• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar 7. hafta güncellemesi uyuyamamak mı yahu 😬 yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorum iki gündür baş ağrısından deliricem
Şaka gibi ya aynı şeyi yaşıyoruz çoğumuz. Öyle berbat bi gece geçirdim ki işe zor geldim sabah. Yıllık izne çıkacağım sanırım😞

Gunaydinn herkese iyi haftalar diliyorum. Guzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah.

Doğal icerikli urunler ile ilgili konuşulmuş ben uzun süredir o şekilde urunler kullanmaya calisiyorum. Internette prema ve onun anneliği sayfasi var one cikanlarinda temiz içerikli urun önerilerini bulabilirsiniz.

Selam kızlar. 3,4 gündür sabah bulantılarım başladı. Bu günde çok afedersiniz öğürtü oldu. Gün içinde hep yatıyorum öğlene kadar hiç toparlayamıyorum kendimi. Başım çok dönüyo midem yanıyor. Bu 5. Haftayla beraber herşey birden geldi sanki .. yarın kontrolüm var bakalım doktora bulantı için ilaç isticem hiç iyi değilim

Gunaydinn herkese iyi haftalar diliyorum. Guzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah.

Doğal icerikli urunler ile ilgili konuşulmuş ben uzun süredir o şekilde urunler kullanmaya calisiyorum. Internette prema ve onun anneliği sayfasi var one cikanlarinda temiz içerikli urun önerilerini bulabilirsiniz.
bu kadını yıllar önce youtube da bebeğine tuvalet eğitimi verdiği videosuyla tanımıştım ben de denemek istiyorum umarım başarabilirim 😊😊

evet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyor
Herkes uyumamaktan yakınırken benim uyku düzenim beni uyutarak bozulmuş. Teşekkürler 😆

gunaydin kizlar az once kan sulandirici iynemi yaptim cikardiktan sonra cok az icnde kan vardi iynenin. ilk defa oldu oyle basina gelen varmi acaba neyi yalnis yapdim ki

Ya gece uyanıyorum evet ama bi kızıma. Bi wc ye. Bi namaza. Sonrasında 10 da uyanıyorum.
Ben çok uyuyorun ondan dert yanacaktım aslında ama herkes uyuyamıyormuş 😃
😂😂 çok uyuduğum dönem de oldu ama bu aralar geceleri saat başı kendi kendime uyanıyorum. Deli dana gibi bi sağa yatıyorum bi sola kafayı yedik herhalde 😂

Galiba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah 🤲 ❤️
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım 😕

Eklentiler

• IMG_20250324_100238_591.webp
    IMG_20250324_100238_591.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250324_100235_519.webp
    IMG_20250324_100235_519.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250324_100231_729.webp
    IMG_20250324_100231_729.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 24
Galiba hamileyim bende Kasım annesi olucam inşallah 🤲 ❤️
Bu ay umutsuzdum değilimdir diyordum adet ağrılarım fln vardı diye dün akşam 10 da siyah kola içtim sabaha kadar da idrarımı tuttum kolanın etkisi olabilr diye de düşünüyorum öyle değildir umarım 😕
merhaba, kola ile ne ilgisi var çok anlamadım ama baya koyu görünüyor isterseniz bir beta baktırın içiniz rahatlasın 😊😊

Back
X