- 8 Ağustos 2011
- 10.358
- 2.772
Ben de 80 kg ımEvet 6 kilo ama doğumdan sonra emzirme döneminde alıyordum alacağımı şuanda zaten kilolu hamile kaldım 80 üstüyüm net
Eyvah eyvahBen de 80 kg ım
Ben de yurtdışına çıkacağım seyahat sorun olur mu uçak falan dedim hamileler seyahat edebilir hiç bir problem olmaz düşük olursa da seyahatten bilmene gerek yok dedi.Merhaba bende 5 haftalık gebeyim, dr progestan 200 mg verdi endişeliyim bir kere lekelenme görmüştüm ama sanki beni korkutmamak için birşey söylemedi gibi. Hostesim ben uçuşlara gitmeye devam edebilirsin dedi ama için de rahat değil. Çok endişeliyim ve moralim bozuldu başka doktora da mı gitsem kese görünümü böyle normal mi sizce 5. Hafta için
Ne güzel açıklama yapmış doktorunuz bayıldım valla. Çok iç rahatlatıcı konuşmuş ben de günde 3 kere kullanıyorum doktor böyle söyledi. Kalp atışlarını duyabildiniz mi sonra nasıl geçti?merhaba bir haftadır bende tam olarak sizin gibiyim lekelenme olunca gittik dr 'a kesede bozulma olmadığını 4 gebeden birinde 1. trimesterda kanama olduğunu söyledi, progestan 200 mg kullanmıyorum sabah akşam 6+3 deyiz bugün kalp atışları için çağırdı dr inşallah bir sorun olmaz sağ salim bizimle devam eder bebişlerimiz.
Cok gecmis olsun stres yapmamak cok zor gercektenCanım merhaba dün ben de bi lekelenme yaşadım Çok çok açık kahverengi mi desem pembemsi mi desem öyle bileke çamaşırım da dikkatimi çekti peçeteye Silince de ufacık bir leke geldi hemen doktora gittim kese normal gözüküyor İçeride de bir kanama Göremedim dedi Duphaston başladım dün şu an herhangi bir lekelenmem yok ben de çok endişeliyim seni çok iyi anlıyorum ama doktorumun ilk söylediği şey sakın stres yapma oldu. Inan wc ye giderken bile korkuyorum ama elimizden gelen tek sey sakin olmaya calismak ve dinlenmek cok yormamak bedenimizi
Siz kaçıncı günde gitmiştiniz? Ben de 6+1de kalp atışı göremedim boyu 4.2mmdiSon adet tarihiniz nedir acaba ben bügün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık maalesef
Progestan vardı evde bir de. saat 10.00'da dupaston içmiştim ama gece 1'de progestanı fitil olarak da kullandım leke korkutuyor beniCanım istersen bir doktoruna danış ama sakin ol sıkıntı yoktur inşallah
İnşallah öyle olurGeçmiş olsun,
Geçmiş acıları unutup sağlıklı güzel hamilelik süreci olur inşallah
Ben normalde çok nar tüketmem ama hergün nar yemek istiyorum taktım bi kaç gündürKızlar Canı bir şeyler çekmeye başlayan oldu mu? benim ara Ara bir şeyler istiyor ama az önce ilk defa bu kadar çok istedi canım ne olduğunu şimdi söylemeyeceğim Bu saatte sipariş verdim. Doktor İlk ay kilo alma demişti ama alacağım herhalde
Evet öyleymiş insallah şu günleri atlatiriz da kafamiz rahat devam ederiz yolaAnladığım kahverengi lekelenmeden ziyade kırmızı kan tehlikeli. Zaten Dr kontrolündesiniz Verdikleri ilaçları kullanıp takip edeceksiniz. İns şu ilk trimester geçsin. 2. Trimester rahat edeceğiz
Bende gecen hafta yerken bakmistim ama çok tüketilmeli diye okudum bir araştırın isterseniz.Ben normalde çok nar tüketmem ama hergün nar yemek istiyorum taktım bi kaç gündür
Aynen bende baktımda tabi çok tüketmemekte fayda varBende gecen hafta yerken bakmistim ama çok tüketilmeli diye okudum bir araştırın isterseniz.
Bende yanlış yazmışım tüketilmeli diyeAynen bende baktımda tabi çok tüketmemekte fayda var
Ben onu tüketilmemeli diye okudumBende yanlış yazmışım tüketilmeli diye
Sata göre 7+3tür de ultrason ölçümüne göre 6+2 görünebilir. Bebek kalp atışı göründüyse ultrason verisine göre sat girip öyle devam ediyor Dr lar.Kızlar benim sat 22 Eylül bulunduğum yerdeki doktora gittim 7+3 dedi ama özeldeki doktor 6+2 diyor nasıl oluyor bu
Benim bildiğim kese görünene kadar beta değeri önem taşıyor. Kese göründükten sonra, kesenin gelişimi baz alınır. Keseyle alakalı, misal şekilsel bi bozukluk, çevresinde bi kanama, kesenin büyümesinde bi gerilik yoksa beta istemez Dr. Hcg değerine takılma bence.Kızlar size sorum var, perşembe günü betahcg değerim 1074 tü, 5 gün sonra yani dün betahcg değerim 1637 çıktı, iki günde bir iki katına çıktığını düşünürsek 4500 gibi olmalıydı, doktor pazartesi kesene bakalım kesenle uyumlu betahcg dedi ama içim içimi yiyor, laboratuvar farkı bu kadar olur mu? sizce normal mi