- 29 Temmuz 2018
- 560
- 751
- 103
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.321
Yaaa maalesef Istanbul ve ozel hastane sartlari.Allah aşkına canm bu para nedir ya benim arkadaşım da iki hamileliğinde de oldu kayseri araştırma Hastanesi'nde bı kuruşta vermedi
Benim baş ağrıları hamileligimi öğrenmeden başlamıştı hala baş ağrısı ile uyanıp akşama kadar agridigi oluyo gayet normal canım tansiyonun yükselmediyse tabiki benim başlarda tansiyonum çıkıyordu o zamanlarda daha fazla ağrı yasiyodum ama tuza dikkat edince Ağrı'da azalmaya başladı ara ara yine vuruyoKızlarrrr nasılsınızbi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı
Benim baş ağrıları hamileligimi öğrenmeden başlamıştı hala baş ağrısı ile uyanıp akşama kadar agridigi oluyo gayet normal canım tansiyonun yükselmediyse tabiki benim başlarda tansiyonum çıkıyordu o zamanlarda daha fazla ağrı yasiyodum ama tuza dikkat edince Ağrı'da azalmaya başladı ara ara yine vuruyo
Grip olacağım diye korktum ben genelde grip olmadan önce hep baş ağrısıyla başlar da inşallah öyle bir şey değildir. HamileliktendirBakın ben bugün neler aldım oglusuma cinsiyetide öğrenince tutamadım kendimi
Eğer çok sık olmuyorsa hemen bı portakal suyu mandalina limon suyu sık kendine canım inşallah hasta olmazsınGrip olacağım diye korktum ben genelde grip olmadan önce hep baş ağrısıyla başlar da inşallah öyle bir şey değildir. Hamileliktendir
Çok güzelmişşşşş inşallahhh üstünde de görürsün annişiiiii sağlıkla gelsin de giydir inşallah
Merhaba çok geçmiş olsun. Rahim ağzı uzunluğu/kalınlığınız ne kadarmış ölçüldü mü? Benim de ilk evlendikten sonra gittiğim kadındoğum doktoru rahimde şekil bozukluğu var demişti ama takip eden doktorum bana hiç serklajdan söz etmedi.Merhaba kizlar
Dun kontrol bebek konusunda iyiydi. 126 gr olmusHersey sorunsuz gozukuyor dedi.Ama korktugum basima geldi. Suan icin hala rahim agzi kapali olsada 20. Hafta itibariyle bebegin buyumesiyle riskin artacak ve senin gibi rahimde sekil bozuklugu olan gebelerimizin %40 i bu serklaja acil olarak ihtiyac duyuyor dedi. Acil olarak yapildiginda anestezi onayini enfeksiyon olsa dahi goze almak zorunda kalabilecegimizi birde onlem amacli oldugunda bundan sonraki surecte hareket kisitliligi cok vermediklerini ama acil yapilanlarda birdaha acilma olmamasi adina doguma kadar yatis dinlenme oldugunu soyledi.Ama tabii bu %40 ihtimal belkide sende boyle seyler yasanmayacak yaptirmazsan ihtiyacin olmayabilirde tamamen tercih senin diyor. Bir kesinligi yok yani konunun.
O riski goze almak istemiyorum. Ama yaptirmaktanda cok korkuyorumdun dosyami sunduk sigorta sirketine buyuk ihtimal karsilarmis ozel saglik sigortasi.bu hafta icerisinde pazartesi sali cevap gelir ona gorede persembe cuma planlariz dedi. Cok vaktimde yok kacmaya birde fiyatini sordum 65 bin tl dedi dogum gibi bir ucreti var masallah acikcasi sigortam karsilamazsa sak diyede odeyebilcegimiz bir ucret degil ama gerekliysede gercekten yapcak bisey yok. O kadar kafam karisikki bu konuda ne yapcagimi bilemiyorum.Boyle upuzunda yazdim ama vajinal muayene olamayan ben bu operasyonu kafamda cok buyutuyorum. Aslinda maksimumda yarim saatlik bir uygulamaymis. Genel anestezi ile olacak ooof cok daraldim
Hayır ilkinde çok hayatını çok kisitladi korktu çünkü tekrardan aynı şeyi yaşamak istemedi ama sonra baktı iyi devam etti düzenine ikincide çok daha rahattı tecrübe edinince inşallah seninde öyle geçer doktorun zaten sana der yaticaksin diye bı kaç kontrol sen dikkat et duruma göre iyisin derse yatmayı birakirsinYaaa maalesef Istanbul ve ozel hastane sartlari.
Peki arkadasiniz serklaj sonrasini nasil gecirdi zor bir surec mi ?
Benim de baş ağrısı çok oluyor. Geçen hafta İstanbul'da lodos vardı, ondandır dedim ama çok sık oluyor. Hamilelikte rastlanırmış. Parol denemiştim, ağrı için işe yaramadı. Doktora sordum günde bir türk kahvesi içebilirsin, baş ağrısına iyi gelebilir dedi. Pek canım çekmiyor hala ama içiyorum zorla. Yine de ağrı devam ediyor bugün.Kızlarrrr nasılsınızbi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı
İyiyim canım idare ediyorum bende. Genelde takip ediyorum arada yazabiliyorum. Biz de 14 haftayı devirdik bakalım. Baş ağrısı hamilelikte çok sık oluyor hormonlardan canım. Benim gibi migren olan arkadaşlara daha da zor oluyordur. Bazen hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum ertesi gün devam ediyor. 8 saatte 1 parol icebiliyorum o da bazen kesiyor bazen hiç kesmiyor.. geçmiş olsun sana da zor bu baş agrilari ama katlaniyoruz işte. 2 hafta sonra randevum var. Bebeğimi merak ediyorum inşallah iyidir. Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş gibi geçiyor. Diyorum ne ara 4. Ayın içine girdik temmuza ne kaldı ki. Bir yandan da diyorum geçmiyor bu zaman gelmiyor kontrol günleri. Merak ettikçe bebeği geçmiyor gibi geliyor. Bir de gece rüyamda doğuma gitmişim hastanede doğum zamanını bekliyordum annem babam eşim bekliyorlardı gerçek gibiydi. Bir gözümü açtım kalbim nasıl atıyorKızlarrrr nasılsınızbi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı
Haftaiçi fix maalesef, haşlanmış yumurta + avokado + 3-4 ceviz + peynirKizlar kahvaltıda neler yiyorsunuz aynı şeyleri yemekten bıktım ben
Benim de en çok zorlandığım konu migren oldu gerçekten. Normal zamanda da 4 gün sürerdi atağım ama ilaçlı 4 gün... Şuan ölçmüyorum bile gün sayısınıİyiyim canım idare ediyorum bende. Genelde takip ediyorum arada yazabiliyorum. Biz de 14 haftayı devirdik bakalım. Baş ağrısı hamilelikte çok sık oluyor hormonlardan canım. Benim gibi migren olan arkadaşlara daha da zor oluyordur. Bazen hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum ertesi gün devam ediyor. 8 saatte 1 parol icebiliyorum o da bazen kesiyor bazen hiç kesmiyor.. geçmiş olsun sana da zor bu baş agrilari ama katlaniyoruz işte. 2 hafta sonra randevum var. Bebeğimi merak ediyorum inşallah iyidir. Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş gibi geçiyor. Diyorum ne ara 4. Ayın içine girdik temmuza ne kaldı ki. Bir yandan da diyorum geçmiyor bu zaman gelmiyor kontrol günleri. Merak ettikçe bebeği geçmiyor gibi geliyor. Bir de gece rüyamda doğuma gitmişim hastanede doğum zamanını bekliyordum annem babam eşim bekliyorlardı gerçek gibiydi. Bir gözümü açtım kalbim nasıl atıyorsağlıkla dogursak da rahatlasak. Rüyalarıma girmeye basladigina göre psikolojim hiç iyi değil
Benim de tansiyonum hep 9-5 civarı, yarınlar yokmuşçasına turşu yiyorum inşallah ödemden ayaklarım 40 numara olmazKızlarrrr nasılsınızbi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı
Canım sağlıklı demek ki masllah gözün aydınAmann bugün de görmedik cinsiyet, doktor dürttü o totosunu döndü yattı, doktor dürttü o tekmeyi salladı yattı, doktor pes etti inatçı boylu boyunca yatıyor bize göstereceği yok diye, nasip
Hiçbir teori yüzde yüz doğru çıkmıyor, bazen tesadüfi doğru çıkıyor gibi görünüyor. Bu konuda da, bizim kese yuvarlak değildi, bayağı oval yayvandı ama oğlan değil kız çıktı testte.Kızlar bişey duydum görümcem söyledi yani.ilk zamanlar (7-8-9.haftalarda) kese yuvarlak olursa kız, kese uzunsa muza benziyorsa erkekmiş.Bunu bilen var mı doğruluğu var mi
Kızlarrrr nasılsınızbi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?