- 5 Nisan 2020
- 43
- 69
- 35
Sağlıkla gelsinMerhabalar kalp atislarini duyduk cok sukur bebisin7 haftalik diye biliyordum bir hafta gerideymis 6 haftalik gorunuyor. Dogum 1 temmuzdu simdi 7 temmuz olarak cikiyor
Nasıl yani benim kafam karıştı 10 ekim 4+3 olmaz mı ben mi hesaplayamadımSat 10 ekimse bugün 5+4
Son adet tarihiniz nedir acaba ben bügün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık maalesefMerhabalar kalp atislarini duyduk cok sukur bebisin7 haftalik diye biliyordum bir hafta gerideymis 6 haftalik gorunuyor. Dogum 1 temmuzdu simdi 7 temmuz olarak cikiyor
Herhalde oyle bilemiyorumSağlıkla gelsingeç döllenmedir belki
Benim 24 eylul canim keseyi 5 haftalikken gormustum bu aksam kalp atislarinida duyduk cok sukurSon adet tarihiniz nedir acaba ben bügün doktora gittim ama kalp atışı duyamadık maalesef
Evet sağlıkla hayırla gelsinler de annelik işte her seye dayanıyoruzOlsun yaa bunlar bile tatlı geliyor insanın kulağına, sağlıklı olsun dünyaya getirelim de bebişlerimizi
Pardon yanlış yazmışım.Nasıl yani benim kafam karıştı 10 ekim 4+3 olmaz mı ben mi hesaplayamadım
Benim de sat 11 EkimKızlar benim kafam karıştı, hesaplayıcıdan hesapladığımda 4+3 görünüyor, sat 10 Ekim. Sanırım bu 5+3 anlamına geliyor :)
Sağlıkla gelsin inşallah bakalım aynı tarihte doğuracak mıyızSat aynı, benim de 3 ekim ☺ hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben de perşembe gideceğim
Anladım neredeyse 10 gün var aramızda benimde son adet tarihi 5 ekim demek benim için daha erken doktor normal dedi inşallah. Bir sorun yokturBenim 24 eylul canim keseyi 5 haftalikken gormustum bu aksam kalp atislarinida duyduk cok sukur
Hayir canim sorun olsa soylerdi ve erken zaten cunku dollenme gecolmus olabiliyor ve hesapladigimiz tarihten kucuk oldugu icin gec basliyor kalp atislari daha zamanin varAnladım neredeyse 10 gün var aramızda benimde son adet tarihi 5 ekim demek benim için daha erken doktor normal dedi inşallah. Bir sorun yoktur
Aynen acelemde yok 3 çocuk tecrübe de var ama heyecan aynı heyecan inanın sanki ilk kez anne oluyorumHayir canim sorun olsa soylerdi ve erken zaten cunku dollenme gecolmus olabiliyor ve hesapladigimiz tarihten kucuk oldugu icin gec basliyor kalp atislari daha zamanin var
Degisen hic bir sey olmuyor benimde ayni 4 yasinda kizim var gecen yil dusuk yasadim simdi allahin izniyle tekrardan anne olucam ama ilk gibiAynen acelemde yok 3 çocuk tecrübe de var ama heyecan aynı heyecan inanın sanki ilk kez anne oluyorum
Rabbim bağışlasın gerçekten de hepsinin yeri farklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDegisen hic bir sey olmuyor benimde ayni 4 yasinda kizim var gecen yil dusuk yasadim simdi allahin izniyle tekrardan anne olucam ama ilk gibi
Ailelerimiz biliyor evet arkadaslarimda biliyor hemen soyleyiveriyorum bir turlu icimde tutabilmeyi beceremiyorum ben zatenRabbim bağışlasın gerçekten de hepsinin yeri farklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkonuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum çevrenize söylediniz mi aileniz eşinizin ailesi
Yaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedimAilelerimiz biliyor evet arkadaslarimda biliyor hemen soyleyiveriyorum bir turlu icimde tutabilmeyi beceremiyorum ben zaten