Merhaba kizlar
Dun kontrol bebek konusunda iyiydi. 126 gr olmus
Hersey sorunsuz gozukuyor dedi.Ama korktugum basima geldi. Suan icin hala rahim agzi kapali olsada 20. Hafta itibariyle bebegin buyumesiyle riskin artacak ve senin gibi rahimde sekil bozuklugu olan gebelerimizin %40 i bu serklaja acil olarak ihtiyac duyuyor dedi. Acil olarak yapildiginda anestezi onayini enfeksiyon olsa dahi goze almak zorunda kalabilecegimizi birde onlem amacli oldugunda bundan sonraki surecte hareket kisitliligi cok vermediklerini ama acil yapilanlarda birdaha acilma olmamasi adina doguma kadar yatis dinlenme oldugunu soyledi.Ama tabii bu %40 ihtimal belkide sende boyle seyler yasanmayacak yaptirmazsan ihtiyacin olmayabilirde tamamen tercih senin diyor. Bir kesinligi yok yani konunun.
O riski goze almak istemiyorum. Ama yaptirmaktanda cok korkuyorum
dun dosyami sunduk sigorta sirketine buyuk ihtimal karsilarmis ozel saglik sigortasi.bu hafta icerisinde pazartesi sali cevap gelir ona gorede persembe cuma planlariz dedi. Cok vaktimde yok kacmaya
birde fiyatini sordum 65 bin tl dedi dogum gibi bir ucreti var masallah
acikcasi sigortam karsilamazsa sak diyede odeyebilcegimiz bir ucret degil ama gerekliysede gercekten yapcak bisey yok. O kadar kafam karisikki bu konuda ne yapcagimi bilemiyorum.Boyle upuzunda yazdim ama vajinal muayene olamayan ben bu operasyonu kafamda cok buyutuyorum. Aslinda maksimumda yarim saatlik bir uygulamaymis. Genel anestezi ile olacak
ooof cok daraldim