Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu remzi teorisiyle cinsiyet tahmini konusu hakkında ne düşünüyorsunuz doğruluk payı çok yüksek diyorlar ve keseye göre yorumlanıyormuş duydunuz mu hiç

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim 3,5 yaşında bir kızım var şuan 2.hamileyim kendim içinde sizin içinde hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese aminn. Sat 11 Eylül yani sanırım 4+5 oluyorum

Hayırlı olsunn gözünüzz aydınn Sat 11 eylül ise 8 hafta civarı olmaz mı ekim mi acaba

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Kızlar bir şey sorucam, belirtileriniz ne durumda? Benim sat 7 ekim, göğüs hassasiyetim görece azaldı gibi ama hala az da olsa var. Kendimi sürekli dinliyorum, kontrol ediyorum ister istemez. Bulantı vs yok.

Kızlar bir şey sorucam, belirtileriniz ne durumda? Benim sat 7 ekim, göğüs hassasiyetim görece azaldı gibi ama hala az da olsa var. Kendimi sürekli dinliyorum, kontrol ediyorum ister istemez. Bulantı vs yok.
Ben kendini dinleyen, belirtilere anlam yükleyen biri değilim. Ama net olan bi şey var ki göğüslerim sis, göğüs ucu hassasiyeti devam. Geçen hafta karın ağrısı vardı. Şeffaf duru kokusuz vajinal akıntı var. Ve 3 gündür midem dönüyor. 6+2 bugün

Benim kasıklarda batma regl sancısı gibi şiddetli bel ağrısı ile fark ettim ve bağsur oldum

Benim kasıklarda batma regl sancısı gibi şiddetli bel ağrısı ile fark ettim ve bağsur oldum
Hea bi de bağırsak düzenim bozuldu. Hamilelikle ne kadar ilgili bilmiyorum ama her zamankinden farklı beslenmediğim halde, gaz şişkinlik ve ishal vardı. İshal geçti gibi ama diğerleri devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…