Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Allah aşkına canm bu para nedir ya benim arkadaşım da iki hamileliğinde de oldu kayseri araştırma Hastanesi'nde bı kuruşta vermedi
Yaaa maalesef Istanbul ve ozel hastane sartlari.
Peki arkadasiniz serklaj sonrasini nasil gecirdi zor bir surec mi ?

Kızlarrrr nasılsınız bi kaç gündür takip ediyorum da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Yarın 12. Haftaya gireceğiz inşallah. Bulantılar devam ama kusmalar baya azaldı. Muhtemelen bu hafta içi inde fetal dna sonucumuz da çıkar. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var niye oldu anlamadım. Tansiyon yine 9-5 civarı seyrediyor. Baş ağrısı normal mi ya yaşayan var mı

Benim baş ağrıları hamileligimi öğrenmeden başlamıştı hala baş ağrısı ile uyanıp akşama kadar agridigi oluyo gayet normal canım tansiyonun yükselmediyse tabiki benim başlarda tansiyonum çıkıyordu o zamanlarda daha fazla ağrı yasiyodum ama tuza dikkat edince Ağrı'da azalmaya başladı ara ara yine vuruyo

Bakın ben bugün neler aldım oglusuma cinsiyetide öğrenince tutamadım kendimi
Grip olacağım diye korktum ben genelde grip olmadan önce hep baş ağrısıyla başlar da inşallah öyle bir şey değildir. Hamileliktendir
Çok güzelmişşşşş inşallahhh üstünde de görürsün annişiiiii sağlıkla gelsin de giydir inşallah

Eğer çok sık olmuyorsa hemen bı portakal suyu mandalina limon suyu sık kendine canım inşallah hasta olmazsın inşallah canım amiiinnnn sağlıkla hepimiz alırız kucagimiza çok amin

Merhaba çok geçmiş olsun. Rahim ağzı uzunluğu/kalınlığınız ne kadarmış ölçüldü mü? Benim de ilk evlendikten sonra gittiğim kadındoğum doktoru rahimde şekil bozukluğu var demişti ama takip eden doktorum bana hiç serklajdan söz etmedi.

Yaaa maalesef Istanbul ve ozel hastane sartlari.
Peki arkadasiniz serklaj sonrasini nasil gecirdi zor bir surec mi ?
Hayır ilkinde çok hayatını çok kisitladi korktu çünkü tekrardan aynı şeyi yaşamak istemedi ama sonra baktı iyi devam etti düzenine ikincide çok daha rahattı tecrübe edinince inşallah seninde öyle geçer doktorun zaten sana der yaticaksin diye bı kaç kontrol sen dikkat et duruma göre iyisin derse yatmayı birakirsin

Benim de baş ağrısı çok oluyor. Geçen hafta İstanbul'da lodos vardı, ondandır dedim ama çok sık oluyor. Hamilelikte rastlanırmış. Parol denemiştim, ağrı için işe yaramadı. Doktora sordum günde bir türk kahvesi içebilirsin, baş ağrısına iyi gelebilir dedi. Pek canım çekmiyor hala ama içiyorum zorla. Yine de ağrı devam ediyor bugün.

İyiyim canım idare ediyorum bende. Genelde takip ediyorum arada yazabiliyorum. Biz de 14 haftayı devirdik bakalım. Baş ağrısı hamilelikte çok sık oluyor hormonlardan canım. Benim gibi migren olan arkadaşlara daha da zor oluyordur. Bazen hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum ertesi gün devam ediyor. 8 saatte 1 parol icebiliyorum o da bazen kesiyor bazen hiç kesmiyor.. geçmiş olsun sana da zor bu baş agrilari ama katlaniyoruz işte. 2 hafta sonra randevum var. Bebeğimi merak ediyorum inşallah iyidir. Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş gibi geçiyor. Diyorum ne ara 4. Ayın içine girdik temmuza ne kaldı ki. Bir yandan da diyorum geçmiyor bu zaman gelmiyor kontrol günleri. Merak ettikçe bebeği geçmiyor gibi geliyor. Bir de gece rüyamda doğuma gitmişim hastanede doğum zamanını bekliyordum annem babam eşim bekliyorlardı gerçek gibiydi. Bir gözümü açtım kalbim nasıl atıyor sağlıkla dogursak da rahatlasak. Rüyalarıma girmeye basladigina göre psikolojim hiç iyi değil

Kızlar bişey duydum görümcem söyledi yani.ilk zamanlar (7-8-9.haftalarda) kese yuvarlak olursa kız, kese uzunsa muza benziyorsa erkekmiş.Bunu bilen var mı doğruluğu var mi

Benim de en çok zorlandığım konu migren oldu gerçekten. Normal zamanda da 4 gün sürerdi atağım ama ilaçlı 4 gün... Şuan ölçmüyorum bile gün sayısını
Parol şöyle bi hafifletir gibi yapıyor sadece. Kafamı duvara vursam daha etkili olur gibi geliyor

Bana birkaç gündür anksiyete atağı geliyor. Bir yorucu kısmı da bu...
-Bebeğin kalbi atıyo mu?
-Sıkıntı olsa nasıl anlarım?
-Eve fetal doppler alsam da arada kalp atışı mı dinlesem?

Benim de tansiyonum hep 9-5 civarı, yarınlar yokmuşçasına turşu yiyorum inşallah ödemden ayaklarım 40 numara olmaz
Bulantılar ara ara devam, baş ağrısı daimi zaten
Bir de erkek çocukta baş ağrısı daha yoğun olur diye bir halk söylentisi duydum doğruluğu nedir bilmiyorum ama

Selam kızlar.

İkili testten çıktım. Ense kalınlığı iyi, burun kemiği var burnuna bakın çok güzel duruyor

Sonuçlar baya geç çıkıyormuş ama ense kalınlığı vs iyi çıkınca benim için rahatladi

Hiç cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi ben de sormadım ama küçük daha gibi bir şey söyledi onu cinsiyet için söylediğini düşünüyorum

Güncellemelerim bitmiştir

Eklentiler

• IMG-20250113-WA0013.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 51
Amann bugün de görmedik cinsiyet, doktor dürttü o totosunu döndü yattı, doktor dürttü o tekmeyi salladı yattı, doktor pes etti inatçı boylu boyunca yatıyor bize göstereceği yok diye, nasip
Canım sağlıklı demek ki masllah gözün aydın size sürpriz yapacak belli ki

Kızlar bişey duydum görümcem söyledi yani.ilk zamanlar (7-8-9.haftalarda) kese yuvarlak olursa kız, kese uzunsa muza benziyorsa erkekmiş.Bunu bilen var mı doğruluğu var mi
Hiçbir teori yüzde yüz doğru çıkmıyor, bazen tesadüfi doğru çıkıyor gibi görünüyor. Bu konuda da, bizim kese yuvarlak değildi, bayağı oval yayvandı ama oğlan değil kız çıktı testte.

Bazen benimde oluyor, normalde başım hiç ağrımazdı, çok nadirdi. hamilelikte inanılmaz yaşıyorum. Doktor susuzluktan olabilir dedi içmeye çalışıyorum fakat fazla su da midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…