• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Zaten emin ol bu hastaneden çok şikayetçi olan var ama mecbur akşam 9 buçuktan sonra dolmuş olmayınca bu hastane yakın diye herkes ona gidiyor
Devlet hastanelerindeki doktrlar hep oyle ilgilnmiyorlar gecen gun gttigm doktrdn memnun kaldım isini iyi ypn bi doktora ilk defa denk geldim gebe kalirsam ona giderim nasipse

kızlar ya benimde dün gece 10 gibi falan bi akıntım geldi pembe peçeteye silince sonra kahve rengi gibi peçeteye sildikçe geldi ara ara günlük ped kullanıyorum sabah sökülür dedim ama gelen giden yok sadece günlük pedde kahve lekeler oluyo ara ara ben anlamadım bugün iğnenin 14. günü sabah bende test yaptım ama yoktu 🤔 belim bacaklarım çok ağrıyo sökülemiyorum galiba 🫣

Benim döngüm 32 günde falan o yüzden benim diğer regllerin tarihine ortalama tahmine göre yapıyor uygulama, yumurtlama da 16. Günde oldu o yüzden 🥹
Uygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelir

Ben bugün trendyoldan 6 lısını sipariş geçtim bakalım ama yorumları çok güzeldi eczanede tanesi 300 ben 6 lısını 200küsüre aldım
Canm eczaneden 50 TL ye aldım ben 🫶 inşallah vardir yarın tahminimce regl günüm ilk idrarla yapıcam bakalım ne çıkacak

kızlar ya benimde dün gece 10 gibi falan bi akıntım geldi pembe peçeteye silince sonra kahve rengi gibi peçeteye sildikçe geldi ara ara günlük ped kullanıyorum sabah sökülür dedim ama gelen giden yok sadece günlük pedde kahve lekeler oluyo ara ara ben anlamadım bugün iğnenin 14. günü sabah bende test yaptım ama yoktu 🤔 belim bacaklarım çok ağrıyo sökülemiyorum galiba 🫣
Sende yarın test ver canım sabahta bısey gormezsen ver

Bellide olmaz bazen regl günüde pozitif çıkıyor bebeğin yerlesmsine bağlı olarak oyuzden adeti beklemek gerekiyor
İnşallah öyle olur nasip, aylardır bekliyorum da daha önce hiç hamile kalmadım artık pozitif görebilirim gibi gelmiyor o yüzden kendimi hep negatife hazırlıyorum. Tabi içten içe beklemiyo da değilim 🥲

İnşallah öyle olur nasip, aylardır bekliyorum da daha önce hiç hamile kalmadım artık pozitif görebilirim gibi gelmiyor o yüzden kendimi hep negatife hazırlıyorum. Tabi içten içe beklemiyo da değilim 🥲
İnşallah cnm Rabbim elbet birgün yasatacak o duyguyu şükür Edip sabır etmekten başka çaremiz Yok 🙏🏻

Back