Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Canı bir şeyler çekmeye başlayan oldu mu? benim ara Ara bir şeyler istiyor ama az önce ilk defa bu kadar çok istedi canım ne olduğunu şimdi söylemeyeceğim Bu saatte sipariş verdim. Doktor İlk ay kilo alma demişti ama alacağım herhalde

Neden kilo alma dedi doktor canım

Valla doğru aslında abartmamak lazım malum sonradan kilo vermek çok zor oluyor benim de hedefim ilk 3 ayda bir kaç kilo vermek ekmek hamur işini kıstım bakalım ne bekliyor bizi

Valla doğru aslında abartmamak lazım malum sonradan kilo vermek çok zor oluyor benim de hedefim ilk 3 ayda bir kaç kilo vermek ekmek hamur işini kıstım bakalım ne bekliyor bizi
Genel olarak ekmek ve hamurisi tuleten birisi defilim zaten ama insallah almam. Gercekten cok zor kilo vermek heleki benim vucudum kilo almaya cok musait bor yapida

Genel olarak ekmek ve hamurisi tuleten birisi defilim zaten ama insallah almam. Gercekten cok zor kilo vermek heleki benim vucudum kilo almaya cok musait bor yapida
Önceki hamilelikte kaç kilo aldınız acaba ben 6 kilo civarı almıştım ama doğumdan sonra hep aldım süt yapsın diye ha bire yiyip yiyip gereksiz kilo almıştım inşallah bu defa o hataya düşmeyeceğim

Ya benim yone sumuksukahverengi nokta kadar bi akintim geldi peceteye duphastonu 9 da içtim aksam tekrar icsem bisey olur mu

Hamilelikte 6 kg mı?
Helal olsun ben 20 kg almıştım.
Sonra o kilolar gitti ama suan zaten daha önce doğum yaptığım kiloyla hamile kaldım. O yüzden Yusuf Yusuf ediyorum

Günaydın arkadaşlar, pazartesi günü doktora randevu aldım acaba acele mi ettim, beklenen adet tarihimden 10 gün geçmiş olacak, kese görünür mü o tarihlerde?

Hamilelikte 6 kg mı?
Helal olsun ben 20 kg almıştım.
Sonra o kilolar gitti ama suan zaten daha önce doğum yaptığım kiloyla hamile kaldım. O yüzden Yusuf Yusuf ediyorum
Evet 6 kilo ama doğumdan sonra emzirme döneminde alıyordum alacağımı şuanda zaten kilolu hamile kaldım 80 üstüyüm net

Günaydın arkadaşlar, pazartesi günü doktora randevu aldım acaba acele mi ettim, beklenen adet tarihimden 10 gün geçmiş olacak, kese görünür mü o tarihlerde?
Günaydın keseyi görebilirsiniz belki ama kalp atışı için erken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…