Evet haklısınız çok dinlememek lazım, ister istemez kontroldeyim azaltmam lazım.. sağlıkla büyüsünler inşallahBen kendini dinleyen, belirtilere anlam yükleyen biri değilim. Ama net olan bi şey var ki göğüslerim sis, göğüs ucu hassasiyeti devam. Geçen hafta karın ağrısı vardı. Şeffaf duru kokusuz vajinal akıntı var. Ve 3 gündür midem dönüyor. 6+2 bugün
Çok geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsek de istemeden bir şeyler olabiliyor. Kolaylıklar diliyorum hepimizeBenim kasıklarda batma regl sancısı gibi şiddetli bel ağrısı ile fark ettim ve bağsur oldum
Haftaya cuma di mi ?Tenkyouuucuma dr gitsem randevuyu aldım kese görür müyüm
yok aşkım bu cuma haftaya cuma şehir değiştireceğim gittiğim şehirdeki doktorları bilmiyorum en azından keseyi memlekette görüp gitmek istiyorumHaftaya cuma di mi ?
5+1 oluyorsun heralde.
Kese rahat görünür. Ben 5+2de gördüm.
Şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem ama 4+1 olacaksın. Vajinal da baksa az bi ihtimal görmesi. Çünkü çok küçük olacak. Belki de görünür. Bilemiyorumyok aşkım bu cuma haftaya cuma şehir değiştireceğim gittiğim şehirdeki doktorları bilmiyorum en azından keseyi memlekette görüp gitmek istiyorum
Benim sabahları çok oluyo resmen tüm vücudumu kusmak istiyo gibi oluyorum boş bir öğürtü kusma yokMidem fena. Öğürtmüyor ama hemen ondan önceki aşamada dönüp duruyordevamlı böyle. Allahım keşke kusmasam. Buna razıyım
Bende gebelik öncesi de vardı ishal sorunu hala devam ediyor kabız olmaktan iyidir diyerek ses etmiyorumHea bi de bağırsak düzenim bozuldu. Hamilelikle ne kadar ilgili bilmiyorum ama her zamankinden farklı beslenmediğim halde, gaz şişkinlik ve ishal vardı. İshal geçti gibi ama diğerleri devam.
Benim de aşırı bulantım var sürekli .midem alt üst zor yiyorumBenim sabahları çok oluyo resmen tüm vücudumu kusmak istiyo gibi oluyorum boş bir öğürtü kusma yok
Acıkınca da çok bulantım oluyo
Benim de aşırı bulantım var sürekli .midem alt üst zor yiyorum
Zencefil çayı içiyorum o biraz rahatlıyor deneyebilirsinya tez zamanda bitse de şu süreç
Çubuk kraker mucizevi başucunda bekletmelik
Ya benimde sabahları değil de 2 gündür akşam yemeğinden sonra oluyor. Dönme dolapta dönmüşüm de midem alt üst olmuş gibi. Kusma gelmiyor ama mide bi garipMidem fena. Öğürtmüyor ama hemen ondan önceki aşamada dönüp duruyordevamlı böyle. Allahım keşke kusmasam. Buna razıyım
Ben de ona bakmaya geldim piyasada yokBakalım bizim kız buralarda mı kızlar bir yoklayıverin meleği
cesursavasci gulumsebebek Z zaynfuruze melegim can C Chen31
Bende prodoctor ile soylediginiz sekilde öğrendim. Insallah vardir gebelik bat günunun gecmesini bekleyin ve kan verin sonra benceMerhaba kızlar, son adet tarihim 20 ekim ve bu ayki adetime 4 gün var. Az önce şeffaf akıntının içinde kılcak damar gibi gözüken kırmızı renkte kan gördüm. Ama çok çok minimal. Birsürü kılcak damar görüntüsü gibi. Yerleşme kanaması mı sizce? Dün ve bugün 1'i farklı marka olmak üzere 4 tane erken gebelik testi yaptım. 3ü prodoctor marka. 10. Dakikadan sonra hepsinde silik ama net gözüken 2. Çizgi çıktı. Geçen ay da test yapmıştım hiçbir testte kesinlikle 2. Çizgi çıkmıyordu. 2 farklı markalı 4 testte de pozitif çıkması hamilelik olabilir miNisan ayında dış gebelik yaşadım, bu yüzden yerleşme kanaması olmamıştı. Ama belirtim çoktu, şu an hiç belirtim yok. Sadece önceki geneliğimde canım deli gibi turşu suyu istiyordu, şu an zeytini hiç sevmeyen yiyemeyen bir insan olduğum halde canım zeytin çekiyor sürekli dolabı açıp zeytinle bakışıyorum Düşüncelerinizi bekliyorum
Doktorum da önerdi çok seviyorum ama 1 fincandan fazla içme fındık büyüklüğünde taze zencefilden demle dediZencefil çayı içiyorum o biraz rahatlıyor deneyebilirsin
Ben de predictor ile öğrendim reglim 2 gün gecikmişti, dilerseniz kan verip kesin sonuç alabilirsinizMerrhaba kızlar, son adet tarihim 20 ekim ve bu ayki adetime 4 gün var. Az önce şeffaf akıntının içinde kılcak damar gibi gözüken kırmızı renkte kan gördüm. Ama çok çok minimal. Birsürü kılcak damar görüntüsü gibi. Yerleşme kanaması mı sizce? Dün ve bugün 1'i farklı marka olmak üzere 4 tane erken gebelik testi yaptım. 3ü prodoctor marka. 10. Dakikadan sonra hepsinde silik ama net gözüken 2. Çizgi çıktı. Geçen ay da test yapmıştım hiçbir testte kesinlikle 2. Çizgi çıkmıyordu. 2 farklı markalı 4 testte de pozitif çıkması hamilelik olabilir miNisan ayında dış gebelik yaşadım, bu yüzden yerleşme kanaması olmamıştı. Ama belirtim çoktu, şu an hiç belirtim yok. Sadece önceki geneliğimde canım deli gibi turşu suyu istiyordu, şu an zeytini hiç sevmeyen yiyemeyen bir insan olduğum halde canım zeytin çekiyor sürekli dolabı açıp zeytinle bakışıyorum Düşüncelerinizi bekliyorum
Benim de sizle aynı. Sat 17 ekim. Dünkü kan sonucum 338 geldi, doktora gittim fakat yaklaşık 2 hafta sonra keseyi görebiliriz dediTenkyouuucuma dr gitsem randevuyu aldım kese görür müyüm