- 21 Mayıs 2014
- 4.132
- 3.041
Korkma canım bir çok hamilelerde lekelenme oluyor seni tedirgin etmesin doktor kontrolu altındasın zaten rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsinProgestan vardı evde bir de. saat 10.00'da dupaston içmiştim ama gece 1'de progestanı fitil olarak da kullandım leke korkutuyor beni
Amin inşallah nasip olur evde fıtı fıtı yuruyen bi bebisKorkma canım bir çok hamilelerde lekelenme oluyor seni tedirgin etmesin doktor kontrolu altındasın zaten rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin
Amin canım hatta öyle sıkacak seni bazen yeter kırma dökme diyip kızacaksın hattaAmin inşallah nasip olur evde fıtı fıtı yuruyen bi bebis
14 Ekim'de olmuştum. Hayırlı olsunMerhaba benimde ilk asilamamdı tuttu bende bu gruptayim sanırım.ne zaman aşılama oldunuz acaba ?
Hayırlı olsunn gözünüzz aydınnMerhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim 3,5 yaşında bir kızım var şuan 2.hamileyim kendim içinde sizin içinde hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese aminn.Sat 11 Eylül yani sanırım 4+5 oluyorum
Hahah evet yanlış yazmışım yaa 11 Ekim olacaktıHayırlı olsunn gözünüzz aydınnSat 11 eylül ise 8 hafta civarı olmaz mı ekim mi acaba
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim 3,5 yaşında bir kızım var şuan 2.hamileyim kendim içinde sizin içinde hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese aminn.Sat 11 Eylül yani sanırım 4+5 oluyorum
Aminn çok teşekkür ederim inşallah hepimizinkiHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin.Kızlar merhaba ben temmuz annesi miyim Ağustos mu
Sat 17 ekim
Bat 11-12 kasın
Şuan 4 haftalık mıyım o zaman ay hiç birşey bilmiyorum anlamıyorumSağlıkla gelsin.
Tahmini doğum tarihi 24 Temmuz
Ben kendini dinleyen, belirtilere anlam yükleyen biri değilim. Ama net olan bi şey var ki göğüslerim sis, göğüs ucu hassasiyeti devam. Geçen hafta karın ağrısı vardı. Şeffaf duru kokusuz vajinal akıntı var. Ve 3 gündür midem dönüyor. 6+2 bugünKızlar bir şey sorucam, belirtileriniz ne durumda? Benim sat 7 ekim, göğüs hassasiyetim görece azaldı gibi ama hala az da olsa var. Kendimi sürekli dinliyorum, kontrol ediyorum ister istemez. Bulantı vs yok.
Benim kasıklarda batma regl sancısı gibi şiddetli bel ağrısı ile fark ettim ve bağsur oldumKızlar bir şey sorucam, belirtileriniz ne durumda? Benim sat 7 ekim, göğüs hassasiyetim görece azaldı gibi ama hala az da olsa var. Kendimi sürekli dinliyorum, kontrol ediyorum ister istemez. Bulantı vs yok.
Evet.Şuan 4 haftalık mıyım o zaman ay hiç birşey bilmiyorum anlamıyorum
TenkyouuuEvet.
“Gebelik hesaplama” yazarsan tarayıcıya gebelik haftasını hesaplayan siteler var. Ordan ayrıntılı bakabilirsin.
Hea bi de bağırsak düzenim bozuldu. Hamilelikle ne kadar ilgili bilmiyorum ama her zamankinden farklı beslenmediğim halde, gaz şişkinlik ve ishal vardı. İshal geçti gibi ama diğerleri devam.Benim kasıklarda batma regl sancısı gibi şiddetli bel ağrısı ile fark ettim ve bağsur oldum