Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    44
Haklısınız öyle ya da böyle bir çıkarları var gibi geliyor. Hiç yoktan bu testi yaptırınca sorumlulukları azalıyor. Test temiz çıksa zaten devam ediyorlar. Olumsuz çıksa yönlendirme yapıyorlar. Test olmasa anomaliyi kendilerinin tespit etmesi gerekecek sonuçta ultrasonla bakıyorlar sorumluluk onlarda. Bu anlamda kolaylarına geldiğini düşünüyorum. Risk olsa da olmasa da yönlendiriyorlar ama sizin durumunuzda belki tekrar değerlendirirsiniz Burada ense kalınlığı sizin gibi olan bir arkadaşa da riskli demişlerdi sanki ama fetal yaptırdı mı hatırlayamadım.

Benim kuzenimde fetal dna yaptırdi yüzde 99 doğru sonuç veriyo diyorlar ama öyle olmadı sıkıntılı dediler tekrar yaptirdi yine sıkıntılı engelli çocuk dediler karından şu aldırdı temiz çıktı doğdu maşallah sapasağlam

Merhaba kizlar
Dun kontrol bebek konusunda iyiydi. 126 gr olmus Hersey sorunsuz gozukuyor dedi.Ama korktugum basima geldi. Suan icin hala rahim agzi kapali olsada 20. Hafta itibariyle bebegin buyumesiyle riskin artacak ve senin gibi rahimde sekil bozuklugu olan gebelerimizin %40 i bu serklaja acil olarak ihtiyac duyuyor dedi. Acil olarak yapildiginda anestezi onayini enfeksiyon olsa dahi goze almak zorunda kalabilecegimizi birde onlem amacli oldugunda bundan sonraki surecte hareket kisitliligi cok vermediklerini ama acil yapilanlarda birdaha acilma olmamasi adina doguma kadar yatis dinlenme oldugunu soyledi.Ama tabii bu %40 ihtimal belkide sende boyle seyler yasanmayacak yaptirmazsan ihtiyacin olmayabilirde tamamen tercih senin diyor. Bir kesinligi yok yani konunun.
O riski goze almak istemiyorum. Ama yaptirmaktanda cok korkuyorum dun dosyami sunduk sigorta sirketine buyuk ihtimal karsilarmis ozel saglik sigortasi.bu hafta icerisinde pazartesi sali cevap gelir ona gorede persembe cuma planlariz dedi. Cok vaktimde yok kacmaya birde fiyatini sordum 65 bin tl dedi dogum gibi bir ucreti var masallah acikcasi sigortam karsilamazsa sak diyede odeyebilcegimiz bir ucret degil ama gerekliysede gercekten yapcak bisey yok. O kadar kafam karisikki bu konuda ne yapcagimi bilemiyorum.Boyle upuzunda yazdim ama vajinal muayene olamayan ben bu operasyonu kafamda cok buyutuyorum. Aslinda maksimumda yarim saatlik bir uygulamaymis. Genel anestezi ile olacak ooof cok daraldim

Maşallah maşallah, işte o yüzden güvenmiyorum... Bana da önce ki dusugume genetik test yapildigi için bir daha ki hamileliklerimde aminyo sıvısı alınması gerektiğine dair rapor verdi genetik doktorum, yaptırsam şuan direk o raporla yaptırabilirim ama zararı olur mu diye tedirginim, fetal DNAyi o yüzden yaptırdım aslında ben.. Gerçek sonucu Allah biliyor artık, inşallah sonucu temiz çıkan hepimizin doğru sonuçtur yaptırdım ama içim tam rahat değil, bı de ikili test mi yaptırsam

Bacım, öngörülen bir durum var madem, Dr a da güveniyorsun, yerinde olsam şansa bırakmaz planlı şekilde operasyonu olurdum. Su an bu bildiklerine rağmen diğer türlüsünü tercih etsen ve yarın bi şey olsa devamlı vicdan çekeceksin. Ve daha stresli zahmetli olacak.

Doğum parasına serklaj. İnş sigortadan da onay gelir de yükünüz hafifler. Anestezi altında olacaksın. Öncesinde stres yapsan da bi uyuyup bi uyanmak kadar senin için. İns Rabbim sana bu süreci kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…