- 10 Mayıs 2022
- 1.080
- 659
Evet subatta 1 düşük yaptım kalbi durdu kurtaj oldumCanım senin düşük mü var, profilinde doğumdan bugüne 45 gün geçti diyor
Tebrik ederim sağlıkla gelsinmerhaba biz bugün hem bebeği gördük hem kalp atışlarını duyduk çok şükür
bendeki kanamanın sebebi plasentanın aşağı kısma yerleşmesinden kaynaklıymış yani progestana devam anlayacağınız.
6+3 de öğrendik umarım görürsünüz sizde gittiğinizde:)Tebrik ederim sağlıkla gelsinne kadar oldu tam olarak ben de perşembe gideceğim 6+0da umarım kalp atışı görürüz
Ayyy şahane çok sevindim inşallah görünür6+3 de öğrendik umarım görürsünüz sizde gittiğinizde:)
Benim çok bulantım oluyor ama ilacım yokKızlar bulantı kusmanız var mı ? Dr ilaç verdi mi ?
Hayırlı olsun tebrik ederim, Sat ınız ne? Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar bende geldim. Galiba hamileyim bu da testim. Doktora gitmedim henüz 1 hafta bekleyip öyle gidicem normalde 5+5 olmam lazım ama o kadar koyu değil test biraz geriden geliyor olabiliriz
Bulantılar o kadar erken başlıyo mu ya? Kaçıncı haftadasınızBenim çok bulantım oluyor ama ilacım yok
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun tebrik ederim, Sat ınız ne? Allah tamamına erdirsin
6+5 im bugün gecen hamileliğimde de 6.haftada hemen başlamıstıBulantılar o kadar erken başlıyo mu ya? Kaçıncı haftadasınız
Olsun yaa bunlar bile tatlı geliyor insanın kulağına, sağlıklı olsun dünyaya getirelim de bebişlerimizi6+5 im bugün gecen hamileliğimde de 6.haftada hemen başlamıstı
Benim de önceki hamileliğimde 6. Hafta hemen başlamıştı ve 8. Haftaydı galiba aşırı kusmadan hastanede yatıyordum. Çok zor bir şey6+5 im bugün gecen hamileliğimde de 6.haftada hemen başlamıstı
Sat 10 ekimse bugün 5+4Kızlar benim kafam karıştı, hesaplayıcıdan hesapladığımda 4+3 görünüyor, sat 10 Ekim. Sanırım bu 5+3 anlamına geliyor :)
TeşekkürlerSat 10 ekimse bugün 5+4
Sat aynı, benim de 3 ekim ☺ hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben de perşembe gideceğimTeşekkür ederim amin3 ekimdi