Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    46
Merhaba

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum

Beni de ekler misin
Marryyj 27. İstanbul. 3. Çocuk . 85 kilo . Sat 22 Ekim . 6 haftalıkken görüldü . Kalp atışı 7+3 tahmini cinsiyet erkek . Doğum sezeryan olacak 20 temmuz falan heralde

Kizlar kahvaltıda neler yiyorsunuz aynı şeyleri yemekten bıktım ben
İki tane haslanmis yumurta, ceviz, muz, bir çay kaşığı tahin, peynir, çavdar ekmeği... bunları yiyebiliyorum, avokado yiyemiyorum malesef ama baslicam yemeye. Hafta sonu menemen falan yapıyorum işte zeytin yiyorum öyle...

Amann bugün de görmedik cinsiyet, doktor dürttü o totosunu döndü yattı, doktor dürttü o tekmeyi salladı yattı, doktor pes etti inatçı boylu boyunca yatıyor bize göstereceği yok diye, nasip
ayy benimkide öyleydi her ultrasonda maşallah dört dönüm bostan yan gel yat osman sırtını dönüp dönüp yatıyor benim doktorum de öyle dürte dürte değiştirtti öyle bi pozisyonda gördük ki al bak der gibi gösterdi pipisini :)))

Migren atagim benim de aynı günlerce sürdüğü olurdu. Ama kuvvetli ağrı kesici icebiliyordum en azından. Şimdi sadece parol. Migren atağına neylesin parol aynen ya kafamı benim de duvarlara duvarlara carpasim geliyor. Öyle bir ağrı. O aksiyete hali bende de mevcut ne yazık ki. Sürekli kocama iyidir inşallah iyidir inşallah deyip duruyorum. O da iyidir sıkma kendini diyor. Karnımı okşuyorum. Bir belirti ver yavrum diyorum iyisin dimi diyorum. Kafayı yedik iyice ya
Maşallah canım sağlıkla gelsin çok tatlı iyi olmasına sevindim
Amann bugün de görmedik cinsiyet, doktor dürttü o totosunu döndü yattı, doktor dürttü o tekmeyi salladı yattı, doktor pes etti inatçı boylu boyunca yatıyor bize göstereceği yok diye, nasip
Yerim ben onu demek ki daha saklanmak istiyor minik

Suan 35 mm cikti herhangi bir problem yok aslinda. Benimki sadece onlem amacli. 20. Haftadan sonra bebek buyudugu icin baskidan sebep ani bir kisalma olma ihtimaline karsi yapiliyor. Birde erken dogumu onleyebilmek adina iste Siz kacinci haftadasiniz bana 12 den sonra bu soylenmeye basladi ben 15 e geldim erteleye erteleye sizin rahim seklinizin ne oldugu soylendi mi ? Benim bikornuat uterus. Rahimi ortadan yarim bolen bir perde var yani.

Ben de normalde kahve çok severim ama gebelikte olabildiğince tüketmekten kaçınıyorum. Çok şükür ki düne has bir şeymiş bugün uyandığımda ağrı kalmamıştı. İnşallah tekrar etmez

Bazen benimde oluyor, normalde başım hiç ağrımazdı, çok nadirdi. hamilelikte inanılmaz yaşıyorum. Doktor susuzluktan olabilir dedi içmeye çalışıyorum fakat fazla su da midemi bulandırıyor
Bence de susuzluktan. Ben de tiksindim resmen sudan bi damla içsem kusuyordum hemen. 12. Haftaya girdik çok şükür biraz azaldı bulantılar. Suyu artırmam lazım umarım artırabiliriz

Ay maşallahhh estetikli gibi burnuuuu aynen kuzucum ben de dna testini beklerken panik olurum diye düşünüyordum ama burun kemiği ve ense kalınlığı iyi çıkınca insan rahatlıyor

Sen ben misin acabaaa ben de sürekli turşu yiyorum. Tuzu fazla fazla atıyorum tansiyonum yükselsin diye. İnşallah zararı olmazzzz

Maşallah ağzına burnuna Bu haftalarda cinsiyet çok yanıltıcı oluyor. 15-16. haftalarda kesinleşir diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsin

Maşallahhh estetikli gibi burnuuuu aynen kuzucum ben de dna testini beklerken panik olurum diye düşünüyordum ama burun kemiği ve ense kalınlığı iyi çıkınca insan rahatlıyor
Ahahaha aynı şeyi düşündüm evet ya ölçümler iyi çıkınca rahatlıyor insan. Bugün oğlumun ikili testine baktım aynı haftada yaptırmıştım tesadüfen ve ense kalınlıkları bile aynı çıktı o da beni baya rahatlattı
Maşallah ağzına burnuna Bu haftalarda cinsiyet çok yanıltıcı oluyor. 15-16. haftalarda kesinleşir diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsin
Ay teşekkür ederiz evet o yüzden sormadım ben de ekstra nasılsa ogreneceğiz biraz sabır sınaması bu hamileliğin her türlüsü

Hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar merhaba. 3 ayı dolup 4. Aya geçenler kurban olduklarım hakkaten 4. Ayda rahatlama geldimi yagerçekten feraha erecekmiyiz
Canım ben bariz rahatladım ama %100 diyemem hala arada halsizlik yorgunluk ve iştahsızlık oluyor ama elimi kolumu kaldıramayacak gibi değil az daha sabır geçiyor

Mentollü krem aldım şakaklarıma ve enseme sürüyorum bak iyi geliyor denemelisin kesinlikle

Daha fenasını söyleyeyim mi yattığımda nerede sıkışıp ağrıyosa oraya yatıyorum ağrıyacak mı diye Bebeği kontrol ettiğim ccahilce yöntemlerimm

Kızlar merhaba. 3 ayı dolup 4. Aya geçenler kurban olduklarım hakkaten 4. Ayda rahatlama geldimi yagerçekten feraha erecekmiyiz
12+3’üz bugün. Bir tık rahatlamış gibiyim. En azından kusmalar azaldı. Koku hassasiyeti aynen devam. Hayattan soğutuyor resmen İlk gebeliğimde tam anlamıyla 15. haftada rahatlamıştım. Bu da öyle olacak gibi. Umarım daha erken geçer

Özelden kremin adını alabilirim yabani nane yaği da iyi geliyor ama sürülmüyormuş sanırım gebelikte bende hiç sürmedim hamileligimden beri bebeğe zararı olmasın diye. Fenaymis senin yöntem de Benimde elim sürekli karnimda hisseder miyim acaba diye. Böyle huzursuzluk da zor ya zaman geçse de gidip görsek bir an önce iyi olduğunu

Kızlar kalça kemiği ağrısı ve göz seyirmesi yaşayan var mı benim gibi
Benim kaç gündür ağrısu var kalça kemiğimde
Gerçekten gidip gelmekte zorluk çekiyorum magnezyum kullanıyorum o biraz iyi geliyor aradan baya zaman geçtikten sonra tekrar ağrısı oluyor göz seyirmesi bir iki kere tek rastladım kendimde ama hemen geçti zaten
Geçmiş olsun bu arada

Merhaba canım benim yavaş yavaş azaldı şükür rahatlıkla yiyebiliyorum mide bulantım azaldı ilaçlar konusunda biraz sıkıntı oluyor benim için ama diğer türlü iyiyim şükür darısı sizlere inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım sonuçların temiz güzel çıksın inşallah yavaş yavaş onlarda azalacak zaten 14 15 hafta rahatlama haftası diyebilirim tabi kendim için konuşayım diğer arkadaşlarda durum nasıl tam bilmiyorum
Benim de baş ağrısı çok oluyor özellikle akşamları başlıyor tabi sık sık olmasa da bunu yaşıyorum hiç ilaç kullanmıyorum ağrı kesici vs ama uzanıp dinlenince yada uyuyunca geçiyor

Merhaba kızlar , bugün dr da ikili testimde biyokimyasal risk değerine riskli dedi dr ve amniyosentez veya fetal dna testi önerdi . Çok üzüldüm çok moralim bozuldu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Bir yandan amniyosentez yaptırıp kesin sonucu mu öğrensem diyorum beklemeye de kalbim dayanır mı bilmem diğer yandan ne gelirse Allahtan kabulümüz zaten aldırma gibi seçeneğim yok diyorum. İyi bir perinatoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. Çok fenayım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…