Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Kızlar detaylıdan çıktım ben bugün. 2 kontroldür kız diye bildiğimiz bebe detaylıda erkek çıktı . Cinsiyet partisi yapsak bu kadar sürpriz olmazdı yaa O kadar alıştık ki ismi bile hazırdı (Asya) şimdi kocam babasının ismini koyalım istiyor of of :) Organlarda gelişimde bir sorun yok ama daha önce doktorun söylediği amniyotik bant orda duruyor perinatoloji kontrolü 4 hafta sonra yine olacak. Oh rahat dediğim bir dönem olacak mı acaba bu önümüzdeki haftalarda

Şok şok şok
Hayırlı olsun. Daha da değişmez
İlk gebeliğimde erkek erkek demişti dr, detaylıya gittik kızmış

Dua edelim, sadaka ver. Çocuk sevindir. İns Rabbim de seni sevindirecek
Biri tulumlu, biri alt -üst takım şekilde iki hastane çıkışı almış kardeşim. Zıbınlar var bol sayıda. Patikli penye alt aldım. E bebek, lcw gibi yerlerde bol miktarda var.

Naçizane çok parçalı hastane çıkışı almayın. Hani oluyor ya 10 parca falan. Kullanılmayan gereksiz parçalar var içinde..

Eklentiler

• b1578dcd-1970-44f7-973d-16bca573b1f3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4854.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Üstü kısa kollu çıtçıtlı body altı tayt olan takımlar satılıyor aslında ben almıştım oğluma lcw den, sezon başladığında bulabilirsin

:)banada önce kız sonra erkek dediler dedim şimdi kız derse doktor şaşırmam ama erkek :) bi arkadaşım 7 aydan sonra kız dedigi evladı erkek :)

Ya önce erkek denilip sonra kız denilmesi çok daha şaşırtıcı geliyor bana
Kendini çok saklayan bi bebekti. (Annem bu özelliğinden dolayı kız bu çocuk demişti , doğru çıktı)

Dr kesin konuşmadı hiç. Hep “yüksek ihtimalle erkek” diye konuşuyordu. 12. Haftada 16. Haftada böyle söyledi. 23. Haftada dr kız old anlaşıldı.

Geçenlerde kayınvalidem bebeğe isim vermek anne babanın hakkı ama en çokta annenin hakkı sancıyı agrıyı o çekiyor Bana inanılmaz mantıklı geldi ne kadar dogru aslında . O yüzden kayınvalidem sen ne istersen o olsun kimse karışamaz dedi yani herkes kendi bebeginin ismini kendisi koysun herkesten bi yorum bi müdahale

Kayınvalidem benim de 2. Annem gibiydi. Ama bi arkadaşım dedi ki hamile kalınca kayınvalidelere bir şey oluyor yok ya dedim bizimkine olmaz maşallah. Gerçekten oldu. En zor kustuğum günlerde bir defa evine yemeğe gittik sadece. Geçen ramazanın ikinci günü eve davet ettim yemeğe. Görümcemleri de çağırdım zaten çocukları falan 10 kişi oluyoruz. Diyor ki dayınla yengeni de çağır evleri yakın. (Eşimin dayısıyla Yengesi , daha önce evlerine falan hiç gitmedim ) çağıramam ben sizi zor ağırlayacağım hamileyim yoruluyorum onları gerekirse başka zaman çağırırız dedim. Onun için küstü eşim de diyor ki olur mu öyle şey sen çapırsan ben izin vermem diyor sağolsun. Ama var yani genelinde bi sorun. Gebeliğimiz onlara bi kötü geldi galiba

Şok şok şok
Hayırlı olsun. Daha da değişmez
İlk gebeliğimde erkek erkek demişti dr, detaylıya gittik kızmış

Dua edelim, sadaka ver. Çocuk sevindir. İns Rabbim de seni sevindirecek
Ya o daha da enteresan olmuş hani olan bişeyi sonradan görmemek Ama böyle insan sanki ikinci bir çocuk sevinci geliyor değişik his

Kızlar bu alt karın ağrısı sürekli oluyor bende idrar yolları temiz idrar kültürüde temiz ama sürekli çekiyorum özellikle son bir aydır çok yoğun korkuyorum açıkçası sizlerde aynı sorun varmı birde ferritinim çok düşük gebeliğin başında 10 Muş şimdi 6 ki ben bebeği öğrendiğmden beri kan ilacını kullanıyorum bugün Dr. Sordum damar yoluyla alsam dedim belki daha etkili olur oda olur dedi ilaç yeterli gelmiyor belkide dedi sizlerde durum nasıl

Ben aldım cigit markasının var çok güzel oluyor onlara bakabilirsin kardeşimde kullandı aşırı rahat zıbın üstüne direk giydir mis gibi

Ağrı dinlenince geçiyor mu? Daha çok yatakta dönerken ve ayakta çorap vs giyerken mi oluyor biraz detay verin, yeri tam nerede ?

Yazdığından beri bakıyorum çok güzelmiş hepsi gerçekten 0-3 ay alacağım di mi Temmuz'da giydirilir mi?
Evet evet ben 0/3 ay aldım baya da uzun giydiriyorsun tayt olduğu için esniyor :) şöyle gün içinde banyo falan yaptırdıktan sonra giydirilir akşam serin olduğunda giydirilir yada dışarı çıkarken aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…