- 28 Nisan 2013
- 69
- 67
- 288
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.061
Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
1 aydır hissediyorum, günde 8-10 defaKızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Şok şok şokKızlar detaylıdan çıktım ben bugün. 2 kontroldür kız diye bildiğimiz bebe detaylıda erkek çıktı . Cinsiyet partisi yapsak bu kadar sürpriz olmazdı yaaO kadar alıştık ki ismi bile hazırdı (Asya) şimdi kocam babasının ismini koyalım istiyor of of :) Organlarda gelişimde bir sorun yok ama daha önce doktorun söylediği amniyotik bant orda duruyor perinatoloji kontrolü 4 hafta sonra yine olacak. Oh rahat dediğim bir dönem olacak mı acaba bu önümüzdeki haftalarda
Biri tulumlu, biri alt -üst takım şekilde iki hastane çıkışı almış kardeşim. Zıbınlar var bol sayıda. Patikli penye alt aldım. E bebek, lcw gibi yerlerde bol miktarda var.Kızlar bebişin kıyafetlerini tamamlıyorum yavaştan. Alt olarak ne aldınız/ alacaksınız? Tayt yok sanırım yenidoğan için? Üstüne yarım kollu zıbın altına tayt giydirmek için baktım bulamıyorum ne giydirilir çocuk baldırı çıplak mı duracak
Üstü kısa kollu çıtçıtlı body altı tayt olan takımlar satılıyor aslında ben almıştım oğluma lcw den, sezon başladığında bulabilirsinKızlar bebişin kıyafetlerini tamamlıyorum yavaştan. Alt olarak ne aldınız/ alacaksınız? Tayt yok sanırım yenidoğan için? Üstüne yarım kollu zıbın altına tayt giydirmek için baktım bulamıyorum ne giydirilir çocuk baldırı çıplak mı duracak
Ya önce erkek denilip sonra kız denilmesi çok daha şaşırtıcı geliyor banaŞok şok şok
Hayırlı olsun. Daha da değişmez
İlk gebeliğimde erkek erkek demişti dr, detaylıya gittik kızmış
:)banada önce kız sonra erkek dediler dedim şimdi kız derse doktor şaşırmam ama erkek :) bi arkadaşım 7 aydan sonra kız dedigi evladı erkek :)Kızlar detaylıdan çıktım ben bugün. 2 kontroldür kız diye bildiğimiz bebe detaylıda erkek çıktı . Cinsiyet partisi yapsak bu kadar sürpriz olmazdı yaaO kadar alıştık ki ismi bile hazırdı (Asya) şimdi kocam babasının ismini koyalım istiyor of of :) Organlarda gelişimde bir sorun yok ama daha önce doktorun söylediği amniyotik bant orda duruyor perinatoloji kontrolü 4 hafta sonra yine olacak. Oh rahat dediğim bir dönem olacak mı acaba bu önümüzdeki haftalarda
Kendini çok saklayan bi bebekti. (Annem bu özelliğinden dolayı kız bu çocuk demiştiYa önce erkek denilip sonra kız denilmesi çok daha şaşırtıcı geliyor bana
Geçenlerde kayınvalidem bebeğe isim vermek anne babanın hakkı ama en çokta annenin hakkı sancıyı agrıyı o çekiyor Bana inanılmaz mantıklı geldi ne kadar dogru aslında . O yüzden kayınvalidem sen ne istersen o olsun kimse karışamaz dedi yani herkes kendi bebeginin ismini kendisi koysun herkesten bi yorum bi müdahaleKız ben ne diyim ikisi de birbirinden beter inan ki. Allah yardımcın olsun valla zor böyleleri ile uğrasmak. İsim konusunda biz kararımızı verdik taa en başından beri %90 belli. Benim ailemden bir tane su isim olsaydı diye duymadık. Eşimin ailesinden sürekli yorumlar su olsun değil de alttan alttan şu da güzel bu da güzel. Belli işte başka yoruma gerek var mı? Kim ne derse desin kulaklarımı kapattım büyükte de aynıydı şimdi de aynı. Koyacağımız isimle hitap ediyoruz direk eşimle herkese karşı bir duruşumuz. Bir de hamileler üzülmemeli falan derler nerdeee.. Etraftakiler ne dediğine dikkat etmeyince üzülmemek elde mi. Bir de daha bunun lohusaligi var ohoo o da ayrı bir evre. Daha hastanede başlıyor kimisi. Hiç bu kız da hassas döneminde demiyor
Oo çok iyi sürpriz yapmış size küçük beyKızlar detaylıdan çıktım ben bugün. 2 kontroldür kız diye bildiğimiz bebe detaylıda erkek çıktı . Cinsiyet partisi yapsak bu kadar sürpriz olmazdı yaaO
Kayınvalidem benim de 2. Annem gibiydi. Ama bi arkadaşım dedi ki hamile kalınca kayınvalidelere bir şey oluyorKayınvalidemden bahsedeyim. Normalde çok severdim ikinci anne gördüm iyi de anlaştığım bir kadındı. Biz eşimle ailelerimize 10 saat uzakta bir şehirde yaşıyoruz burada kimse yok aileden. Gebeliğin 3. ayı civarında biraz zorlanmaya başladığımda aradım çağırdım "anne sana ihtiyacım var gel, uçak biletini alalım doğum günü hediyesi bizde kal biraz" dedim. Gelmek istemedi, onun yerine para gönderin dedi iyi dedik.
Sonra, bu civarda yakın arkadaşının nikahı için gelmeye niyetlendi gelirken de yanında başka bir arkadaşını getirecek. Bak sen. Gelini hamile ihtiyacım var gelmeyen kadın gezme tozmaya geliyor bir de başıma misafir getirecek. Evim küçücük, kedi köpek var, iş yapacak halim yok kokudan mutfağa bile giremiyorum.
Sonra zaten kanamam oldu. Her gün eşimi beni arayıp düzelme olup olmadığını soruyor. Zaten psikolojim bozuk o dönem, 1.5 aydır yatıyorum kanama geçmiyor. Anne dedik sorma düzelince söyleriz. İnat gibi daha diyor ki tarot baktım çocuk doğana kadar yatacaksın. Ben ağlamaya başladım film koptu anne sonra konuşalım dedim kapattım. Eşim de aradı aynı şekilde çok üzüldüğümğ bu konuyu açmaması söyledi. Kadın küstü ya.O günden beri aramıyor bizi. Hamileyim, tek torunu, tek gelini, tek oğlu. Ben ne diyeyim ki. Siz yorumlayın...
Ya o daha da enteresan olmuş hani olan bişeyi sonradan görmemekŞok şok şok
Hayırlı olsun. Daha da değişmez
İlk gebeliğimde erkek erkek demişti dr, detaylıya gittik kızmış
Dua edelim, sadaka ver. Çocuk sevindir. İns Rabbim de seni sevindirecek
Sorma doktor ilk kız olduğunu söylediğinde eşim çok sevinmişti şimdi bugün erkek deyince yine aynı sevindi. Gerçekten iki kez anne baba olmuş gibi hissettirdi :)Oo çok iyi sürpriz yapmış size küçük bey
Ben aldım cigit markasının var çok güzel oluyor onlara bakabilirsin kardeşimde kullandı aşırı rahat zıbın üstüne direk giydir mis gibiKızlar bebişin kıyafetlerini tamamlıyorum yavaştan. Alt olarak ne aldınız/ alacaksınız? Tayt yok sanırım yenidoğan için? Üstüne yarım kollu zıbın altına tayt giydirmek için baktım bulamıyorum ne giydirilir çocuk baldırı çıplak mı duracak
Yazdığından beri bakıyorum çok güzelmiş hepsi gerçektenŞöyle :)
Ağrı dinlenince geçiyor mu? Daha çok yatakta dönerken ve ayakta çorap vs giyerken mi oluyor biraz detay verin, yeri tam nerede ?Kızlar bu alt karın ağrısı sürekli oluyor bende idrar yolları temiz idrar kültürüde temiz ama sürekli çekiyorum özellikle son bir aydır çok yoğun korkuyorum açıkçası sizlerde aynı sorun varmı birde ferritinim çok düşük gebeliğin başında 10 Muş şimdi 6 ki ben bebeği öğrendiğmden beri kan ilacını kullanıyorum bugün Dr. Sordum damar yoluyla alsam dedim belki daha etkili olur oda olur dedi ilaç yeterli gelmiyor belkide dedi sizlerde durum nasıl
Evet evet ben 0/3 ay aldım baya da uzun giydiriyorsun tayt olduğu için esniyor :) şöyle gün içinde banyo falan yaptırdıktan sonra giydirilir akşam serin olduğunda giydirilir yada dışarı çıkarken aynı şekilde.Yazdığından beri bakıyorum çok güzelmiş hepsi gerçekten0-3 ay alacağım di mi Temmuz'da giydirilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?