Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Aramızda sadece bir gün var ikimizinde bir kızı var ve ikimizde bugün oğlumuz olacağını öğrendik

Yaaaaa seninkinin kız olduğuna o kadar emindim kiiiiiii Rabbim şaşırtmayı seviyor kızın tadına bakmıştın bi de oğlan sevgisini tad istemiş Rabbim hayırlı uğurlu olsun güzel kuzum. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sadece yaştan dolayı amniyosentez yaptırmak bana da pek mantıklı gelmiyor açıkçası

Aramızda sadece bir gün var ikimizinde bir kızı var ve ikimizde bugün oğlumuz olacağını öğrendik
Aynı şeyi düşünürken sen benden önce yazdın. Gel sarılalım bacım
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz ins

Umutvari

Yaaa!
O kadar çok kız kız dedim ki
Sağ gösterip sol vurmak oldu.

Sana da hayırlı olsun terazinin erkek kefesi ağır basmaya başladı nerde bu kızlaarrr

Sultangazi de oturuyorum eşim çalışıyor fırsat bulursa götürür diğer türlü ben hastanelere gider gelirim anlattıkların için teşekkür ederim
bu arada ikili testi yaptırmadın dimi

Hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Bugün ard arda cinsiyetleri duyuyoruz ve erkek bebişler sırada sanırım

Amin inşaAllah. Çam sakuradan memnunmusun? Bir türlü randevu yakalayamadım ben saat 10a alarm kurayım sizler gibi kanuniye gittim hiç memnun kalmadım. Benzer hastanelermi acaba? Doktorların tavrı vs.
Baş ağrısından ölüyorum resmen size de oluyor mu bu ya kafam patlıyor desem yeridir
Ara ara bende yaşıyorum. Tansiyonsal bi değişimler var gibi hissediyorum.

Ben normalde gitmezdim bir tık uzak bana gidiş gelişten dolayı ama güzel hastane giden çok var oraya bana yakın olsa bende giderim oraya doğumu bile orada yapardım ama işte olmuyor

Göztepede detaylı yapılmıyor muymuş nasıl ya Ben de haftaya 2li test için gidicem. Detaylı için az randevu açılıyor kapış kapış yazıyordu haziran anneleri. E devlette bir kez denk geldim detaylı 20-24 haftalar arası diyordu. Sürekli bakmak lazım bir de talep oluştur bakalım e nabızdan.
Ben göztepede herşey yapılır biliyodum ya

Benim için cam ve sakura devlet hastaneleri içinde gittiğim en iyisi ilk dogumumu orda yaptım kürtajlarimi orda oldum bu gebelikte de oraya gidiyorum arada eşim görsün diye özele gidiyorum ama tercihim cam ve sakura yine orada dogurucam inşallah ben çok memnundum hiç bir kere bile rahatsızlık yaşamadım, kaç kere gitmisimdir hesabı yok oğlum için eşim için rutin şeyler için hep oraya gidiyorum, ayağım alışmış randevu için de sabah erken saatlerde, bir de aksam on buçuktan sonra sık sık kontrol edin, gün içinde bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra güncel görünüyor, birde haftasonlari açılıyor hepsi zaten iki haftalık onlar görünüyor, ben randevu da sıkıntı yaşamadım hiç, gideyim diyorum plan yapıyorum, kontrol ediyorum sık sık en geç iki gün içinde randevu buluyorum ertesi gün için dene bence rahat bulurusn

Sultangazi de oturuyorum eşim çalışıyor fırsat bulursa götürür diğer türlü ben hastanelere gider gelirim anlattıkların için teşekkür ederim
bu arada ikili testi yaptırmadın dimi
Yaptırmadım. Ondan devamlı üstüme düşüyorlar. Genetiğe göndermeler, cvs için ıstar etmeler.

Sultangazi de çok uzak be annem. Arabayla bilmiyorum basıp gidiliyordur da ben bi kez arkadaşa gittim. Kaç vasıta değiştirdim kaç saatte gittim hatırlayamıyorum.

Ben de aslında Kartal Lütfi Kırdar ın dibinde oturuyorum. Burası da şehir hastanesi. Ama Göztepe’ye gitmem tamamen duygusal Dogma büyüme oralıyım.
Yapılmıyormuş kardeşim. Ben şok, ben iptal
Öyle kompleks bi hastane ama detaylı yapılmıyor. Şimdi MHRS den baktım. Anadolu yakasında sadece Zeynep kamil de detaylıya randevu gösteriyor. Tabi yoğunluk olur.

Geçen böbrek ultrasonu için numuneye gitmiştim. Orda sordum. Dediler ki çarşamba günleri detaylı yapılıyor. Önce kadın doğuma randevu alıp geleceksiniz doktor elden size detaylı randevusu yazıyor.

Son düzenleme:
Hepimiz kızın olacağını bekliyorduk galiba hayırlısı olsun inşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…