve kürtaj yada sezeryan yoksa pek risk olmuyormuş

Çok şükür

Gözün aydın bütün endişelerin kalkmıştır artık eee plesanta da artık yukarı çekilmiş güzel haberlerle gelmişsin şükür artık güzel haberler detaylıya
Çok şükür arkadaşımm. Aminnn inşallah sonra rahat bir nefes bizi bekliyor allahım izniyle
Benim de rahime yakın plesanta. Böyle devam ederse normal dogum olmazmış kızlar inş ama ilk hamilelik ve kürtaj yada sezeryan yoksa pek risk olmuyormuş
aynen kuzum doktor zaten hala hareketli ve yukarı çıkmaya başlamış o yüzden kesin çıkar gözüyle bakıyorum dedi. Çıkmazsa da sezaryen oluruz napalım bebiş sağlıklı olsun da

Bu folik asit bebeleri yerinde durmuyor ki anacıııım.

Plasenta da kuyruk, bebe nereye o peşine.

Bakın hepsi yukarı çıkacak. Lady demişti dersiniz

aynen kuzum doktor zaten hala hareketli ve yukarı çıkmaya başlamış o yüzden kesin çıkar gözüyle bakıyorum dedi. Çıkmazsa da sezaryen oluruz napalım bebiş sağlıklı olsun da
Kendimi normal doguma adapte etmişken bu bana yapılırmı şimdi rahim duvarını kapatmasın da gerisi hallolur canım o sıkıntıymış

Canım benim gözün aydın çok sevindim detaylıda da inşallah mis gibi haberler alıp da dönersin buraya. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, sağlıkla kucağımıza alalim inşallah plesantaya da çok sevindim çok mutlu oldum

Çok şükür arkadaşım Allah razı olsun valla paniklemiştim şimdi çok rahatım şükürler olsun

Benim de kayınpeder aynı. O isim ne demek, niye bu değil de o, hııı... (Sessizlik) Öf yani. Bi de ya iki isim koyuyoruz birini eşim birini ben seçtik. Beğenmediği isim için şey diyor "bu ismi Nil mi seçti? "

Eleştirirken eleştiriyor, bebeğin şunu eksik onu da sen al dediğimizde "e bu pahalıymış" diyor hem emekli maaşı alan hem özel okuldan maaş alan kendinden 20 yaş küçük hanımı ve onun lisedeki kızına hiçbir şeyi esirgemeyen adam. Tek oğlun var, ilk torunun olacak. Ayıptır ya hu...

Kayınvalidemden bahsedeyim. Normalde çok severdim ikinci anne gördüm iyi de anlaştığım bir kadındı. Biz eşimle ailelerimize 10 saat uzakta bir şehirde yaşıyoruz burada kimse yok aileden. Gebeliğin 3. ayı civarında biraz zorlanmaya başladığımda aradım çağırdım "anne sana ihtiyacım var gel, uçak biletini alalım doğum günü hediyesi bizde kal biraz" dedim. Gelmek istemedi, onun yerine para gönderin dedi iyi dedik.

Sonra, bu civarda yakın arkadaşının nikahı için gelmeye niyetlendi gelirken de yanında başka bir arkadaşını getirecek. Bak sen. Gelini hamile ihtiyacım var gelmeyen kadın gezme tozmaya geliyor bir de başıma misafir getirecek. Evim küçücük, kedi köpek var, iş yapacak halim yok kokudan mutfağa bile giremiyorum.

Sonra zaten kanamam oldu. Her gün eşimi beni arayıp düzelme olup olmadığını soruyor. Zaten psikolojim bozuk o dönem, 1.5 aydır yatıyorum kanama geçmiyor. Anne dedik sorma düzelince söyleriz. İnat gibi daha diyor ki tarot baktım çocuk doğana kadar yatacaksın. Ben ağlamaya başladım film koptu anne sonra konuşalım dedim kapattım. Eşim de aradı aynı şekilde çok üzüldüğümğ bu konuyu açmaması söyledi. Kadın küstü ya. O günden beri aramıyor bizi. Hamileyim, tek torunu, tek gelini, tek oğlu. Ben ne diyeyim ki. Siz yorumlayın...

Bazılarının içinde yok böyle şeyler, bı faydası olmasın da çenesi bari dursa ya, o da durmaz, kız sana görünce.morumce yapmasın bu genç esiyle

Pes yani

Bazılarının içinde yok böyle şeyler, bı faydası olmasın da çenesi bari dursa ya, o da durmaz, kız sana görünce.morumce yapmasın bu genç esiyle
Hauahshdh ya eşinin rahmi alındı yoksa ne yalan söyleyeyim bir süre ben de bekledim çocuk haberlerini

Teşekkür ederim canım

Kız ben ne diyim ikisi de birbirinden beter inan ki. Allah yardımcın olsun valla zor böyleleri ile uğrasmak. İsim konusunda biz kararımızı verdik taa en başından beri %90 belli. Benim ailemden bir tane su isim olsaydı diye duymadık. Eşimin ailesinden sürekli yorumlar su olsun değil de alttan alttan şu da güzel bu da güzel. Belli işte başka yoruma gerek var mı? Kim ne derse desin kulaklarımı kapattım büyükte de aynıydı şimdi de aynı. Koyacağımız isimle hitap ediyoruz direk eşimle herkese karşı bir duruşumuz. Bir de hamileler üzülmemeli falan derler nerdeee.. Etraftakiler ne dediğine dikkat etmeyince üzülmemek elde mi. Bir de daha bunun lohusaligi var ohoo o da ayrı bir evre. Daha hastanede başlıyor kimisi. Hiç bu kız da hassas döneminde demiyor

İnsanlar zahmetine katlanmadıkları nimetin magazin boyutunda muhabbetini etmeye bayılır.

Bence formül şu.
Hiç isim zikretmemek.
İsim bulsan da demeyeceksin.
Cocuk doğunca ismini koyduk. Alın bu da kimlik.
Bitti gitti
Bazıları hissedemiyor. Uzakta olmak da etkili olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…