- 8 Nisan 2024
- 45
- 77
- 3
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.481
Hapşurunca bıçağı yiyorum sanki bendeAynı sorun bende de var, özellikle dönerken sanki bir çekme oluyor canım çok yanıyor neden bilmiyorum
Amin inşallah canım teşekkür ederimCanım güzel haberler al inşallah
Anladım ben Ankaradayım .. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar almamızı nasib etsinMerhaba ben Lütfi kırdar da yaptırmayı planlıyorum. Yarım randevum var amniyosentez için başka bir gün tekrar çağırırlar mı yarın yaparlar mı bilmiyorum hazırlıklı gideceğim
Raporda yazmiyor yasak oldugu icin. Ama mesaj yoluyla direkt bana ilettiler.Ben de bugün gidip kan verdim Ankaradayım zaten yakındı bana yeri. Allahım inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar gelirCinsiyeti de yazıyor mu raporda
Hahahahah o kadar haklısın kiHapşurunca bıçağı yiyorum sanki bende
oyyy bi paşa daha geliyor sağlıkla gelsin inşallah :)15+2den bildiriyorum.
Bugün detaylı ultrason randevusu almak ve 16. Hafta muayenesi olmak için Göztepe şehir hastanesine gittim. Adı şehir hastanesi, kompleks hastane ancak detaylı ultrason yapılmıyormuş.Beni Kamil’e yönlendirdi. Verdiği kağıtta a ile başlayan bir bölüm yazıyor. Mhrs den randevu alacaksınız dedi. Ama baktım polikliniklerde öyle bi başlık yok. Ben de strandart kadın doğuma randevu aldım. Gidince soracağım artık. Kartal Lütfi Kırdar’da var mıdır dedim, bilmiyorum dedi.
Muayene oldum. Resim yüklerim aşağı.
Bebek iyi dedi. Artık gramla ifade edilebilir.
124 gram olmuş dedi.
Cinsiyeti biliyor musun dedi. Hayır dedim.Söyleyim mi dedi. Söyleyin dedim. Erkek dedi. Emin misiniz dedim. Evet gayet açık dedi. Bana bi şey gösterdi ama şoktan algılayamadım.
Sonra bi his yoğunluğuyla gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.Şimdi bu yaşlar mutluluktan mı üzüntüden mi dedi. Bilmiyorum içimden geldi. Bambaşka bi duygudayım dedim Hayırlı olsun kızıma ve oğlan kardeş geliyor.
Artık sanıyorum resmi olarak 2025i erkek yılı ilan edebiliriz
Devit ve demire devam et. Bir ay sonra tekrar gelirsin dedi ve sadece yaşımdan olayı beni genetiğe sevk edeceğini söyledi. Oraya imdim. Dr bazı sorular sordu. Akraba evliliği, düşük, ölü doğum var mı gibi. Hiçbiri yok. Ama prosedür olarak sana bilgi vermeliyim dedi. 16. Haftadan itibaren ammiyosentez yapılır sana tavsiye ediyorum dedi. Uzun uzun nasıl yapılacağını, doğruluk yüzdesini, risklerini, sonucuna göre nasıl müdahale edeceklerini anlattı. Ben de sıvı alınmasını istemiyorum dedim. Kağıt imzaladım çıktım.
Canım gözün aydın ne güzel haberler. Sağlıkla gelsin oğluşun15+2den bildiriyorum.
Bugün detaylı ultrason randevusu almak ve 16. Hafta muayenesi olmak için Göztepe şehir hastanesine gittim. Adı şehir hastanesi, kompleks hastane ancak detaylı ultrason yapılmıyormuş.Beni Kamil’e yönlendirdi. Verdiği kağıtta a ile başlayan bir bölüm yazıyor. Mhrs den randevu alacaksınız dedi. Ama baktım polikliniklerde öyle bi başlık yok. Ben de strandart kadın doğuma randevu aldım. Gidince soracağım artık. Kartal Lütfi Kırdar’da var mıdır dedim, bilmiyorum dedi.
Bebek iyi. Artık gramla ifade edilebilir.
124 gram olmuş dedi.
Cinsiyeti biliyor musun dedi. Hayır dedim.Söyleyim mi dedi. Söyleyin dedim. Erkek dedi. Emin misiniz dedim. Evet gayet açık dedi. Bana bi şey gösterdi ama şoktan algılayamadım.
Sonra bi his yoğunluğuyla gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.Şimdi bu yaşlar mutluluktan mı üzüntüden mi dedi. Bilmiyorum içimden geldi Hayırlı olsun kızıma ve oğlan kardeş geliyor.
Devit ve demire devam et. Bir ay sonra tekrar gelirsin dedi ve sadece yaşımdan olayı beni genetiğe sevk edeceğini söyledi. Oraya indim . Dr bazı sorular sordu. Akraba evliliği, düşük, ölü doğum var mı gibi. Hiçbiri yok. Ama prosedür olarak sana bilgi vermeliyim dedi. 16. Haftadan itibaren ammiyosentez yapılır sana tavsiye ediyorum dedi. Uzun uzun nasıl yapılacağını, doğruluk yüzdesini, risklerini, sonucuna göre nasıl müdahale edeceklerini anlattı. Ben de sıvı alınmasını istemiyorum dedim. Kağıt imzaladım çıktım.
Hayırlı uğurlu olsun15+2den bildiriyorum.
124 gram olmuş dedi.
Sonra bi his yoğunluğuyla gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.Şimdi bu yaşlar mutluluktan mı üzüntüden mi dedi. Bilmiyorum içimden geldi dedim. Hayırlı olsun kızıma bi oğlan kardeş geliyor.
Devit ve demire devam et. Bir ay sonra tekrar gelirsin dedi ve sadece yaşımdan olayı beni genetiğe sevk edeceğini söyledi. Oraya indim . Dr bazı sorular sordu. Akraba evliliği, düşük, ölü doğum var mı gibi. Hiçbiri yok. Ama prosedür olarak sana bilgi vermeliyim dedi. 16. Haftadan itibaren ammiyosentez yapılır sana tavsiye ediyorum dedi. Uzun uzun nasıl yapılacağını, doğruluk yüzdesini, risklerini, sonucuna göre nasıl müdahale edeceklerini anlattı. Ben de sıvı alınmasını istemiyorum dedim. Kağıt imzaladım çıktım.
Sifonella sen ne yaptın bacım ?
Sağlıkla gelsin inşallah anasının paşa oğlu15+2den bildiriyorum.
124 gram olmuş dedi.
Sonra bi his yoğunluğuyla gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.Şimdi bu yaşlar mutluluktan mı üzüntüden mi dedi. Bilmiyorum içimden geldi dedim. Hayırlı olsun kızıma bi oğlan kardeş geliyor.
Ah bacım. SaolasınHayırlı uğurlu olsunAblası olan erkekler çok şanslı oluyor
Bu arada Zeynep Kamille ilgili geçen bir yorum okumuştum, şimdi kontrol ettim, Klinik ve Hastaneyi seçtikten sonra "Muayene Yeri"ni de seçmek gerekiyior, orada "Antenatal (20-24. hafta)" polikliniği çıkıyor. Oradan randevu almak lazım galiba ama zor randevu alınıyormuş, şu anda yoktu mesela.
İnşallah zamanında alabilirsin ve her şey sağlıkla güzel devam eder. Yeni randevular saat 10:00'da açılıyor biliyorsundur, mhrs'ye internet ya da mobil uygulama üzerinden girmek 182'den daha hızlı oluyor. Ama randevu açılacak günü öğrenip o gün özellikle saati kurup bakmak daha iyi oluyor, her gün bakınca aksayabiliyor. Sülalenin yaşlılarına bulunmaz denilen randevuları saatimi 10'a kurarak alabiliyorum genelde, senin de şansın açık olsun diyelimAh bacım. Saolasın
182yi aradım antenatal bölümüne randevu almak istiyorum, MHRS den görünmüyor bu başlık dedim. Senin yazdığını söyledi. Bu şekilde randevu alacaksınız dedi.
Kendisi baktı. Zeynep Kamil’de 3 şubata randevu var. Ama daha 15 günden fazla old için randevu oluşturamayız dedi. Benim de zaten 20-21. Haftalara denk gelen tarih, şubatın üçüncü haftası.
MHRS den dediğin gibi girdim. Sayfa açıldı ama randevu yok. Zaman yaklaşırken sık sık girip kontrol etmem lazım. Ben de bi yerde okumuştum. Günde 6 randevu açıyormuş. Yakaladım yakaladım yani,
Ben de ömrümde ilk kez 182yi aradım.İnşallah zamanında alabilirsin ve her şey sağlıkla güzel devam eder. Yeni randevular saat 10:00'da açılıyor biliyorsundur, mhrs'ye internet ya da mobil uygulama üzerinden girmek 182'den daha hızlı oluyor. Ama randevu açılacak günü öğrenip o gün özellikle saati kurup bakmak daha iyi oluyor, her gün bakınca aksayabiliyor. Sülalenin yaşlılarına bulunmaz denilen randevuları saatimi 10'a kurarak alabiliyorum genelde, senin de şansın açık olsun diyelim
Gözün aydın hayırlı evlat evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah15+2den bildiriyorum.
124 gram olmuş dedi.
Selam kızlar bende temmuz annesi olacağım 12 haftalık sizce cinsiyet nedir doktor söylemedi
Kız gibi geldi banaEki Görüntüle 3537457
Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız.12 haftalık
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu hastaneye gelebilirsin. Uzun uzun anlattı. Dr artık otomatiğe bağlamıştı. Günde kimbilir kaç kez aynı şeyleri anlatıyor.Gözün aydın hayırlı evlat evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bu arada aminosentez için bende bugün çam sakuraya gittim ama bana detaylı bir şey söylemediler sadece riski düşük olabilir dendi
Diğer yaptırdığım hastanede ise bana burun ve ense kalınlığı hakkında bir şey söylenmedi
E nabızda da göremedim sonuçları tekrar hastaneye gittim bana yarın gel sonuçlara bakalım tekrar dediler o kadar uğraştırıp duruyorlar ki yoruldum gerçekten
Hasta diyip sağlıklı doğan , sağlıklı diyip hasta doğan çok çocuk duyuluyor bu testlerde yanılma olabiliyor ve ben hiç öyle bir ihtimal düşünmüyorum Rabbim bizlere sağlıklı evlat nasip etsin
Hiç anlamıyorum bu işten ama erkek diyorum.Selam kızlar bende temmuz annesi olacağım 12 haftalık sizce cinsiyet nedir doktor söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?