Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pandemide aldığım ve asla gitmeyen bi 10 kg var.
Günde 2 öğün besleniyorum. Kızartma, hazır şeyler nadiren yiyoruz. Tatlı ömür boyu aramam. Bu kilolar neden bilmiyorum. Yaşa bağladım biraz. Yaşım 39. Metabolizma yavaşladı sanıyorum. Diyetle yüzmeyle gitmiyor. İnsülin direnci gizli şeker mi var dedim tahlil yaptırdım. O da yok.

Allah sonumu hayretsin.

Ben de yurtdışına çıkacağım seyahat sorun olur mu uçak falan dedim hamileler seyahat edebilir hiç bir problem olmaz düşük olursa da seyahatten bilmene gerek yok dedi.
Kese görünümü de bence çok tatlış notmal görünüyor 5.hafta için
Ne güzel açıklama yapmış doktorunuz bayıldım valla. Çok iç rahatlatıcı konuşmuş ben de günde 3 kere kullanıyorum doktor böyle söyledi. Kalp atışlarını duyabildiniz mi sonra nasıl geçti?
Cok gecmis olsun stres yapmamak cok zor gercekten wc olayının herkeste aynı olması benim içimi çok rahatlattı gerçekten ben daha az önce bile acaba kanama mı oldu dedim valla. Takmamak lazım da nasıl olacaksa artık o iş
Son adet tarihiniz nedir acaba ben bügün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık maalesef
Siz kaçıncı günde gitmiştiniz? Ben de 6+1de kalp atışı göremedim boyu 4.2mmdi

Anladığım kahverengi lekelenmeden ziyade kırmızı kan tehlikeli. Zaten Dr kontrolündesiniz Verdikleri ilaçları kullanıp takip edeceksiniz. İns şu ilk trimester geçsin. 2. Trimester rahat edeceğiz

Ben normalde çok nar tüketmem ama hergün nar yemek istiyorum taktım bi kaç gündür

Anladığım kahverengi lekelenmeden ziyade kırmızı kan tehlikeli. Zaten Dr kontrolündesiniz Verdikleri ilaçları kullanıp takip edeceksiniz. İns şu ilk trimester geçsin. 2. Trimester rahat edeceğiz
Evet öyleymiş insallah şu günleri atlatiriz da kafamiz rahat devam ederiz yola

Kızlar benim sat 22 Eylül bulunduğum yerdeki doktora gittim 7+3 dedi ama özeldeki doktor 6+2 diyor nasıl oluyor bu

Ben hamile olduğumu bilmeden 1 saat tenis oynamıştım birkaç gün önce

Kızlar benim sat 22 Eylül bulunduğum yerdeki doktora gittim 7+3 dedi ama özeldeki doktor 6+2 diyor nasıl oluyor bu
Sata göre 7+3tür de ultrason ölçümüne göre 6+2 görünebilir. Bebek kalp atışı göründüyse ultrason verisine göre sat girip öyle devam ediyor Dr lar.

Sat 22 Eylül. Bu kesinse de, tarihi cihaza misal 1 Ekim girip öyle kaydediyor. Artık sat ı 1 Ekim kabul ediyor.

Son düzenleme:
Kızlar size sorum var, perşembe günü betahcg değerim 1074 tü, 5 gün sonra yani dün betahcg değerim 1637 çıktı, iki günde bir iki katına çıktığını düşünürsek 4500 gibi olmalıydı, doktor pazartesi kesene bakalım kesenle uyumlu betahcg dedi ama içim içimi yiyor, laboratuvar farkı bu kadar olur mu? sizce normal mi

Benim bildiğim kese görünene kadar beta değeri önem taşıyor. Kese göründükten sonra, kesenin gelişimi baz alınır. Keseyle alakalı, misal şekilsel bi bozukluk, çevresinde bi kanama, kesenin büyümesinde bi gerilik yoksa beta istemez Dr. Hcg değerine takılma bence.

Ayrıca tahlili de aynı yerde yaptırmaya özen gösterin diyolla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…